Je kočík Cybex Priam limitovaná edícia vhodný pre dievčatko?
Kocik Cybex priam limitka DJ Khaled , je vhodny podľa vás aj pre dievcatko?

Nechce sa mi počúvať od každého potom že prečo mám chlapčenský kocik 😂 preto ma zaujíma názor tu od vás aby som tomu predišla
neviem o zákone,ktorý by určoval,akej farby má byť kočik pre dievča........moje nervy,mne je u riti,aký kočík si niekto kúpi
ja nikdy neriesim co si kto myslim kupim to co sa paci mne v klude ho moze mat aj dievcatko
@rozculena ja som sem napísala len kvôli tomu lebo mne osobne príde ten kocik chlapčenský a zaujimal ma názor ostatných ..
Pozri, nám lekári na 3x potvrdili, že čakáme dievčatko. A narodil syn 🩵 tak sa vozil v bordovom kočiari, a čo? nech sa každý stará o seba. Ešte aby som narýchlo kupovala iný, či niekomu vysvetľovala farbu kočiara 🤦🏻♀️
Tento kočiarik je fajn pre obe pohlavia, buď v pohode 😉
Mne tiez pride chlapcensky. Ale inak je uplne gycovy a nevkusny. To uz nepredas.
Syn sa vozil v cervenom. Dcera v zelenom a hnedom. A cuduj sa svete, nic sa neudialo… vyber si kocik, aky sa ti paci…🤷🏼♀️
Môj malý sa vozil v kočíku lososovej farby so sivou a nemá traumu a je normálny 😀
Tebe sa paci, kup ho, nepaci sa ti nekup. Dietatu to bude suma fuk a ostatni mozu pisat na lamparen ak sa im nieco nepozdava.
Mne sa paci.
Je zaujímavý a farba je veľmi pekná. Nevidím problém ..za mňa aj pre dievča, aj pre chlapca.
pre srandu, ktore su chlapci a ktore dievcata?
Za mna je kocik totalny gyc a nevkusny, ale videla som aj horsie. Ale ani chlapcensky a ani dievcensky. A co sa kecov tyka, mojho chlapca, obleceneho v traktorovych leginkach a tricku s buldozerom povazovali pravidelne za dievcatko... a dcerku v satockach za chlapceka...
Pozri, nám lekári na 3x potvrdili, že čakáme dievčatko. A narodil syn 🩵 tak sa vozil v bordovom kočiari, a čo? nech sa každý stará o seba. Ešte aby som narýchlo kupovala iný, či niekomu vysvetľovala farbu kočiara 🤦🏻♀️
Tento kočiarik je fajn pre obe pohlavia, buď v pohode 😉
@nikaeli ahoj veľmi ma zaujíma tvoja situácia ze na sono vam tvrdili ze bude dievčatko a nakoniec to bol chlapec...to vam tvrdili aj uz vo vyššom štadii pred pôrodom? Uz tie Soňa vedia byt celkom presne tak preto ma to zaujíma. Môžete sa mi prosim ozvať na mail? Prechádzam si totiž niečím podobným. Ďakujem, Martinakatrincova6@gmail.com