icon

Hlboká vanička bez nutnosti kočíka

30. júl 2022

Ahojte neviete poradiť aký je presný/oficiálny názov aby som to vedel nájsť na internete
potrebujem hlbokú vaničku ale bez toho aby sa dala dať na kočík , takú čo má zo spodu len niečo ako štuplíky (neviem ako sa to volá -mini stojančeky 🙂) prenosnú s držiakom že ked malá zaspí dáme ju do toho a prenášame po dome , máme schody čiže aj záhradu poprípade nejaké linky kde by som si to vedel pozrieť , prepáčte ak som sa zle vyjadril ale som čerstvý otecko a ešte nerozumie všetkému , pekný víkend

Strana
z2
hipuska
30. júl 2022

Prenosná taška, univerzálna vanička

hipuska
30. júl 2022

Lepšie vám je ale naučiť dieťatko spávať na jednom mieste - v postieľke. A zriadiť si pestúnku, popr.monitor dychu. Nie spiace dieťa prenášať hore dole. Alebo ešte si dať postieľku aj dole a môže spávať tam. Na záhradu kúpiť starší hojdací kočík. Takto tašku budeš musieť niekde položiť....na zem nie, kvôli hmyzu .

autor
30. júl 2022

@hipuska práveže dieta je naučené spať v postielke avšak chceme ju dávať spať na vzduchu vonku a keby začalo prsať alebo fukať a pod tak ju chceme čo najskôr dať donútra , nechceme mať v dome 2 postielky už aj tak tu máme kopu detských vecí , monitor dychu ani pestúnku nepotrebujeme ved sme pri nej ked spí v noci v postielke a cez deň je pri nás, ju nič nezobudí iba keby sme ju chceli vybrať a to nechceme prerušovať jej spánok keby sme ju dávali dnu a vaničku určite nebudeme dávať na zem vonku máme na to špeciálne miesto už vo vyššej pozícii ale dakujem za odpoved

hipuska
30. júl 2022

Jasne, ako vám vyhovuje.

Kočík vonku má výhodu v tom, že ak dieťa zaplace, vieš ho trošku pohojdať a spí ďalej. A aj kociky majú korby, ktoré vieš v pohode odobrať a preniesť...

autor
30. júl 2022

@hipuska kocík máme ale keby sme potebovali íst rýchlo dnu tak s kocíkom je to zlozitejšie tasku len chytím a idem 🙂

hipuska
30. júl 2022

Mne sa to zdá trochu ako zbytočnosť. Z kočíka sa vám nedá vanička odobrať? Mne sa možno raz za život stalo, že sa tak prudko zmenilo počasie, že som musela dávať dieťa dnu. A odopla som korbu z kocay. Ak začalo mrholit, igelit na kočik. Spal v mieste, kde.ani vietor nefukal. Tiež si neviem predstaviť prenášať v tom diera hore dole po schodoch. Tie prenosné tašky sa mi nezdajú dajak bezpečné. Možno tak pre malé dieťatko. Ale, to je len môj názor. Možno ti tu napíše iné mamička ktorá má s ňou skúsenosť. My sme mali ale teda nepoužívali.

dadis
30. júl 2022

Ved ked otvoris v spalni okno, je lepsie ked sa vyspi tam. V postielke ma aj lepsi matrac, viac miesta na pretacanie a najma ked uz je naucene dieta spat tam, uz by som nevymyslala. Radsej travit aktivny cas vonku...

jazula
30. júl 2022

Ak ide o novorodenca, pozri Mojžišov košík, je ich veľa. Brat mal taký s výstielkou a podstavcom pre maličkú a boli spokojní. Napríklad takéto niečo https://www.littleluna.sk/kosik-pre-babatko-mee...

autor
30. júl 2022

@hipuska čo je pre iného zbytočnosť pre niekoho môže byť praktické 🙂 ešte že sme všetci individualisti a môžeme si robiť ako chceme 🙂 ale dakujem za tvoj názor

autor
30. júl 2022

@dadis ale ked sme všetci vonku preco by mala mala byť sama cez den v spalni ? pozeral som a tieto vanicky maju taký istý matrac ako kocíky ciže o matraci by som nepolemizoval , malu ucime spat na roznych miestach pri roznych podnetoch je este malicky mesacná aby sme potom nemali problem ju uspat lebo bude naucena len na jedno treba si ulahcit zivot ,
aby sme travili cas vonku na zahrade potrebujeme tu vanicku a nie stale behat hore dole do domu ci je mala ok 🙂

autor
30. júl 2022

@jazula dakujem za odpoved ktorá mi je uzitocná , hned to idem pozrieť 🙂 🌷

dadis
30. júl 2022

Ach, boze, prehanas 😂😂..len aby jej nebolo smutno v tej spalni, ked na zahrade pijete kavu 😂😂 😂😂 Niektori rodicia by za deti aj dychali

jankalukasova
30. júl 2022

ono teraz ju nezobudí nič... ale za pár mesiacov, bude na spánok potrebovať ticho a klud. Bude vnímavejšia a oceníš aj tú pestúnku...mojžišov košík je na tie prvé mesiace fajn riešenie ale treba počítať, že z toho rýchlo vyrastie. Za čas naozaj bude potrebovať spať v postieľke, sama, v klude a vy budete mať zatiaľ pohodu v inej časti domu, záhrade a tá pestúnka Vám dobre poslúži.

autor
30. júl 2022

@dadis prečo by mala byť celý deň len v spálni??? ved tam je v noci a cez deň môže byť pri nás , hlavne kým je takáto malička si ju chceme užiť a pozerať na ňu ako krásne spinká , neviem ako ty na svoje deti ale ja sa neviem na ňu vinadívať kedže bola dlho očakávaná a bola to dlhá cesta kým sme si ju mohli doniesť domov

Myslím že začínam chápať čo hovorili chlapi v práci , ktorý majú už väčšie deti ako ženu zmení materská a rodičovská

sticker
autor
30. júl 2022

Dievčatá dakujem Vám všetkým za postehy, rady a tipy majte ešte pekný víkend už som našiel čo sme hladali 😅

autor
30. júl 2022

@jankalukasova pestúnku máme kúpenú ale zatial ju nepoužívame , to ked bude väčšia 🙂

dadis
30. júl 2022

Ano, ved to vidim, ze tvoj pristup je sebecky, nepozeras, co je dobre pre dieta, ale pre vas. Ked ma mesiac, tak jasne ze este rozdiel medzi postielkou a kocikom nevidis. Ale babo rychlo rastie, coraz menej spinka cez den a potrebuje viac kludu na spanok. Je to dobre pre babo, ver mi. Ta vanicka je zbytocna investicia, uplne staci pestunka, ak chces byt spokojnejsi, tak s kamerou.

mirro
30. júl 2022

My sme mali také zo stareho kočíka, len tú vaničku a veruže to bolo super. Malo to aj traky na prenášanie. A dcéra v tom velmi rada spávala. Skús sa popýtať či niekto nemá odložené zabudnuté doma

dadis
30. júl 2022

Ty si zmeneny 😂😀😂, testosteron z teba citit az sem 😂😂😂

autor
30. júl 2022

@dadis zbytočná investícia teba nemusi zaujímať nejde to z tvojich penazí alebo snád chceš prispieť ?

autor
30. júl 2022

@mirro dakujem ved nejdeme kupovat rovno nové , chceme kúpiť z druhej ruky lebo mi príde zbytočné kúpiť nové ked sa dá za super cenu kúpiť skoro ako nové a ešte aj šetríť životné prostredie kedže sa recyklujú veci , skvely postreh od teba dakujem konecne niekto kto to chápe , ty asi nebudes mamička

dadis
30. júl 2022

Rob ako myslis, ved ty vies najlepsie 😂😂😂

autor
30. júl 2022

@dadis ano mám kopu testosterénu preto máme malu keby som ho nemal tak nemôžeme zamiesiť na nu 😎

matkahelka
30. júl 2022

mam 7mesacnu a od narodenia spava len vonku. cele dni. ja zas neschvalujem ak dieta spava len vo vnutri v postielke, pretoze potom sa clovek pocas dna nevie s dietatom pohnut z domu, ak je naucene spat len v postielke. o imunite nehovoriac. ja to vsak riesim tak, ze odpojim vanicku a malu len prenesiem. ale ten kosik vyzera byt super.

dadis
30. júl 2022

Ano, pan testosteron, uuuuuplne ti verim 😂😂😂

autor
30. júl 2022

@dadis 🌹

autor
30. júl 2022

@matkahelka skvely triezvy pohlad 😉 , aj my sme toho názoru a hlavne na vzduchu si buduje imunitu, lepsie spí - čím aj lepšie prospieva kedže spánok je dôležitý , a tiež otužovanie , žena nechce kočík presúvať hore dole po dome a dvore máme ho zaparkovaný pri dverách všetko tam nachystané a stále to odpájať sa jej nechce aj kvôli krížom a tak ...

hipuska
30. júl 2022

Veď košík nemá ani striešku. Keď už, tak so strieškou....aby si mohol navrch natiahnuť sieťku...

dadis
30. júl 2022

@hipuska Ved ho nechaj. Aj my sme pri detoch pokupovali kopec zbytocnosti a az potom sme zistili, co je nevyhnutne a co nie. A pan je evidentne predvedceny o svojej pravde, uraza zeny, co maju deti, pritom samemu mu o chvilu zacne vytkat z bradaviek mlieko, tak naco si drat usta, kto chce kam, pomozme mu tam 🙂..inak kym boli moje male, tiez vela spinkali v kociku, ale to bolo ozaj len chvilu a kupovat kvoli tomu extra rarohu, ked maju kocik..ale tak, ako poznamenal pan anonym, su to ich peniazky..

autor
30. júl 2022

@hipuska kto napisal ze ideme kupovat mojzisov kosik ?? Bol to tip od ludi ktory citaju s porozumenim - odporucam usetri to kopu nedorozumeni

Strana
z2