icon

Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti

danjeliiik
17. júl 2016

Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem

lucpp
6. jan 2017

@evicaveverica no neviem ale nejde mi to a zas nasilu to nechcem ťahať dalo žeby som.to neurvala.cele ...Som.si to chcela vymeniť za také látkové lebo do tohto sa nezmestí ani telefón ani peňaženka ani nič dohromady

evicaveverica
8. jan 2017

@lucpp na latkove mam ja take suche zipsy s karabinkou a ktomu dokupemu tu mini tasku od Lassig. Hentam hore ja zmestim aj mobil. Ale skor to mam na vreckovky a dudel a dake drobne, pripadne kluce od auta

evicaveverica
8. jan 2017

@lucppcekuj totok.. Tu ti ukaze ako to tam nacvakne

https://www.youtube.com/watch?v=S_d2vWfHF3g

😉

lucpp
8. jan 2017

@evicaveverica ďakujem ...No skúsim to znova nejako vytiahnuť

majorosovalucia
17. jan 2017

Ja som dnes obj.Joie lit.4 cez ebay.Som zvedava.Videla som nazivo air,ale na mna tazsi bol.Kvoli zdrav.problemom som vybrala ten lahsi.Do terenu -pola atd.nechodim.Na dlhsie prechadzky ano,ale do extrem.podmienok nie.
Farbu tu oranzovu.
Fusak mam kvalitny na zimu.Ku kociku je plastenka a nanoznik to bolo v cene.
Potom dam avizo mojich postrehov.
Snad konecne sme trafili.Poviem vam riesit uz 4.kocik pre malu.Manzel uz ma z toho nervy.Toto je uz last.

evicaveverica
18. jan 2017

@majorosovalucia a co si mala predtym? Ja som este pozerala Valco snap 4sport ale.nakoniec dom sa rozhodla pre tento... Teraz ako vidim Valco tak mam nervy ze som si nezobrala ten ak ked s tymto som spokojna....valco mal vacsie kolieska....

lucpp
18. jan 2017

@majorosovalucia ja ho mám tiež a je super nanoznik som ale kupovala lebo ten original joye je taký fusakovy či jaký no hrozný premena ...Ale kto by chcel pošlem foto nanoznika pinkie parádne sadol...Jedno čo by som brala iné je to madlo že je také nešikovne napr víťaz a valco ho majú lepší ale zas snívanie a spúšťanie operadla máme lepšie ako oba tie kočíky

majorosovalucia
18. jan 2017

@evicaveverica mala som Graco Symbio dvojkombinaciu v sportaku korytkovom mala nechce byt.Potom Graco tour de luxe z MK a tazky bol.Potom narychlo golfac Petit Mars ten limitovany heritage novy.Za 3 tyzdne predany.Joie som videla nazivo aj Valco.Valco sa mi nepacil.Aj baby jogger som uvaxovala ale nazivo som bola sklamana.Este som chcela Graco Evo alebo Graco Evo XT ale sa mi zdali uzke v reale.Vyhral Joie lit.4
No ved uvidime.Ale tento mam uz posl.lebo mm mi dalsi neschvali.

evicaveverica
19. jan 2017

@majorosovalucia ja uz sa o dalsi ani nepokusam, lebo pocitam ze koncom roka ho uz aj tak nevyuzijem... Mala bude mat dva roky a ked teraz vidim aky je z nej behun...trava netrava, hrboly hlboky sneh...ide ako remorker... Tak fakt v dvoch rokoch ju hafam uz do tatier na turu vezmem 😂

drahenka
24. jan 2017

Prosim Vás aky je rozdiel medzi Joie Litetrax 4 a Joie Litetrax 4 air? Ďakujem 🙂

lucpp
24. jan 2017

@drahenka leterax4 air má nafukovacie kolesá zadné ...Literax4 obycajne

drahenka
24. jan 2017

@lucpp ďakujem 🙂 a viete mi niekto povedať ci priestorovo je taky ako britax motion?

drahenka
24. jan 2017

A ešte 1otazka,teraz som v jednej diskusii čítala,že kolieska sú dosť hlučné,je to pravda?

candii
24. jan 2017

@drahenka ja mam air a nie su hlucne

drahenka
24. jan 2017

@candii Ďakujem,a joie literax 4?

candii
24. jan 2017
lucpp
24. jan 2017

@drahenka takto treba si uvedomiť že sú to obyčajné je rozdiel.medzi nafukovacím ktoré sa prispôsobia nerovnosti ...To je ako jedna noha bosá druhá v topánke....Ale žeby boli hlučné nemôžem povedať

evicaveverica
25. jan 2017

@drahenka podlamna britax je priestrannejsi... Ale aj tazsi.

drahenka
25. jan 2017

Dakujem zrejme vyhra britax 😉

@evicaveverica
@lucpp
@candii

evicaveverica
27. jan 2017

@drahenka urcite to bude spravny vyber. Neolutujes

majorosovalucia
28. jan 2017

Pridavam svoju skusenost.Mam dvojkob.Graco Symbio zadne kolesa ma nafukovacie a poviem vam ze je hlucny a tazko ide v snehu.To je korytkove sedenie.Pred 2dnami nam dosiel JoieLitetrax4 a som nadsena.Toto je nas 4.kocik a jednoducho u mna top.

adelcek
4. feb 2017

Ahojte, rozmýšľam nad joie litetrax 4 a potrebujem 1 info..kočík ma kovovu konštrukciu aj v miestach uchytenia koliesok? Dakujem

candii
4. feb 2017

@adelcek to je umele mam pocit ale taka tvrda umelina

adelcek
6. feb 2017

Dakujem za odpoved. Ten plast vyzera ako kryt ale dufam ze pod tym je kov. Kazdopadne sa mi velmi pozdava asi ho objednam

lucpp
6. feb 2017

@adelcek skús napísať do e-shopu odkiaľ.chxes objednávať že čo ti napisu ..Ale malo by to byť kovové keď sú kolesá odpružené

adelcek
7. feb 2017

No ved prave som ho chcela z amazonu.. aj tak dik. 😉

olsiatkko
28. feb 2017

Dobrý deň mamičky, chcela by som sa opýtať, či sa tam dá niekde zakvačiť taška alebo nie. Ďakujem

candii
1. mar 2017

@olsiatkko samozrejme, len musis kupit tasku na kocik tie su univerzalne

olsiatkko
1. mar 2017

@candii Takze taska co mam od kombinovaneho kocika mi tam pasovat nevude???

elah
1. mar 2017

Ahojte babenky. Prosím Vás, absolútne sa neviem rozhodnúť medzi Joie Litetrax a Peg Perego Book. Všade sa píše, že Joie má priestranný košík, ale mne príde nejaký malý a hlavne zle prístupný. Akú máte skúsenosť?