Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
@zuzkaluk no len s tym na nozky som sa pomylila to ma len mytrax, a tam ten nie je air asi preto taka cena 199e. ale tustriesku by malo mat už prekrytu. tak my sme s nim velmi spokojní, 179 je super cena, ja som kupovala v juli 2017 a dala som zan 240e. 🙂 nam tiez chvilu vrzgalo ale preslo to. mala sa velmi rada vozí aj pekne pospi v nom .
@zuzkaluk skuste pozriet este na mravcek.eu tam maju air 2018 obrazky cena 239e -10% zlava asi. skadanie smerom von je v pohode, tiez som sa obavala ze sa bude spinit alebo sa znici , ale nic je to ok , 🙂 ak by som teraz kupvala kocik isto by som sla do tejto znacky opat, a bud air 2018 alebo mytrax 🙂
Babenky stalo sa vam take,ze ste nevedeli kosik zatvorit? Asi sa mi tam nieco zaseklo :( mám joie litetrax air
@amel na amazon.de som čítala pri recenziách na joie luitetrax 4air, že si objednali Komfort-Set na predné kolieska. Nechce mi skopírovať ten obrázok ale je to hneď prvá recenzia, tak pozri. Ide o gumičky, ktoré musia byť umiestnené na nápravy predných kolies. Výsledkom je výrazné zlepšenie komfortu jazdy.
@zuzkaluk nam vybrovali pokial nedosiahol vahu 11kg
@zuzkaluk
ja som to bola reklamovat.nechceli ho vziat naspat lebo pre nich je kilometer chodze uz pouzity kocik..pritom nemas inu moznost ako zistit ci funguje..ale to je o inom uz...takze kocik je na reklamacii a cakam na vysledok..budem trvat na vrateni penazi.sklamal ma velmi.ja potrebujem funkcny kocik nie hlupost co ma nervy pripravi hrkotanim alebo trepanim kolies..inak by bol ozaj super
@kejtia vracala si kočík v tej 14 dňovej lehote, či neskôr? Kedy si ho dávala reklamovať? Kedy by si mala vedieť výsledok?
@veronika1603, @fasssa ďakujem za informáciu. Môj syn má zatiaľ 8,8 kg.
Opýtam sa manžela, či nevie niečo vymyslieť, napr. dať gumičky na nápravy predných koliesok.
Na nejakej nemeckej stránke písal chlap, že problémom sú pretiahnuté predné skrutky, ktoré tlačia brzdu príliš na koleso. Ak uvoľníte dve malé skrutky len trochu, problém sa vyrieši. Tak skúste. Snáď manžel niečo vymyslí, aby to fungovalo ako má.
ako za mna tie kolesa neboli nieco kvoli comu by som ho nechcela kedze inak mi 100%vyhovoval a nerobili mi to na vsetkych povrchoch a stale. Citala sm ze je to preto lebo ma kocik tazisko vzadu a teda sa predne kolieska odlahcia a mikaju sa ako nakupny kosik 🙂) ale jasne, nie je to oka ale mozno inak mytrax uz je v tomto ok
Zdravím mamičky mám kočík teraz kúpený joie ale pri nerovnom povrchu mi trasie prednými kolieskami až musím nadvihnut kocar aby sa ustálili má s tým niekto problém kto má tento kočík alebo mám vadny kus za rady dakujem
Ahojte. My sme zdedili joie litetrax s obycajnymi kolesami 2015 alebo 2016. Som spokojna ako sa ovlada, sklada, malej sa v nom paci. Ale ja si neviem zvyknut na tie kolesa, predtym som mala hlboky kocik s nafukovackami, horsie sa ovladal, ale jazdil po hocijakom teréne. Tento moj joie mi hrkota. Nevedeli by ste mi poradiť, ci by to vyriesila nova verzia air, ci mytrax? Nemam, kde odskusat, vsade je daleko. Ďakujem.

@lucik1990 ale radšej treba zájsť na predajňu