Jane Rider 2010. Má ho niektorá doma?
ahojte
Máte niektorá tento nový zázrak? Strašne sa mi paci len cena je dost vysoka, ale ak je dobry tak by to aj za to stal...co vy na to?

Ahojte cicusky, planujete niektora predavat kocicek Jane Rider? Trojkombinaciu s vanickou Transporter? Farba cierna. Budeme mat majovcatko, takze odber niekedy marec - april 2014. Dakujem velmi pekne za ponuky 🙂
Ahojte,chcem sa opytat na sport.cast....dokedy ste v nej vozili deti? Nie je ta opierka na nohy dost kratka? (neviseli im nohy? 🙂🙂 )
@luliky ahoj, este to mas akutalne? predavam ridera
ahojte,viete mi povedat aky je rozdiel medzi rider formula,strata a matrixom?uvazujem aj nad concordom wandererom tak sa neviem rozhodnut..vdaka
Baby potrebujeme Rider a vanicku matrix 🙂 príjmam ponuky ďakujem. Pusa
Ahojte maminky snad niekto odpovie idem kupovat sportak rider no nikde som nenasla do akej nosnosti je kocik teda ake tazke dieta tam mozem nosit a do cc akeho vweku sa ta!m z!esti ?
Nevymenite niekto sedacku z jane muum za sedacku z ridera?Neskusala som,ci pasuje,ale mozeme osobne vyskusat.Moja je z r 2012 sedo-cierno-tmavomodra.
My mame jane rider 20414 brown + vanicka matrix light 2. Sme nadmieru spokojny, je to fakt kocik do kazdeho terenu, nie je s nim problem ani polna cesta a v meste sa s nim ide tiez perfektne. Maly nam inde ani nechce spavat iba v kociku. Za tri sekundy ho poskladam do auta, aj ta vanicka je super, ze nemusim nosit zvlast autosedacku aj vanicku a nemusim maleho prekladat hore dole. Len ho odcvaknem od podvozku a nalozim do auta s vanickou. 🙂 A to uz ani nehovorim ako sa za tym kocikom otacaju v meste 🙂 Je to proste krasavec. Ja som sa na prvy pohlad zalubila do tej hnedo bronzovej konstrukcie. taku nema ziadny kocik. 😉
@duratlicka Vymenena.Z ridera na muum pasuje v oboch smeroch.Z muum na ridera iba v protismere,aj to dost nestabilne.
https://m.facebook.com/groups/1827451624165739
Ahojte pozývam vás do novej skupiny na FB Kočíky Jane, kde môžete kupovať predávať vymieňať radiť sa atd... 😃

@bendelacik mozes mi prosim ta poslat jeho realnu fotku? budem ti moc vdacna, nikde som ho este neviedela a nikto ho ani nema. Ako si s nim spokojna?