Golfový kočík EasyGo Nitro
Ahojte mamicky, mate niekto tento golfovy kocik, ako ste spokojne? vdaka

aku mate tasku na kocik? ja neviem aku si kupit...cim to mam prichytit....🙂dakujem
@marllenka ja nemam tašku , už ma to obťažuje mam len takú malu termo čo dávam dole do košíka a mam sieťku z tesca čiernu a v nutnosti si prichytim o rúčky
Takže aj vam vŕzgajú ? Škoda , ja som naolejovala ale uvidim či budu pri ďalšej prechádzke vrzgaťˇ. Ja som inak spokojna z - fuschiou croslline a najmä strieška je super lebo maaaalo ktoré majú striešku ktora ide až ku madlu a dobre tieni
baby ja pouzivam nas kocik vyse roka a naozaj nevrzga !!!
Ja ho mám už od minulého roka, nemám ho síce s čím porovnať, ale myslím, že môže byť.. Nájde sa zopár maličkostí čo by sme na ňom vylepšili, ale to asi na každom... Kupovala som ho cca za 114 eur... A hlavne kvôli strieske... Čo som videla ostatné podobné, tak už stali oveľa viac a to sme zas neboli ochotní toľko dať za kočík... Cize pre nás pomer cena vs kvalita je tak akurat... Už sa veľmi nepamätám, ale zdá sa mi, že nám tiež vrzgali kolieska, ale pripisovali sme to dovolenke pri mori, slanej vode a piesku, po naolejovani slapu ako hodinky... maly s nim nemá problém, spinkame tam úplne v pohode, má 1 a pol roka a cca 86cm... Tašku na kočík sme kúpili takúto a je úplne perfektná http://www.babetkovo.sk/taska-solid-buggy-bag-b... ...
Tu tasku dostať aj v brendone a v rôznych farebných prevedeniach
@magg424 ☹(( ka dufam že to prestane že po tom naolejovani to pojde super inak som spokojna veľmi lebo fakt aj sa mi zdá že je kvalitná latka , konštrukcia striešky je pevná a hlavne strieška je premňa na nezaplatenie . Dcérka ma dva ročky a rada sa v ňom vozí keď už nevládze chodiť
@infrablue1 krasny kociarik..taky som ani nevidela..ta strieska je naozaj super..a ja mam easy go nitro fuchsia a nevrzga mi nic, jasne ze na dlazbe v emste hrkoce ale to asi kazdy..inak..ta tom rada ze vasa mala ma 2 roky a este sa vozite.. moja ma 16 mesoacov a uz ma odhovarali, ze enskoro kupujem golfac...potesili ste ma. dakujem
@marllenka nooo my sme zvyknutý že spinkame v kočíku , kupovala som ho koli dovolenke lebo nechce sa mi koli spánku teraz behať domov - tak sa radsej prejdeme po meste alebo kdekoľvek a ona spinka . Tak Ke naučená a keď nevládze tak si sadne do kočika 🙂 premňa to je pohodlnejšie ako ju nosiť na rukách keď ja ledva vážim 45 kg 😉)))
@marllenka moja skusenost s kocikom, prvy kocik sme mali 3 kombi jane slalom a bola som s nim max spokojna, ale asi len ja lebo maly v nom nechcel byt ak neratam prvy mesiac jeho zivota vobec..... najprv som si nahovarala ze chce lepsie vidiet, tak isiel uz 5 mesacny do sportiaku, dovtedy som tlacila kocik a dieta na rukach, a potom v sportiaku to iste, az som to vzdala a nemal ani rok a prestala som kocik uplne pouzivat, ked uz bol z neho len vesiak na bundy a ciapky tak som nas novy naozaj par krat pouzity kocik supla na bazar a predala ... zaprisahala som sa ze si nekupim uz ziadny kocik , ale manzel ze nejaky za par supov aspon na cesty nech mame, tak som kupila easy go a verte ci nie ( syn mal vtedy 16 m) v nom sedel, zakladne veci som vzdy vybavila, nakup, postu ... na jesen som ho suchla do garaze a pouzivala sporadicky, uz som aj myslela ze kocik predam na jar, ze naco nam bude , a nastal zlom, to nase dieta teraz nechce ist z domu bez kocika, sedi tam ako trolo 🙂 a vlastne to zacalo az po 2 rokoch , dnes ma 2 roky a 4 mesiace, takze vozit sa mozete este dlho, lebo ja som myslela ze sa nebude chciet a pozrite, stale !
@infrablue1 aj my spime v kociku obedny spanok...len v kociku,.🙂
@magg424 ach tie deti... ja som tiez kupovala kocik strasne dlho skoro cele tehotenstvo som ho riesila....nakoniec som kupila cam dinamico..najma preto ze sa ta sportova cast dala aj do protismeru otocit....a nakoniec mi mala tak nechcela byt...tak som potom bola smutna, ze som si mohla nieco ine kupit keby som vedela, ze ani nebudem protismer kocika vyuzivat.....tie deti🙂... tak aspon teraz sme spokojne...🙂
Musím este raz vyjadrit názor na kolečka pri Crossline -Fuschia ( su penové a v onchodnych domoch sa šmýkaju a prešmykuju na kachličkách ) zle sa ovládajú ☹(((
Dobrý deň mamičky, neposúvate na predaj kočík Easy GoNitro? Ďakujem za info. prajem pekný deň. Dana
Mam na predaj easy go nitro..jeste ma zaruku..pokud budete mit zaujem kuk muj bazar
@marllenka ahoj prosim ta ako si spoko s easygo nitro? Nejde cez striesku cez tie otvory moc slnka dovnutra? Dakujem
ahojka, ja som velmi spokojna... aj mala.. rada v nom sedi.. strieska je uplne super,,, nemam pocit, ze slnko velmi prechadza ale je pravda, ze ked sme boli teraz v lete v Bulharsku na dovolenke tak som pre istotu prehodila plienku cez striesku ale doma nie..🙂
mamičky mám na predaj ak by ste mali záujem, fuksiový 🙂
Baby, no ako to tu citam, tak to asi len ja som mala peknu smolu. Kupila som easy go quantum z bazara a pekne ma oklamali. Kocik je super co sa tyka pohodlia pre dieta, aj esteticky vyzera dobre, ale predne kolesa pri rychlejsej chodzi tak hrkocu, ze sa s tym hanbim chodit po meste. Je mi jasne, ze bazar je bazar a top stav kocik tam nenajdem, alebo najdem len velmi tazko, ale toto je neunosne. Ked som ho kupovala, tak som ho skusala, ale len pomalou chodzou. Vtedy je to v pohode. Ked sa vsak potrebujem poponahlat, z malej mi ide dusu vyhrkat. Myslela som si, ze objednam nove kolieska u vyrobcu a bude to ok. Trvalo dva mesiace kym prisli nove kolieska, medzitym bol kocik odstaveny a sem tam som ho vytiahla na pomalu prechadzku ked som vedela, ze nemusim nikam utekat. Prisli nove kolieska a hrkotalo to uuuplne tak isto. Samozrejme v bazare mi ho spat nezobrali, lebo vraj som si to znicila ja sama. Prvy argument bol, ze som objednala zle kolieska. Ako keby som bola nejaka hlupana, co nevie priamo od vyrobcu kolieska objednat. No to ani nejdem dalej rozoberat, lebo sa zas len rozculim. Len som sa chcela podelit o skusenost. V autoservise mi nakoniec povedali, ze su vyhrkane loziska v konstrukcii kocika, do ktorych sa zasuvaju kolieska. Takze to mi uz tak bolo predane, lebo ja som to desiatimi jazdami urcite natolko vyhrkat nemohla. Quantum by som viac nekupila, a davajte si pozor aj na to co kupijete v bazare. Obzvlast v leviciach. Jaj a za ten cas co som quantum nepouzivala, som malu vozila v kociku riko, co mam trojkombinaciu, len tam je v sportovej casti strasne uzke lehatko. Mala je tam ako sardinka. Preto som chcela nejaky lacnejsi golfac.
Maminky mam na predaj easy go nitro vo farbe fuchsia.Kocarik bol pouzity 4-5 x aj to len po rovnej ceste.Nevyuzijeme ho.Predam ho velmi pod cenu, nakolko kocarik zbytocne stoji zabaleny a nevyuziva sa.Viac info plus foto poslem v sprave 🙂
Ahojte mamicky, chcem sa spytat na ten easy go nitro... ta cierna farba - nepali to velmi v lete mimco? Je krasny , ale bojim sa tej ciernej farby... Neviem sa rozhodnut medzi nitro a euro cart crossline. Dakujem za rady 😉
Baby ak by bol záujem posúvam naše nitro v krásnej modrej farbe, už je u nás nevyužitý, ak máte záujem píšte sa,dakujem
@moncik4 ahoj, my sme v lete pouzivali Nitro, je cierny s tyrkisovou strechou, vobec nepalil. Jasne, ze som ho nenechala tri hodiny na slnku ked bolo 35 St., ale nemala som pocit ze ta cierna farba dako pritahuje slnko. Ja som davala do neho taku "memory" vlozku alebo plienku, ale to kvoli tomu, aby sa mi mala nespotila. Inak ta strieska je mega super na leto, urcite ho vyberieme aj toto leto.

Dievčatá nič v zlom ale prva vychádzka ( euro cart croslline -Fuschia ) a mne vŕzgajú kolieska ☹(( to aj u vas tak je ? Ja ich naolejujem nieje problém ale to ma sklamalo