Jane Muum 2012
Ahojte baby, kupili by ste si tento kocik? Bola som rozhodnuta pre Cam Dinamico, ale vcera mi v obchode ukazovali tento, a celkom sa mi zapacil, aky je lahky, dobre sa ovlada a je aj lacnejsi. Ma nejake muchy, ktore by som zistila az pouzivanim? Nie je vanicka prilis uzka? Vdaka za kazdy nazor.
@tininna mne sa viac pacil Jane MUUM, ale už pokukujem po Baby joger city mini ale to až neskor, ked bude malý väčší.... 😀
co som pozerala video, tak vraj oproti starsim verziam 2012 ma predlzenie striesky v lahu a vraj aj sirka a velkost je vacsia - sportova vyse 30cm, tak neviem, na prvy pohlad ma zaujal, urcite sa nan popytam v obchode
@zab37 Ahoj, my ho uz mame doma. Kazdy den kocikujem a skusam dokola vsetky kombinacie. 😀 Ja som velmi spokojna, verim, ze aj malinka bude. 😉 X-lander sa velmi paci aj mne. Ale mna neoslovila ani jedna farebna kombinaciu na X-Landeroch. Ale kamoska si ho vyskladala z roznych obchodov v Brne a dala si ho doviezt a vyslo ich to o dost lacnejsie ako tu, ale maju trojkolku.
Aj mne sa tento kočík veľmi páči 🙂 Ak by ste ho niektorá chceli vidieť naživo v BB, majú ho v Europe v predajni AllToys.
baby ak by ste mali záujem niektorá o Jane MUUM sporták tak predavam skoro nový, chcem iný už, som maniacka na kociky 😉
baby, neviete mi poradit, aky fusak je vhodny do Jane Muum 2012?
Ahoj holky..
mohla bych Vás někoho poprosit o reálnou váhu kočárku??
Na dětském ráji píšou že výrobce udává 6,6kg, ale jimi naměřená váha je 11,5.
TO já vím. Na jiných stránkách uvádí 8,6 i se sedačkou.
MUTSY presné rozmery
konštrukcia s kolesami 8,4 kg
konštrukcia s vaničkou 12,1 kg
@kiakocikovsvet vanička eee, sporták. To někde bude uvedeno taky??
@liz_lemon eisbarchen - ako uliaty tam sedí. Ak by si mala zaujem mám nový na predaj... Mam čierny so šedým vnútrom v obchde je za 45 ja ho posuvam za 38 mam dva Je v zaruke a ta začina plynut az od decembra 2012
aký máte nazor so športovou časťou Jane Muum? poprosím všetky výhody a nevýhody. Nie je časť malá?
@katuska111 patrí medzi menšie športové častí, záleží akú hľadáte
@katuska111 no tak nie je nejak extra veľká ale je podľa mňa postačujúca.....a super je to, že je otočná.....
All. Ahojte, nemáte záujem o jae muum 3 kombinácia , fungel nový, farbačerveno sivá, kúpený v 09/2012 - záruka začína plynúť 5.12.2012.
Dávam ho pod cenu, nemožem sa naň pozerať..... Musí ísť preč.... Žial už mi ho netreba......
Nákupná cena 612,90 eur predám nový zabalený za 520 eur
Autosedačka Rebel, vanička Micro - - a šporťák.... Je to 2012.....
A mám k nemu fusak, pláštenku, tašku....
Prosí´´m ak by mal niekto záujem napíšte..... Nemože mi ostať doma......
@kajakaja77 Ahoj kaja a prečo sa prosím ťa nemôžeš na ten kočík už pozerať?
Preto že sa stalo to, že už ho nepotrebujem.......
@squella pretoze kupila novy stokke beige, aby si si nemyslela to najhorsie 😕
asi preto
Ahoj holky, uvažuji o koupi sporťáku Jané Muum 2012, ale jestli jsem to dobře pochopila, tento sporťák nemá nánožník. Nevíte náhodou některá, který jiný nánožník by ne něj pasoval? Díky!
@dana3 Ahoj dá sa k nemu dokúpiť nánožník, mne ho ponúkali keď som kupovala kompletku.....
@kajakaja77 kúpiť sa dá, ale viac využijete kvalitný multifunkčný fusak, ktorý si upevníte na športovú časť
@kajakaja77 Ahoj, chcela by som sa spýtať, či máš ešte ten Jané Muum na predaj? ďakujem.

Baby co mate sporták Jane MUUM nehrkaju vam trosku predne kolieska????