icon

Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti

danjeliiik
17. júl 2016

Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem

lucik1990
18. mar 2018

@lenussska85
Zdravím , ja mám 166cm a je to v pohode, dobre sa mi jazdí manžel má 186 a jemu tiež 😃

mravvcek
18. mar 2018

@lucpp prosim ta co to je za fusak? Vyborne vyzera 🙂

lenussska85
18. mar 2018

@lucik1990 a môžem poprosiť foto s kočíkom ? 🙏🏼 Kľudne do správy. Ja som si odmerala že koľko ma ten kočík a zdá sa mi to veľa 🤷🏼‍♀️😂

lucik1990
18. mar 2018

@lenussska85 mám len túto v mobile, kočiar je trošku ďalej odo mňa ale takto cca ho mám normálne, som s ním veľmi spokojná

lucpp
18. mar 2018

@mravvcek obyčajný s ovcim runom ...ten spodok sa dá odzipsovat a použiť sa dá aj vo vanicke...kupovala.som.ho z internetu

lenussska85
18. mar 2018

@lucik1990 ďakujem krásne 😍 takto to vyzera v pohode 😉

lucik1990
19. mar 2018

@lenussska85 není zaco 😉 😊

lusyc
Autor odpoveď zmazal
jersey87
27. mar 2018

@karmen118 neviem ci ti pomozem, ale dnes sme v obchode skusali mytrax. Mala ma 1,5 roka a a cca 85 cm. V sede mala striesku uz pri hlave a nohy jej par cm trcali. Mozno 2 cm. Ked sme ju dali lahnut, tak nozky jej trcali mozno 5 cm s tym, ze hlavu mala uplne pri strieske. Ciapku sme jej museli dat dole, lebo uz zavadzala kvoli bombuli. Takze na zimu vozenie urcite nie. Alebo s inou ciapkou.

karmen118
27. mar 2018

@jersey87 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, takže je na dlžku menší ako vyzerá. Naša mala nedávno 13 mesiacov, ale veľmi sa vytiahla a už má už niečo vyše 82 cm. Takže sa radšej poobzeráme po inom kočíku, aby sme zase na zimu nepotrebovali ďalší 😨.

mata128
17. apr 2018

Ak sa smiem opytat,aku dlzku lozka ma ten joie litetrax air? Dakujem
A vlezu vam tam v pohode deti aj s fusakom?

candii
17. apr 2018

@mata128 od vrchu po spodok 84cm, moj 2,5r syn sa tam vklude vojde s fusakom 😅

lucik1990
17. apr 2018

@karmen118 moja dcérka má 82 CM a v zime sme nemali problém ani s fusakom ani s čiapkou s brbolcom😉 nad hlavou a ešte aspoň 10 CM , a od konca lôžka asi 5cm pri hlave, nôžky uz trošku trčia ale NATO tam je potom ten stupacik, máme litetrax 4 air, mytrax je vraj ešte väčší. 😊 Ja kúpu neľutujem, išla by som znova , tá 2018 už vychytala všetky nedostatky by som povedala 😊 môj názor 😊

amel
26. apr 2018

Baby,dakujem za tuto diskusiu.Zvazujem Air 2018 a cim dalej tym viac ho chcem😊Takze 2,5roka v pohode?A ako je to s cistenim?Da sa vybrat podlozka?

fasssa
26. apr 2018

@amel ja v nom vozim 2 rocneho 90cm a uplne v pohode, aj sa v nom vyspal, trcali mu clenky a nohy ale nijak mu to nevadilo 🙂 Podlozka sa neda vybrat, tzn. bud ho vycistit tak ako je alebo pouzivat podlozku do neho a tu prat. Osobne na neho nedam dopustit aj ked je pravda ze ho pouzivam uz malicko ale v aute je super, nezaberie miesto moc a zas nie je nepohodlny ako golfac

amel
26. apr 2018

@fasssa ja ho chcem pre moju malu hlavne na dovolenkove obdobie,momentalne ma necele 4mesiace.Mne sa v obchode velmi pacil,len tu baby pisu,zebje tak max do 1,5roka,preto som sostala zaskocena.

candii
27. apr 2018

@amel blbost vravim moj 2,5r sa tam uplne v pohode esti aj s fusakom

lucinkasl
27. apr 2018

@amel A nerozmýšlali ste nad Valco snap 4 air?... je oveľa ľahší a vojde do neho v pohode aj 3ročné dieťa...

amel
27. apr 2018

@lucinkasl prv rozmyslala,ale tym,ze ho chcem pre male babatko,sa mi zda tvrdy a taky "labilnejsi",ale mozno sa mylim.

lucinkasl
27. apr 2018

@amel na nafukovacích kolečkách je super... do penových by som nešla... ozaj tvrdý...

zuzkaluk
Autor odpoveď zmazal
amel
30. apr 2018

@zuzkaluk najlepsie mali na 4baby, denim.Ja som ho skusala v obchode,vyzeral paradne.Len ja mam babu,chcem sivy😉

lucik1990
30. apr 2018

@zuzkaluk Má už už strechu pripevnenú ku konštrukcii aj zo stran, na rozsirenej clone je látka A aj na opierke na nôžky je prisita látka proti zaspineniu. Ja mám 2017. Skúste napísať mail do eshopu/ predajne aký typ predávajú 😉

zuzkaluk
Autor odpoveď zmazal
kejtia
30. apr 2018

baby.aj nam prisiel litetrax s nafukovackami zadnymi..celkovo je kocik v pohode ale tie predne kolieska su pre mna tragedia..aj pri malinkej nerovnosti cesty alebo chodnika sa hrozne rozvibruju.neda sa skoro vobec s nim chodit..o rychlej chodzi mozem len snivat.musela som ich zaaretovat aby som v klude dosla domov...mate aj vy taky problem?ci moze byt zly kus kocika ???nechapem a som smutnaaa

candii
1. máj 2018

@kejtia nie, ziadny problem z prednymi kolieskami nemam

amel
1. máj 2018

@kejtia ktory model máš?Som zostala zaskocena,lebo aj ja ho chcem kupit...

candii
1. máj 2018

@kejtia treba ho reklamovat

lucik1990
1. máj 2018

@kejtia nám to robilo asi prvé 3 týždne pootm sa to rozchodilo😉