icon

Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti

danjeliiik
17. júl 2016

Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem

lucik1990
1. máj 2018

@lucik1990 ale radšej treba zájsť na predajňu

zuzkaluk
Autor odpoveď zmazal
candii
1. máj 2018

@zuzkaluk mal by sa dat vratit ak nebudes spokojna nie?

lucik1990
2. máj 2018

@zuzkaluk no len s tym na nozky som sa pomylila to ma len mytrax, a tam ten nie je air asi preto taka cena 199e. ale tustriesku by malo mat už prekrytu. tak my sme s nim velmi spokojní, 179 je super cena, ja som kupovala v juli 2017 a dala som zan 240e. 🙂 nam tiez chvilu vrzgalo ale preslo to. mala sa velmi rada vozí aj pekne pospi v nom .

lucik1990
2. máj 2018

@zuzkaluk skuste pozriet este na mravcek.eu tam maju air 2018 obrazky cena 239e -10% zlava asi. skadanie smerom von je v pohode, tiez som sa obavala ze sa bude spinit alebo sa znici , ale nic je to ok , 🙂 ak by som teraz kupvala kocik isto by som sla do tejto znacky opat, a bud air 2018 alebo mytrax 🙂

zuzkaluk
3. máj 2018

@lucik1990 Už som objednala vo 4mama. Snáď nebude chýbať to prekrytie, lebo i tak je strieška dostatočne široká. Tak ako píše candii, dá sa vrátiť. Chcela som k tomu aj komfort set na predné kolieska, ale to nevedeli zabezpečiť, preto dúfam že nám nebudú robiť problémy.

amel
3. máj 2018

@zuzkaluk co je komfort set,prosim?

kejtia
3. máj 2018

@zuzkaluk
Aj ja mam z 4mama litetraxa predne kolieska su cele zle.mam pocit ze mam.vadny kocik.prosim napises mi ako funguju tebe ked tj pride?dakujeeem

livia211
3. máj 2018

Babenky stalo sa vam take,ze ste nevedeli kosik zatvorit? Asi sa mi tam nieco zaseklo :( mám joie litetrax air

zuzkaluk
4. máj 2018

@amel na amazon.de som čítala pri recenziách na joie luitetrax 4air, že si objednali Komfort-Set na predné kolieska. Nechce mi skopírovať ten obrázok ale je to hneď prvá recenzia, tak pozri. Ide o gumičky, ktoré musia byť umiestnené na nápravy predných kolies. Výsledkom je výrazné zlepšenie komfortu jazdy.

zuzkaluk
9. máj 2018

@kejtia Prišiel nám kočík. Páči sa mi. Dnes som s ním bola von a aj nám vibrujú predné kolesá. Som z toho sklamaná, lebo inak sa mi zdá super. Ty si to nejako riešila?

amel
9. máj 2018

@zuzkaluk ktory modrl mas?A robi to i pri normalnej chodzi,ci len pri behu?

zuzkaluk
9. máj 2018

@amel Mám joie litatrex 4 air denim zest. Robil to i pri normálnej chôdzi, dokonca aj keď mal zaaretované kolieska.

amel
9. máj 2018

@zuzkaluk no hezky....ja som chcela kupit air 2018,ma ho tu uz niekto?

veronika1603
9. máj 2018

@zuzkaluk nam vybrovali pokial nedosiahol vahu 11kg

fasssa
9. máj 2018

@amel u nas rovnako, akonahle bol tazsi prestalo to, kym bol lahsi davala som si do kosika zavazie 🙂)

ten novy air sa mi pozdava ale co som pozerala je o dost tazsi tusim

amel
9. máj 2018

@fasssa no moja ma 7kg🤔 fu,velmi sa mi pacil,teraz neviem veru.

kejtia
9. máj 2018

@zuzkaluk
ja som to bola reklamovat.nechceli ho vziat naspat lebo pre nich je kilometer chodze uz pouzity kocik..pritom nemas inu moznost ako zistit ci funguje..ale to je o inom uz...takze kocik je na reklamacii a cakam na vysledok..budem trvat na vrateni penazi.sklamal ma velmi.ja potrebujem funkcny kocik nie hlupost co ma nervy pripravi hrkotanim alebo trepanim kolies..inak by bol ozaj super

zuzkaluk
10. máj 2018

@kejtia vracala si kočík v tej 14 dňovej lehote, či neskôr? Kedy si ho dávala reklamovať? Kedy by si mala vedieť výsledok?
@veronika1603, @fasssa ďakujem za informáciu. Môj syn má zatiaľ 8,8 kg.
Opýtam sa manžela, či nevie niečo vymyslieť, napr. dať gumičky na nápravy predných koliesok.
Na nejakej nemeckej stránke písal chlap, že problémom sú pretiahnuté predné skrutky, ktoré tlačia brzdu príliš na koleso. Ak uvoľníte dve malé skrutky len trochu, problém sa vyrieši. Tak skúste. Snáď manžel niečo vymyslí, aby to fungovalo ako má.

kejtia
10. máj 2018

@zuzkaluk
maju na reklamaciu 30 dni.tak uvidim..dala som to reklamovat na 10 den lebo skor som sa do trnavy nedostala..nie sme odtial a este muza nastval aj ten pristup aj naklady navyse samozrejme kedze bude potrebne ist pren zase

fasssa
11. máj 2018

ako za mna tie kolesa neboli nieco kvoli comu by som ho nechcela kedze inak mi 100%vyhovoval a nerobili mi to na vsetkych povrchoch a stale. Citala sm ze je to preto lebo ma kocik tazisko vzadu a teda sa predne kolieska odlahcia a mikaju sa ako nakupny kosik 🙂) ale jasne, nie je to oka ale mozno inak mytrax uz je v tomto ok

miku21
14. máj 2018

Zdravím mamičky mám kočík teraz kúpený joie ale pri nerovnom povrchu mi trasie prednými kolieskami až musím nadvihnut kocar aby sa ustálili má s tým niekto problém kto má tento kočík alebo mám vadny kus za rady dakujem

amel
14. máj 2018

@miku21 myslim,ze to je problem vsetkych air2018.Velmi sa mi paci tento kocik,no vdaka tomuto som od neho upustila,my tu mame tankodrom...skoda,lebo dizajnovo krasny!

miku21
14. máj 2018

@amel veď to ináč som snom max spokojná škoda že tieto recenzie neboli skôr ako som ho kúpila le starosti 🤔

miku21
14. máj 2018

@amel a ja mám ešte 2017

amel
14. máj 2018

@miku21 ja tiez netusim,lebu ho baby chvalia....to musi byy ale ostara dtalr nechat "tocit"...podla mna je to dovod na reklamaciu.Skus dat do kosika zavazie,ci to bede robit i tak.Skus v kociku dosiahnut cca 10-11kg.

amel
14. máj 2018

@miku21 ja tiez netusim,lebu ho baby chvalia....to musi byy ale ostara dtalr nechat "tocit"...podla mna je to dovod na reklamaciu.Skus dat do kosika zavazie,ci to bede robit i tak.Skus v kociku dosiahnut cca 10-11kg.

lusyc
14. máj 2018

Ahojte. My sme zdedili joie litetrax s obycajnymi kolesami 2015 alebo 2016. Som spokojna ako sa ovlada, sklada, malej sa v nom paci. Ale ja si neviem zvyknut na tie kolesa, predtym som mala hlboky kocik s nafukovackami, horsie sa ovladal, ale jazdil po hocijakom teréne. Tento moj joie mi hrkota. Nevedeli by ste mi poradiť, ci by to vyriesila nova verzia air, ci mytrax? Nemam, kde odskusat, vsade je daleko. Ďakujem.

miku21
14. máj 2018

@zuzkaluk zdravím vás Vite mi presne povedať ako to tam nájdem na tej stránke vôbec mi to nechce nájsť nejaké gumicky aj keď zadám komfort ste iba kociky mi vyhadzuje dakujem

miku21
14. máj 2018

@amel mala má 11 kg ale mám zavesenú tašku na rúčke dnes SIM ju dala do košíka a nerobilo to veru nesmie byt zaťažený v zadu