icon

Golfový kočík polohovateľný do ľahu

jankag21211
10. apr 2015

Ahojte, neviete mi niektora poradit dobry golfovy kocik? Da sa nejaky golfac dat do polohy lahu, tak aby dietatko mohlo spat uplne v lahu?

Strana
z2
ipat86
17. feb 2016

Graco Mirage ide tiež slušne polohovať do ľahu, má super pultík a celkovo slušný pomer cena/kvalita, pozri sem http://mammi.sk/graco-mirage . Veľká spokojnosť.

zuzkagu
17. feb 2016

peg perego pliko ide do úplného lahu, poprípade peg perego Si

vonava007
17. feb 2016

Odporúčam Silver Cross Reflex. Úplný lah je tu samozrejmosť, fantastická strecha, zmestí sa sem aj 3 rocne dieťa,nosnost 25kg, dokonca ma osvetlenie do tmy. Úplná bomba!!!

petra_maminka
17. feb 2016
Používateľ petra_maminka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petra_maminka.

nepozerali ste aj na puro kočiarík inak?

ivkakaska
Autor odpoveď zmazal
omajevaskida
11. jún 2018

@vonava007 mala som ho a bol perfektný

anulienkalenka
28. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

kde kupujete golfove kočiariky? A aky je vlastne rozdiel mezi golfovým a športovým kočiarikom?

omajevaskida
2. okt 2018

@anulienkalenka ahoj golfovy kočik ma zvätča dve ručky a je ma menšie kolesá a špirtový spojenú ručku a veľké kolesa na zvladnutie aj horšieho terénu

ivkakaska
2. okt 2018

@anulienkalenka oba dva nase som kupovala cez net, jeden dokonca az cez polsky eshop😁, nie polska znacka ale bola vyhodna cena, ale najprv odporucam ist pokukat do kamenneho obchodu co ti "sadne" do ruky a potom najst najlepsiu cenu na nete

ivkakaska
2. okt 2018

@jankag21211 skus pozriet aj Baby jogger Vue, resp. Vue lite

Strana
z2