icon

Jane Muum 2012

liz_lemon
29. jún 2012

Ahojte baby, kupili by ste si tento kocik? Bola som rozhodnuta pre Cam Dinamico, ale vcera mi v obchode ukazovali tento, a celkom sa mi zapacil, aky je lahky, dobre sa ovlada a je aj lacnejsi. Ma nejake muchy, ktore by som zistila az pouzivanim? Nie je vanicka prilis uzka? Vdaka za kazdy nazor.

katrenka111
6. aug 2012

Baby co mate sporták Jane MUUM nehrkaju vam trosku predne kolieska????

tininna
6. aug 2012

Ahoj ja mam ist zajtra uz definitivne kupit kociar a stale sa neviem rozhodnut medzi Jane MUUM ,alebo Mutsy EVO uz to chodim obzerat 3 dni a uz si musim vybrat no neviem na jednom sa mi paci to na druhom to,neviete poradit ktory je lepsi?

katrenka111
6. aug 2012

@tininna mne sa viac pacil Jane MUUM, ale už pokukujem po Baby joger city mini ale to až neskor, ked bude malý väčší.... 😀

kalipso
24. aug 2012

@tininna ahoj, chtěla jsem se zeptat který kočárek jsi nakonec vybrala? Já se právě taky rozhoduju mezi Jané Muum a Mutsy Evo a nemůžu se rozhodnout 😅 Každý má nějaká plus i mínus. Bych je tak ráda dala dohromady 😒

noname26
26. aug 2012

co som pozerala video, tak vraj oproti starsim verziam 2012 ma predlzenie striesky v lahu a vraj aj sirka a velkost je vacsia - sportova vyse 30cm, tak neviem, na prvy pohlad ma zaujal, urcite sa nan popytam v obchode

zab37
27. aug 2012

@borka82 ahoj tiež sme si zalohovali tento kočík, strašne sa mi páčil hneď na prvý krát. boli sme ho pozrieť naživo v Hlohovci, je fakt veľmi pekný, ľahučký a dúfam že bude aj praktický. veľmi som chcela najskôr x-lander 2012 ale bol o 200€ drahší....

borka82
27. aug 2012

@zab37 Ahoj, my ho uz mame doma. Kazdy den kocikujem a skusam dokola vsetky kombinacie. 😀 Ja som velmi spokojna, verim, ze aj malinka bude. 😉 X-lander sa velmi paci aj mne. Ale mna neoslovila ani jedna farebna kombinaciu na X-Landeroch. Ale kamoska si ho vyskladala z roznych obchodov v Brne a dala si ho doviezt a vyslo ich to o dost lacnejsie ako tu, ale maju trojkolku.

diki444
28. aug 2012

Aj mne sa tento kočík veľmi páči 🙂 Ak by ste ho niektorá chceli vidieť naživo v BB, majú ho v Europe v predajni AllToys.

noname26
28. aug 2012

@diki444 dik za dobry tip - neviete este niektora, kde je v zilinskom kraji?

tininna
28. aug 2012

@kalipso
Ahoj ja som si nakoniec vybrala Mutsy evo zdal sa nam kvalitnejsi ,aj v siti aj podvozok aj sikovnejsi aj ked sportova cast je o nieco trosku mensia na dlzku kratsia ,ako Jane MUUM coskoro ho vyskusame tesim sa 🙂

katrenka111
30. aug 2012

baby ak by ste mali záujem niektorá o Jane MUUM sporták tak predavam skoro nový, chcem iný už, som maniacka na kociky 😉

liz_lemon
autor
23. sep 2012

baby, neviete mi poradit, aky fusak je vhodny do Jane Muum 2012?

koflousek
23. sep 2012

Ahoj holky..

mohla bych Vás někoho poprosit o reálnou váhu kočárku??
Na dětském ráji píšou že výrobce udává 6,6kg, ale jimi naměřená váha je 11,5.

liz_lemon
autor
23. sep 2012

@koflousek 6,6 kg to je len konstrukcia

koflousek
23. sep 2012

TO já vím. Na jiných stránkách uvádí 8,6 i se sedačkou.

kiakocikovsvet
23. sep 2012

MUTSY presné rozmery
konštrukcia s kolesami 8,4 kg
konštrukcia s vaničkou 12,1 kg

koflousek
24. sep 2012

@kiakocikovsvet vanička eee, sporták. To někde bude uvedeno taky??

kajakaja77
28. sep 2012

@liz_lemon eisbarchen - ako uliaty tam sedí. Ak by si mala zaujem mám nový na predaj... Mam čierny so šedým vnútrom v obchde je za 45 ja ho posuvam za 38 mam dva Je v zaruke a ta začina plynut az od decembra 2012

katuska111
2. okt 2012

aký máte nazor so športovou časťou Jane Muum? poprosím všetky výhody a nevýhody. Nie je časť malá?

kiakocikovsvet
2. okt 2012

@katuska111 patrí medzi menšie športové častí, záleží akú hľadáte

kajakaja77
4. okt 2012

@katuska111 no tak nie je nejak extra veľká ale je podľa mňa postačujúca.....a super je to, že je otočná.....

kajakaja77
4. okt 2012

All. Ahojte, nemáte záujem o jae muum 3 kombinácia , fungel nový, farbačerveno sivá, kúpený v 09/2012 - záruka začína plynúť 5.12.2012.
Dávam ho pod cenu, nemožem sa naň pozerať..... Musí ísť preč.... Žial už mi ho netreba......
Nákupná cena 612,90 eur predám nový zabalený za 520 eur
Autosedačka Rebel, vanička Micro - - a šporťák.... Je to 2012.....
A mám k nemu fusak, pláštenku, tašku....
Prosí´´m ak by mal niekto záujem napíšte..... Nemože mi ostať doma......

squella
9. okt 2012

@kajakaja77 Ahoj kaja a prečo sa prosím ťa nemôžeš na ten kočík už pozerať?

kajakaja77
11. okt 2012

Preto že sa stalo to, že už ho nepotrebujem.......

kuriatko84
12. okt 2012

@squella pretoze kupila novy stokke beige, aby si si nemyslela to najhorsie 😕
asi preto

dana3
23. okt 2012

Ahoj holky, uvažuji o koupi sporťáku Jané Muum 2012, ale jestli jsem to dobře pochopila, tento sporťák nemá nánožník. Nevíte náhodou některá, který jiný nánožník by ne něj pasoval? Díky!

kajakaja77
28. okt 2012

@dana3 Ahoj dá sa k nemu dokúpiť nánožník, mne ho ponúkali keď som kupovala kompletku.....

diki444
31. okt 2012

@dana3 aj tu ho majú v jednom shope

kiakocikovsvet
31. okt 2012

@kajakaja77 kúpiť sa dá, ale viac využijete kvalitný multifunkčný fusak, ktorý si upevníte na športovú časť

martina092012
3. dec 2012

@kajakaja77 Ahoj, chcela by som sa spýtať, či máš ešte ten Jané Muum na predaj? ďakujem.