icon

Jane Rider 2010. Má ho niektorá doma?

liluska
11. apr 2010

ahojte
Máte niektorá tento nový zázrak? Strašne sa mi paci len cena je dost vysoka, ale ak je dobry tak by to aj za to stal...co vy na to?

Jane Rider 2010. Má ho niektorá doma?
enne1
20. máj 2010

ahoj nedá mi nezapojiť sa do diskusie
Veľmi sa mi páči tento kočík, ale som vysoká a potrebujem kočík s vyššou rúčkou
u nás v žiline som kočík jane rider v žiadnej predajni nenašla
viete mi povedať akú má výšku rúčky
*Dík za info

grajcaricka
22. máj 2010

enne1 - tak na rýchlo ti neviem povedať presne centimetre, ale som tiež vysoká a tohto som sa obávala, ale môžem teraz povedať, že rúčka je prispôsobiteľná pre veľmi vysokých......môj muž si ju dokonca dal nižššie ako mám ja nastavené, lebo sa mu to zdalo moc 😀 a je ešte vyšší odo mňa 😀 😀 😀

enne1
22. máj 2010

Využívaš aj športový kočík
Ako si spokojná s tým, že sa nedá polohovať chrbtová opierka a so šírkou kočíka
Ako sa s ním manipuluje nie je nestabilný /2 malé kolieska/
ďakujem za info

devlin
22. máj 2010

Ahojte,

kocik som videla nazivo, je uuuzasny! 🙂 Zacinam menit nazor aj na tie kolieska, skusala som ho, nic nehrkotalo, stabilita super.... No neviem neviem, asi ho nakoniec kupim...aj do snehu 😀 😀 Hadam zvladneme

grajcaricka
22. máj 2010

ja mám iba športový, takže ho využívam na 120 precent 😀, nevadí mi to polohovanie, nožičky sa polohujú individuálne, tak tým si to prispôsobujem, je super, stabilita je perfektná, veď to má 4 kolesá, tak prečo pochybovať o stabilite, manipulácie je neskutočná, ide sa s ním ako po masle 😀 😀 😀

enne1
22. máj 2010

Stále sa neviem rozhodnuť váham medzi concord fusion a jane rider či jane unlimit ale favorit je rider vraj ho majú priviesť na budúci týždeň do žiliny tak sa teším
ďakujem za info
krásny víkend

weri
2. jún 2010

Zdravím. Taky mám Jané Rider v barvě Iris. Máme ho od půlky května. Nemůžu si ho vynachválit, je naprosto skvělej.
enne: ohledně výšky, tak to můžu říct, že je i pro vyšší, manžel má 187 cm a ovládá se mu skvěle. Teď v sobotu jsme byli na Dětském dni a tam bylo asi 6 J. Slalomů, ale těch starších, a když nás jeden míjel, tak jsem narychlo mrkla na výšky těch madel a Rider je mnohem vyšší 😉. Stabilita ok. A taky jsem se rozhodovala přesně jako ty mezi C. Fusion, J. Unlimit a pak ještě J. slalom Reverse (a tak trochu ještě C. Neo) a nakonec z toho byl J. Rider 😀 (jo a mimochodem, máme autosedačku Concord Ion, tak proto jsme koukali po těhle kočárech, aby nám na to pasovala autosedačka). A důvody? U Fusionu a Unlimitu se nandavá na kočár autosedačka přesně tak, jak se mi to nelíbí a to na celej kočár, autosedačka sedí na sedačce kočáru. Nemůžu si pomoct, ale mě se to prostě nelíbí 😉. C. Neo se mi sice líbí, ale na Concordy jsem slyšela nic moc ohlasy, že prý se tam často v jednom místě trhá potah. Když jsme pak s manželem v krámě viděli vedle sebe stát Slalom reverse a Rider, tak jednozněčně jsme se shodli pro Ridera. Slaloma má každá druhá (i když né toho novýho-reverse, ale i tak... 😉 ). Zkrátka Rider je kompromis mezi všemi těmi kočáry a jsme max. spokojení. Teď jenom doufám, že jsem ho nepřechválila a nebudeme mít nějaký problém 😀. A k tomu se váže ještě jeden dovod proč jsme šli do zn. Jané a to, jestli znáte obchod Handy Praha (výhr. dovozce Jané + aut. servis), tak to máme k němu kousek 😉 ).

enne1
2. jún 2010

Včera som videla ale len Jane slalom 2010 ale aj tak vyzerá úžasne a páči sa mi farba land art neviem či to píšem dobre ale je to ten oranžovo-béžový. Je nádherný. Lenže ja mám úplne zavrhnutú trojkolku. Takže pôjdem asi do Trnavy, aby som videla aj rider a unlimit, pretože v žiline nie sú a vraj ani nebudú, čo mi je ľúto.
Weri ďakujem za pozitívny ohlas. Je veľmi málo ľudí zapojeného do tohto fóra.

grajcaricka
3. jún 2010

enne1: a čuduješ sa, Rider je novinka tak ešte ho nemá vela maminiek a nemôžu hodnotiť 😀 , ale pár spokojných nás tu už je!!!!!!!!!!!!!
weri: ty si povedala všetko aj za mňa ohľadom RIDERa, už asi mesiac jazdíme a teším sa na každú prechádzku...........a hrozne sa mi páči pláštenka, môžu aj krúpy padať, je veľmi pevná!!!!!

asihej
3. jún 2010

Enne1 ,keď ho uvidíš naživo,zamiluješ si ho. ja už sa neviem dočkať konca júna,mohla by som ho brať aj hneď,ale idú nám ešte v byte niečo prerábať,tak by asi zavadzal. Dúfam,že neporodím skôr,ako bude kočík. Stráááášne sa naň teším.

sakura77
3. jún 2010

ja som ho prave videla dneska v predajni,ten s fialovou,je naaaaaaaaaaadhernyyyyyyyyyyyy,normalne nad nim uvazujem,ozaj je krasny a lahucko manipulovatelny...super 🙂

weri
4. jún 2010

enne: není zač 🙂.
graj: jo jo, ta pláštěnka je super, přijde mi slušně vychytaná 😉. Můžu se zeptat kde jí vozíš? V batohu co byl ke kočáru? Já jí tam vždycky cpu, to je děsný, se bojim abych tam něco neprovedla s takovýma těma pevnýma částma tý pláštěnky. Jestli jí vozíš taky tam, máš nějaký systém jak jí lehce složit?
sakura: ten fialový mám a je fakt krásnej 😵 . Uvažovali jsme nad třema barvama: Iris, Molten red a na krámě se nám zalíbila Moonlight. No ale můj první názor (Iris) nakonec byl i konečnej, zkrátka láska na první pohled 😀 😉...
Holky a máte i některá autosedačku co na to pasuje?

grajcaricka
17. jún 2010

weri - pláštenku nosím výhradne v dolnom košíku, v batohu mám "milion" potrebných vecí pre malú 🙂

liluska
autor
28. jún 2010

ahojte
tak ako zakladatelka tejto temy sa aj ja uz pridavam k "hrdym" majitelkam Rider 😀

Nakoniec som sa rozhodla a dufam, ze som urobila dobre.
Mame fialovo-sedy.
Zatial spokojnost ale plno otazok na majitelky takze zacinam:
Prvá : ako sa vám zmesti pláštenka dolu do kosika, mne sa to tam narvat nepodarilo a ani do ruksaku 😅 Bojim sa ohnut tie dratiky aby sa to neohlo.
Druha: naco su cvoky na kociku pri tej packe cim sa to polohuje?
Tretia: davate niekedy spat deti aj do polohy "P"?

weri
28. jún 2010

@liluska : Jéé, to máme stejnou barvu 😉. A koukám, že nejmladší dcerky máme jenom týden od sebe, ta moje potvůrka si 8 dní hověla v břichu dýl a tak je na Štědrý den 😵.
Takže popořadě.
1- do košíku jí nedávám, OPATRNĚ jí dávám do toho origoš batohu. Sice se u toho pokaždý bojim toho samého jako ty, abych to neohnula, ale dá se to. Dolů do košíku jsem jí nikdy nedávala, ten mám na nákupy a mám ještě i tašku, kde mám věci pro malou.
2- tak to teda taky nevim a zajímalo by mě to. Neprodává se třeba nějaký příslušenství? Ale co by to zase bylo!? Jako pochopila bych, kdyby se tam dal třeba přicvaknout batoh, ale nejde. Takže bych taky byla ráda, kdyby to tu někdo věděl 😉.
3- někdy jo, i když to z profilu vypadá, že se to každou chvíli převrátí a že je to nějak špatně nakřivo, ale není, tak jí tak dávám chrnět.

A teď by něco zajímalo i mě od uživatelek, taky vám ten kočár tak povrzává, když s ním jakoby pohupujete?

liluska
autor
28. jún 2010

@weri to vrzganie mam aj ja, je to vtedy ked je mala v polohe tvarou ku mne. Ked som tam posadila starsiu dceru a dala tvarou odo mna tak to nerobilo skoro vobec, takze asi to bude tym ze vaha kocika je na inom mieste.
A obrubniky vam nerobia problém?
Perovanie je ako lepsie mat nastavene, v tej polohe + alebo - ?

weri
11. júl 2010

@liluska Obrubníky mi problémy nedělají. A pérování mám na +.

johnatanka
12. júl 2010

Holky, nebudete někdo do října prodávat Stratu nebo Matrixe 2010???? 🙂

tina129
17. júl 2010

ahojte, mozem poprosit niekoho kto uz ma Janer rider 2010 doma o vnutorne rozmery sedacej casti? stale sa neviem rozhodnut medzi rider a unlimit 🙂

liluska
autor
7. okt 2010

ahojte
chcem sa s vami podelit o moj zazitok z "rider"-om.
Strasne som z neho sklamana, teda konkretne z toho strasneho vrzgania podvozku.
Je to uplne priserny zvuk. kocik je fajn ale pripadam si akokeby som mala nejaky steggi alebo demu a nie kocik
za 500 eur. Isla som to aj reklamovat, a dokonca mi aj vymenili cely podvozok a boli velmi prekvapeny ze mi vrzga.
Novy podvozok zacal vrzgat po dvoch dnoch pouzivania takze to bude asi robit kazdy kus, nielen ten moj.
Niem co mam teraz robit ci to ist reklamovat znovu alebo sa budem musiet zmierit s tym ze mam hrozny vrzgavy kocik.

asihej
8. okt 2010

Liluska,ja mám tiež Rider,používame zatiaľ len vaničku,ale podvozok mi ešte nevrzga. Mne sa zdá byť kočík fajn,ale máme iný problém. miško sa narodil s váhou 4150g a 54cm,takže teraz má tri mesiace a je vo vaničke natesno.Najneskôr koncom mesiaca musíme prejsť do športového,ale bojím sa toho,že ten nie je rovný.Tak som zvedavá,ako mu tam bude.

liluska
autor
9. okt 2010

asihej, to je super ze tebe podvozok nevrzga, neviem fakt ci mam ja len stastie na nejake zle kusy pozvozku alebo ci to robi len ked je na tom sportova cast. Ja som ani na tom nepouzivala vanicku takze neviem ci je chyba v tom.
Budem rada ak napises po pouzivani tvojej casti ci to zacala vrzgat aj tebe.
To ze das miska ako stvor mesacneho do sportoveho sa nestane nic. Urcite sa mu tam pacit bude, lebo bude mat perfetny vyhlad a pritom chrbatik stale z oporou, takze podla mna smelo do toho ak sa ti uz nezmesti do vanicky 😉

domika007
26. okt 2010

ahojte baby, tak ako ste spokojne s tymto kocikom,myslim nejake cerstvejsie skusenosti ? mne sa velmi pozdava 😵 len sa bojim ci ta vanicka nie je moc mala 😕

liluska
autor
29. okt 2010

no ja teda moc spokojna nie som. sice mame len sportovu cast takze z vanikou skusenost nemam ale asi by som si vybrala uz iny kocik za tu sumu. Strasne je ´pekny aj sa mi paci aky je dobry ale to vrzanie je strasne 😉

devlin
30. okt 2010

Ahojte,

ja som cerstva pouzivatelka a som veeelmi spokojna 🙂 😵 Ja mam vanicku Micro Soft a nezda sa mi mala....Transporter sa mi zdala mini a tato sa mi aj viac paci! Takze ja odporucam! 😉

domika007
1. nov 2010

@liluska ake vrzanie? 😅
@devlin vdaka 😉

liluska
autor
1. nov 2010

@domika007 myslim vrzganie podvozku. Tento kocik je moj vysnivany a je uplne super, len kazdu jednu prechadzku mi zneprijemnuje vrzganie podvozku. Uz som to bola aj niekolkokrat to reklamovat, aj s tym boli na reklamacii u vyrobcu myslim ze v holandsku, ale vratili mi to ako neadekvatna reklamacia. Majitelia obchodu ale tomu nechceli uverit a uznali mi to ze sa s takym kocikom neda jazdit tak mi vymenili cely podvozok, cize mam po dvoch mesicoch pouzivania novy ale aj ten novy mi zacal zase vrzgat po prvej prechadzke. Nejazdim vobec po terene, len po chodnikoch pripadne obcho. centrach. Schody alebo nejaka lesna cesticka to nepoznam, tak nechapem preco mi to vrzga. Uz sa mi to nechce ist dat znovu reklamovat lebo asi zase neuspejem. Je mi to strasne luto lebo je to drahy kocik a myslela som si ze bude aj kvalitny, ale asi to tak nebude. ☹

domika007
1. nov 2010

@liluska aha tak, vdaka za objasnenie 😉 tak to je fakt neprijemne ☹ u mna je tiez top favoritom, ale tak to bude chciet dlhe predlhe skusanie a testovanie...

domika007
1. nov 2010

a inak baby tu sportovu cast ste pouzivali v zime aj s fusakom? 😅 lebo tak my cakame babo v maji, takze na zimu uz asi budeme potrebovat sportovu cast ( teda ak sa pre tento kocik nakoniec rozhodneme)...

liluska
autor
1. nov 2010

ja som este do neho nedala fusak ale este nepotrebujem...mala ma teraz 10 mesiacov a mam k tomu kupeny nanoznik takze zatial fusak vobec nie je treba....asi az ked pridu tie najtuhsie mrazy potom dam fusak. Ten nanoznik k rideru urcite odporucam lebo je fantasticky, stoji cca 50eur