icon

Jane Rider 2010. Má ho niektorá doma?

liluska
11. apr 2010

ahojte
Máte niektorá tento nový zázrak? Strašne sa mi paci len cena je dost vysoka, ale ak je dobry tak by to aj za to stal...co vy na to?

Jane Rider 2010. Má ho niektorá doma?
bryonia
28. jan 2011

@liluska A nesmyka sa, ako sa da upevnit, ked je tam strieska.
Ja som chcela najskor original, ale teraz som uz nalomena skor na fialovy lodger, mam aj Energy golface modre, po prvom dietati, tak by som ho vyuzila aj tam.

liluska
autor
28. jan 2011

@bryonia nesmyka sa mi. kedze je strieska rozopinatelna, je tam zips. cize mi to pekne drzi aj zboku aj zhora 😉
fialoby lodger je krasny, ma ho sestra a je nadherny 😀

domika007
30. jan 2011

tak baby, poviem vam, ze som z tej novej kolekcii unesena 😵 vcera sme na nu boli kuk a som na 99,9% rozhodnuta, ze si ju vyberiem! pozerala som aj ridera, ale mali len vanicku transporter a ta sa mne osobne vobec nepaci...oproti tej, kt. mu ten novy slalom je riadne mala...ako je pravda, ze rider je fakt ultra lahky, ale ta vanicka sa mi zda byt dost mala 😒 videla som ho nazivo v cervenej a v tej cisto ciernej farbe, ta cervena je paradna, musim ist este pozriet aj na tie ostatne dve farby, asi do babylandu, toto sme boli v babymarkete.

standa82
30. jan 2011

@domika007 ..aj mne sa nová kolekcia páči 😵 😵 😵

lusia13
1. mar 2011

ahojte. mne sa tiez hrozne paci kocik jane driver potrebujem 3kombinaciu vsetko je nanom skvele len sa obavam tej malej vanicky vojde mi tam babo vo fusaku ked je zima lebo je hrozne uzka a kratka. napiste mi niekto kto ma s mim skusenosti.dakujem

tina129
2. mar 2011

@lusia13 ahoj ja mam celu trojkombinaciu slalom reverse 2010 ale vanicku mam tiez Transporter aj vajicko Stratu tak ako to je pri Rideri. My mame tri mesiace a do vanicky sa v pohode vojdeme aj s overalom aj s fusakom. Mame fusak Lodger bunker. Uz som to niekde pisala, ze ta velkost vanicky nie je az taka strasna, kazdy meria ten matrac, co je naspodku ale ja som to odmerala par centimetrov nad matracom a tam je rozmer 71 x 30, co si myslim ze je v pohode, vanicka sa da polohovat, a neskor ked budeme vacsi tak si to nadvihneme a vanicka sa opat o nieco predlzi, takze ja sa toho nebojim, nasa mala ma tri mesiace a uz teraz je velmi zvedava a vsetko chce vidiet, my potrebujeme byt vo vanicke aspon do maja a zatial to vyzera ze v pohode 😉

asihej
3. mar 2011

@lusia13 Ahoj, aj my mame julove babo a veru v novembri musel ist do sportaku. Ale Misko sa nam narodil s vahou 4150g a bo 54 cm dlhy. Vtroch mesiacoch bol ako polrocne dieta. No a teraz musime riesit autosedacku, lebo ak vnej je tak akurat. Inak vanicku aj autosedacku predavam.

lusia13
14. mar 2011

ahojte. keby ta vanicka bola vecsia tak uz ho mam doma no naco mi je kocik z malou vaničkou ked sa mi tam nevojde babo a neviem povedat ci sa nam narodi male miminko a v pohode sa tam vojde alebo bude vecsie a bude rychlo rast a v troch mesiacoch bude musit do sportovej casti.
som z toho sklamana lebo to bol moj favorit.pa

marketa1304
4. máj 2011

Ahojte..možno niekomu pomožem pri rozhodovaní...ja tento kočík mám už viac ako rok doma...je super...tiež som stála nad tou vaničkou v obchode,ale som si povedala,že čert to ber...nech v nej bude len 3-4 mesiace...ja ho chcem...neľutujem...malá sa nám narodila v júni...neuveriteľné,ale vo vaničke sa vozila až do MARCA....mala 9 mesiacov a narodila sa s váhou 3150 g....v čase odloženia vaničky mala váhu cez 10 kg....celú zimu bola v hrubej zavinovačke a v pohode tam vošla...veľké prekvapenie...aj minule som bola v obchode v PO a tam bola celá 3 kombi a počula som jednu mamičku,ako nechápavo pozerala,že toto by v živote nekupila...že to je tak malé...ale ihneď som jej vošla do reči...nie je vobec malá...ja som tiež behala po nete a hľadala som niekoho,kto má s ňou skúsenosti,ale riskla som....takže všetkým vrelo odporúčam....ľutujem,že nemám žiadnu fotku z tohto obdobia...určite by som neváhala nad kúpom toho istého modelu...ja mám malú síce s veľkým rozdielom...9 ročným a vtedy neboli kočíky,ako teraz...ale som nad mieru spokojná...ak má niekto nejaké otázky,rada odpoviem...

slavulik09
25. máj 2011

ahojček maminky, mám na vás jednú veľkú prozbičku..neviete mi náhodou pomôcť, kde by sme mohli tento kočiarik kúpiť lacnejšie? na SR je to moc moc drahé, rozmyšlame zo zahraničia doviesť, len neviem kde hľadať..ďakujem za každú infošku, pomôže moc moc 🙂

evusinka
15. jún 2011

Ahoj maminky, sháním nějaký praktický sporťáček a právě jsem našla kočárek Jané Rider 2011. Na pohled je naprosto úžasný, přímo mi učaroval. Nepročítala jsem tedy celou tuto diskusi, ale chci se zeptat, jaké jsou zkušenosti s tímto kočárkem a zda se s ním dá jezdit i v terénu? Ty malá plastová kolečka se mi moc nezdají...

dosa
15. jún 2011

@evusinka a co tak jane trider??? ten ma krasne velke kolesa 😉

http://www.handypraha.cz/kocarek-jane-trider-91...

evusinka
16. jún 2011

@dosa Ten je taky krásný, jenže já nechci trojkolku. Docela se toho bojím, hlavně mi vozí prcka pořád dědeček a mám strach, že by mi ho ještě někde převrátil... ☹

poklopina
9. aug 2011

Ahoj maminky a majitelky kočárku Jané Rider, chci se zeptat, jak kočárek zvládá jízdu v terénu a hlavně ve sněhu? Jinak je naprosto úžasný 🙂 Díky za jakékoliv informace!!!!

slavulik09
16. aug 2011

@marketa1304 ahojček marketka, mam jednu otazocku, my mame problem s prsiplastom - s plastenkou na kocik, nevieme to vtrepat do toho kosika ☹ akú skúsenosť maš ty s tou plastenkou? tebe to tam vojde alebo ju nosiš v niecom inom? dakujem za informaciu...papa

slavulik09
16. aug 2011

@grajcaricka ahojček grajcaricka - ako tu plastenku napchas do toho kosika hm? dakujem za radu papa

marketa1304
1. sep 2011

@slavulik09 ahoj...no ja to tiež vložím do košíka...pomaly tzo skús postáčať....vojde ti ti tam...uvidíš..ale nenosím ju stále...podľa predpovede počasia.....

marketa1304
1. sep 2011

@slavulik09 ahoj...no ja to tiež vložím do košíka...pomaly to skús postáčať....vojde ti ti tam...uvidíš..ale nenosím ju stále...podľa predpovede počasia.....

zuzikkaa
2. sep 2011

@marketa1304
@slavulik09 ja sice nemam rider ale kedze plastenka na jane je dost velka tak som to vyriesila takto 😉
a kosik mam prazdny a pouzitelny na ine veci 😎
uviazes kde chces 😅

slavulik09
5. sep 2011

ďakujem babenky za odpovede, pokusim sa to tam natlačiť 🙂 ja som sa skor obavala, ze tu konstrukciu polamem, no uvidime ako to dopadne haha

veronikaprostenika
24. sep 2011

tak koukam a jane rider neni az tak oblibrny kocarek😅, nema ho moc lidi. Ale pres to jsme ho objednali, s korbou micro.Ted jsme z nej nadseni, snad se nam to v prosinci potvrdi🙂.

miso1978
3. okt 2011

ahojte, mne sa taktiež veľmi páči, no chcela by som vedieť či niektorá z vás používa športovú časť pre dieťa staršie ako 2 roky. rada by som ho využila na maximálne dlhú dobu dokedy mi malá bude chceť byť v kočíku 🙂

mimi321
10. nov 2011

@grajcaricka
@yassin
@asihej Ahojte baby, natrafila som na Vás, že máte kočík jane rider. Uvažujeme nad jeho kúpou, ale v obchode mi povedali, že sa tam nevôjde dieťa s fusakom ani do vaničky ani do športovej časti. Vraj je strašne úzky. Dajte info prosím Vás ako ste boli spokojné a do kedy ste používali vaničku a športovú časť. Budem fakt vďačná. Ďakujem.

asihej
10. nov 2011

@mimi321 Ahoj, ja uz som kocik predala, ale bol fakt uzasny. Maly sa narodil zaciatkom juna, ale on sa uz narodil vyse stvorkilovy a 54CM, takze v oktobri sme boli v sportaku. Teraz ma 16 mesiacov a este pred dvoma tyzdnami spal v rideri v zimnom fusaku, a na to, ze je valibuk, tak tam bol v pohode. Ja by som sa toho nebala, mimino ti do tepleho fusaku vojde v pohode, a na zimu mu bude v sportaku tiez pohodlne.

petruci6
22. nov 2011

ahojte,mali ste niektora kocik JANE TRIDER? trojkolku?? aky je?

jazminocska
25. nov 2011

ahojte,včera mi poslali kočík rider silla buganviliu.som velmi sklamaná,má obrovské kolesá.zdá sa mi že je to kočík pre vysokých rodičov.Je mohutný .Manželovi sa páči,ale mne sa páči už len farba.neviem čo spravím... ☹

grajcaricka
29. nov 2011

@mimi321 ja ho zrovna predávam, ale len tú športovú verziu, nemám vaničku, malá mi tam vojde aj teraz a s fusakom, ale je to už také smiešne, pretože má už cez 2 roky, minulý rok sme ju tam prevozili v pohode a to v období od 1 - 1 a 1/2 roka

efci
9. dec 2011

@asihej prosim ta mna toto velmi zaujima, ze ked si uz synceka musela dat stvromesacneho do sportovej casti bolo to OK? Lebo taketo malicke mimino by malo este iba lezat, nebol problem s tym, ze sa neda dat celkom narovno ta sportova cast, ale je to v tvare L??? Iba kvoli tomuto vaham, ze ci nie opat Slalom, ale Rider mi momentalne viac smakuje 🙂

asihej
10. dec 2011

@efci No ja som inu moznost nemala, lebo bol velky, a uz potreboval aj fusak. Ty pojdes s babatkom do leta, tak urcite vydrzite v hlbokom dlhsie. My sme ho dali do sportaku v novembri. Ale bol v pohode. Tazisko nemal na chrbatiku, len nohy mal vylozene. Doktorka tiez nic nenamietala, vraj je dost silny, a jemu bolo dobre.

asihej
10. dec 2011

@efci A este ma napadlo, na rento kocik y mala sediet vanicka s concordu, asi je vacsia, pripadne ta varianta tej rozjladatelnej vanicky nie je vacsia? Nemyslim matrix a le tu tenku.