Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
Ahojte baby, tak sme teda kupili Joie litetrax 4 air vo farbe denim a chcela by som si dat usit nanoznik. Nedavali ste si niektora sit v tejto riflovej farbe? Nejako neviem latku zohnat... Dakujem
Dievčatá, čo sa týka nánožníka pinkie, nie som si istá, či ho dobre pripevnujem, lebo malá ho bez problémov kopanim odviaze, myslím tie suché zipsy dole a vlastne všetky spoje vie otvoriť. Neviete mi poradiť, čo s tým? Ďakujem
Ja vozim skoro 9mesacneho a ma cca75cm a zatial na staci.
Mojmu 3 rocnemu krsnatku sa v nom tiez pacilo a postacoval na sedenie uuuplne. Ale zalezi aj od vasich narokov preto je najlepsie vyskusat si ho darmo budeme polemizovat.
@veronika1603 no podľa toho ako tvoje dieťa je veľké, moja slečna vždy prevyšovala tabuľky čo sa týka rastu. Má 1,5 roka ale zväčša jej tipujú tak 3 roky. Ale s tým kočíkom som maximálne spokojná. 🙂
ahojte,tie ktoré máte litetrax 4 air ako riesite tu sietku ked odzipnujete striesku?
Ahojte, mam s kocikom tak trochu problem. Zda sa mi, ze ma kratke pasy, tie co idu spoza pliecok dietata. Maly ma len 7 mesiacov, ja ich mam nastavene na najdlhsie a ledva ho zapnem, pasy su velmi tesne!!! Matw to aj vy tak, ci mam nejaky chybny kus?
@minka2206 nedaju sa ti tie pasy predlzit?vzadu ked sklapas opierku netrcia ti tam pasy?ja som si ich minule predlzovala a mala som riadne nervy.ta umelina s ktorou posuvas pasy mi nechela prejst cez tu fugu na opierke aby som to predlzila...potom mi to nejak islo ked som tu umelinu dala bokom a tak prevlikela cez tu dieru...

Ahojte.tak ja som sa nakoniec rozhodla,ze dam na predaj nas mytrax,kedze ho velmi nevyuzivame..ak by bol zaujem.pridala som do bazarika ;) pekny den prajem