Jane Unlimit 2010. Máte ho už niekto?
Máte ho už niekto?
@catcate 6,30 a 68 cm
Ahojte maminky, prosím vás máte niektorá tento šporťák ?
http://www.babymania.sk/jane-kocik-unlimit-2010/
ste s ním spokojné ? ako sa ovláda ? ako je ťažký ? skladný ? je tá strieška postačujúca na zakrytie, napr. keď svieti slnko alebo začne pršať, snežiť ?
Ocením akékoľvek informácie... ste pokladíky - ďakujem
jej a ešte som zabudla, dá sa dať do úplného ľahu a nožičky z neho nevysia ?
ja mám ten istý ale trojkolku slalom ale vyberala som medzi unlimitom a slalomom takže som ich v obchode porovnávala, ovláda sa lepšie ako slalom, je ľahší ako slalom, skladá sa ľahko a do pomerne malých rozmerov ale neviem s ničím iným porovnať, takže v tom neporadím, sedačky aj striešky sú rovnaké u slaloma aj u unlimita - strieška je super, dá sa dať až pred tváričku, dá sa dať do úplného ľahu a nožičky z neho nevisia, medzi kolesami je opierka na nožičky na obrázku ju nevidno ale ja som ju v obchode videla, samozrejme je len na tej strane ak je otočené bábo smerom od teba
ja mám unlimit som spokojná, ovláda sa super lebo je ľahučký, strieška sa dá dať úplne dole na bábo aj tak že skoro nič nevidí 😀, materiál je nepremokavý, odolný proti vetru, je troška užší lebo sa dá otáčať ale vojdeme sa aj s fusakom. Dá sa dať úplne do ľahu, nožičky nevisia. Jediné mínus je asi to že je fakt užší o niečo...pre staršie dieťa tak 2-3 roky na zimu s fusakom no neviem neviem....Ale inak je super je velmi podobný s concordom.
@smoodik : ) si zlatá, že si odpísala... ďakujem za každé hodnotenie....pôjdem si ho pozrieť. Ja som vyslovene hľadala otáčavý, pretože ak fúka, deťom do tváre, nevedia sa nadýchnuť... tak preto...
Ja som si najprv vybrala Jané Slalom 2010 aj som si ho objednala z UK, lebo na SR ešte nebol....lenže potom keď som ho na SR videla aký je úzky, tak som rýchlo zrušila objednávku. Snáď unlimit nie je rovnako úzky - musím porovnať parametre...
no musím ťa sklamať ale je dosť úzky...ak hladáš niečo väčšie tak radšej pozri niečo iné...mne zatial vyhovuje, malý má 1 rok ale keď bude starší asi kúpim iný. Zajo79 ja si tiež myslím že je unlimit asi aj užší ako Slalom ale nie som si 100% istá. Jané sú úzke asi všetky sa mi vidí.
@elina313 Unlimit sa mi zda o dost uzsi ako Slalom... a ten je jeden z najsirsich... neviem, ci zozenies sirsi, ked sa ti ten zdal uzky 😀 Slalom je uzasny, my sme ho ale mali iba do 1,5 roka, lebo potom uz maly chcel iba chodit a motorkovat... ale rozmermi je aj pre velke deturence...ak ti tam teda vydrzia sediet 😉
@macka.m
@smoodik
@zajo79 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
konečne po mesiacoch pátrania som niečo vybrala a úúúúúúúúúúúúúúúúúúúzke ach.... malý je augustový....tak rozmýšlam, že na budúci rok v zime bude mať 1 1/2 to by sa mi tam ešte mohol zmestiť nie ? a potom už príde jar a dám len deku a zase by sa tam mohol zmestiť........jááááááááááááááj som nešťastná...ale ďakujem vám, že ste mi dali vedieť...
a ak by som vás mohla poprosiť odmerali by ste mi vnútorný rozmer toho sedáku ?
@elina313 slalom 2010 je rovnako siroky-uzky ako unlimit 2010 (maju totozne sedacky) ale nechapem preco kazdy pise ze je uzky, ved ma 30-31 cm, treba kuknut aj na ine sportaky a zistis, ze rozmery su podobne ak nie rovnake, problem je v tom, ze kazdy porovnava slalom 2009 a slalom 2010, slalom 2009 mala neotocnu sedacku a tusim sirka bola 37 cm (asi najsirsi na trhu) co je o dost viac ako pri 2010, ja som mala odlozeny slalom 2009 ale nakoniec som sa rozhodla pre slalom 2010 a zatial nelutujem, neboj sa tej sirky, golface su rovnako siroke a su urcene pre starsie deticky a nikto nema so sirkou problem. Dolezitejsia je podla mna dlzka, lebo deticky rastu skor do dlzky ako do sirky, ci nie? My mame len 2,5 mesiaca takze tu nemozem pisat, ze nam sportak vyhovuje ked som ho este neskusala ale mna presvedcili fotky na forach, na polskom fore som nasla fotku trojrocneho dievcatka vo vetrovke nie v kombineze a na sirku malo este miesta a tiez na fore kde sa porovnava slalom 2009 a 2010 su fotky 2,5 rocneho dievcatka a vojde v pohode, samozrejme ze ho v takom veku nebudem pchat do sportaka v kombineze a este aj vo fusaku, my sme pri prvom dietati v takom veku v zime sportovy kociarik skoro vobec nepouzivali, radsej sanky alebo peso, ale ja som to uz tolkokrat pisala, ze sa mi to zda uz smiesne, nech pisu len ti co ho naozaj skusali a potom sa rozhodni ja mozem konkretne pisat len o vanicke transporter 2010, ktoru momentalne pouzivame a ktora bola na forach najviac kritizovana kvoli velkosti, mame 2,5 mesiaca a zatial sa vojdeme v pohode aj v kombineze aj vo fusaku a mame kopec miesta este, a to som myslela, ze sa nevojdeme uz ked budeme mat 2 mesiace
ja si myslim, ze nie je dobre kupovat kociarik na tri roky, pretoze ak das polrocne babatko do sirokeho sportaka tak ti tam bude lietat ak do uzkeho bude v pohodicke ale zase vacsiemu dietatku bude maly, my planujeme vyuzit slaloma max do dvoch rokov a ak bude este chciet malinka sediet tak kupime nejaky golfac urcite nebudeme starsie dietatko vozit v sportaku ale samozrejme ak chces sportak pre vacsie dieta tak si nekupuj ani unlimit 2010 ani slalom 2010 a kup radsej slalom 2009 alebo nejaky golfac
a preco som si vybrala slalom a nie unlimit? Lebo sa mi paci trojkolka viac, pre nic ine.
skus si precitat aj ine fora, napriklad ceske, mozes kludne citat aj recenzie na slalom 2010 lebo sedacka je rovnako siroka a dlha
šírka je 30-31 cm a dĺžka je 90-91 cm, opierka sa zdá trošku užšia ale je tam taká vložka pod chrbátikom a tá sa dá v zime vybrať
na malvikovi je nova kolekcia slalom, unlimit aj rider 2011, farbicky super ale rozmery ostali asi nie su az take hrozne 😀
jeeej, rider nie..neprejdete v snehu s tymi prednymi koleckami
a vam nevadi ta strieska? ze to je len latka nic viac?
inak unlimit pekny, sikovny... len.. par veci mi vadi.
aj na transporteri je taka strieska a v navode pisalo ze odolna voci vode a vetru, my sme odskusali, minule u nas fucalo strasne a z kazdej strany az som mala strach, inak by som sa ani nad strieskou nezamyslala ale striesku neprefuklo takze v pohode, vodu sme neskusali lebo ked prsalo tak sme ho rychlo radsej prekryli plastenkou 🙂
asi najlepšie vidieť naživo a odskúšať. Ja som dala tú vložku tiež preč, mám tam fusak emitex a malý ma rok. Nie je tam nejak extrémne narvaný tak akurát. Možno keď bude mať 2 roky ani ho voziť už v zime nebudem, to je asi individuálne. Každé mimi je iné a aj potreby maminy. Je zbytočné sa o tom dohadovať. Mne zatial vyhovuje lebo je lahký, zmestí sa nám do Clia, dá sa otáčať, nemá tú spojovaciu tyčku vzadu(brzdu) a nepodkýnam sa o to 😀. Striešku tiež moc neriešim lebo má dobrú plášťanku. Dávam aj foto...
@smoodik tie foto hovoria za všetko 🙂 idem do toho :D ja tiež nepredpokladám, že ho budem naobliekaného rvať ešte do fusáka, však bude chcieť behať... zakryjeme krytom dáme deku a hotovo 🙂
Je na to kryt na nožičky že ? a Tašku si si dokupovala ?
áááááááách teším sa 🙂 🙂 🙂 🙂 konečne budem mať krásny kočík...pri malej som mala normálne golfy a tie by som už za svet nechcela, tie malé kolečká sa stále zasekávali ....bola to katastrofa, muž radšej malú nosil, akoby ju mal dať do kočíka... 😉 😉 😉
je na to aj nánožník ale ja som nekupovala zatial bo mám ten fusak teraz na zimu ale možno dokúpim na jesen ešte uvidím. Tašku mám z DM drogerie len takú plátennú čo sa dá na rúčku zachytiť je taká istá tmavo-modrá ako kočík. Idem dokúpiť slnečník ešte a rozmýšlam nad farebnou vložkou na leto nech ho troška oživím. Inak aj tá kombinácia zelená je fajn len manžel chcel tento lebo sa mu akože hodí k autu 😀 Ja som mala šporťák espiro GT ale to bol tažký kočík, bol síce o dosť širší ale tento mi vyhovuje viac. Dá sa tam nastaviť aj perovanie kolies, košík je dosť velký...
@smoodik ahoj, zatiam mam concord fusion, ale mala mi stale place, ked sa zobudi a nevidi ma, tak uvazujem nad jane unlimit...ale nevidela som ho nazivo, len rider a ten sportak sa mi zda maly.
vedela by si mi to porovnat?do auta davas zvlast podvozok a zvlast sport. cast s fusakom, je to ok?da sa polohovat opierka chrbta normalne samostatne, alebo len cely aj s nozickami (ako to ma rider)?

@michaela80 dakujem za foto. Kolko meria a vazi malicka? Pozeram ze tam ma este dost miesta 🙂