Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
@lucpp na latkove mam ja take suche zipsy s karabinkou a ktomu dokupemu tu mini tasku od Lassig. Hentam hore ja zmestim aj mobil. Ale skor to mam na vreckovky a dudel a dake drobne, pripadne kluce od auta
@lucppcekuj totok.. Tu ti ukaze ako to tam nacvakne
https://www.youtube.com/watch?v=S_d2vWfHF3g😉
Ja som dnes obj.Joie lit.4 cez ebay.Som zvedava.Videla som nazivo air,ale na mna tazsi bol.Kvoli zdrav.problemom som vybrala ten lahsi.Do terenu -pola atd.nechodim.Na dlhsie prechadzky ano,ale do extrem.podmienok nie.
Farbu tu oranzovu.
Fusak mam kvalitny na zimu.Ku kociku je plastenka a nanoznik to bolo v cene.
Potom dam avizo mojich postrehov.
Snad konecne sme trafili.Poviem vam riesit uz 4.kocik pre malu.Manzel uz ma z toho nervy.Toto je uz last.
@majorosovalucia a co si mala predtym? Ja som este pozerala Valco snap 4sport ale.nakoniec dom sa rozhodla pre tento... Teraz ako vidim Valco tak mam nervy ze som si nezobrala ten ak ked s tymto som spokojna....valco mal vacsie kolieska....
@majorosovalucia ja ho mám tiež a je super nanoznik som ale kupovala lebo ten original joye je taký fusakovy či jaký no hrozný premena ...Ale kto by chcel pošlem foto nanoznika pinkie parádne sadol...Jedno čo by som brala iné je to madlo že je také nešikovne napr víťaz a valco ho majú lepší ale zas snívanie a spúšťanie operadla máme lepšie ako oba tie kočíky
@evicaveverica mala som Graco Symbio dvojkombinaciu v sportaku korytkovom mala nechce byt.Potom Graco tour de luxe z MK a tazky bol.Potom narychlo golfac Petit Mars ten limitovany heritage novy.Za 3 tyzdne predany.Joie som videla nazivo aj Valco.Valco sa mi nepacil.Aj baby jogger som uvaxovala ale nazivo som bola sklamana.Este som chcela Graco Evo alebo Graco Evo XT ale sa mi zdali uzke v reale.Vyhral Joie lit.4
No ved uvidime.Ale tento mam uz posl.lebo mm mi dalsi neschvali.
@majorosovalucia ja uz sa o dalsi ani nepokusam, lebo pocitam ze koncom roka ho uz aj tak nevyuzijem... Mala bude mat dva roky a ked teraz vidim aky je z nej behun...trava netrava, hrboly hlboky sneh...ide ako remorker... Tak fakt v dvoch rokoch ju hafam uz do tatier na turu vezmem 😂
Prosim Vás aky je rozdiel medzi Joie Litetrax 4 a Joie Litetrax 4 air? Ďakujem 🙂
A ešte 1otazka,teraz som v jednej diskusii čítala,že kolieska sú dosť hlučné,je to pravda?
Pridavam svoju skusenost.Mam dvojkob.Graco Symbio zadne kolesa ma nafukovacie a poviem vam ze je hlucny a tazko ide v snehu.To je korytkove sedenie.Pred 2dnami nam dosiel JoieLitetrax4 a som nadsena.Toto je nas 4.kocik a jednoducho u mna top.
Ahojte, rozmýšľam nad joie litetrax 4 a potrebujem 1 info..kočík ma kovovu konštrukciu aj v miestach uchytenia koliesok? Dakujem
Dakujem za odpoved. Ten plast vyzera ako kryt ale dufam ze pod tym je kov. Kazdopadne sa mi velmi pozdava asi ho objednam
Dobrý deň mamičky, chcela by som sa opýtať, či sa tam dá niekde zakvačiť taška alebo nie. Ďakujem
Ahojte babenky. Prosím Vás, absolútne sa neviem rozhodnúť medzi Joie Litetrax a Peg Perego Book. Všade sa píše, že Joie má priestranný košík, ale mne príde nejaký malý a hlavne zle prístupný. Akú máte skúsenosť?

@evicaveverica no neviem ale nejde mi to a zas nasilu to nechcem ťahať dalo žeby som.to neurvala.cele ...Som.si to chcela vymeniť za také látkové lebo do tohto sa nezmestí ani telefón ani peňaženka ani nič dohromady