Joolz Day + čistenie

lencika1
24. mar 2023

Ahojte, prosím vás neviete poradiť ? Hľadám info k športovej casti kočíka Joolz Day +, konkrétne či je možne dať tu časť , na ktorej sedi (nie striesku) prať na nejaký vhodný program bez otáčok do pračky ?
Cela časť sa da odzipsivat, vybrala som zo sedacej casti “sedadlo” ostalo niečo tvrdšie ako je chrbtova časť. A toho sa obávam či ti nejak nemôžem poškodiť ?
Prala slm striesku a za mna perfektne, krásne cista farba dostala opätovnú žiarivosť 👍
Dakujem za všetky skúsenosti

blazonkoo
27. mar 2023

@lencika1 ahoj, aj ja sa práve chystám oprať kočík... Kamarátka mi hovorila, že to pekne prala všetko. Ja idem vyskúšať športovú časť najskôr oprať. Dám len 20 stupňov a čo najmenšie otáčky... Ale striešku sa bojím najviac 😂 ako si ju prosím dala dole?

lencika1
autor
27. mar 2023

@blazonkoo ahoj spýtaš sa jej prosím ešte raz, či dala celu športovú časť a sj tým tvrdým v casti chrbta ? 🙈 lebo ani obchodná zástupkyňa nevedela povedala že keď sa da celé odzipsovat da sa aj prať.. no tak neviem.
Striesku sme odzipsovali a potom vytiahli z toho rámu ale spat sme ešte neskúšali, manžel musel odcestovať a tu ostal cely rozobratý kočík 😸

blazonkoo
29. mar 2023

@lencika1 ahoj... Tak ja som tú športovú časť prala. Tiež som nevedela, čo s tou drevenou časťou, ale zistila som keď som to rozoberala že ten,, sedak " sa dá zdvihnúť kvazy... Je tam suchý zips. Len nadvihni tú časť kde babo sedí, odopni z toho suchého zipsu a pekne sa to drevené dá vybrať a operieš to bez toho dreva 😊 dávala som na 20 stupňov, detský prášok len a 600 otáčok.

lencika1
autor
30. mar 2023

@blazonkoo ano sedia išiel ale ešte niečo citim v chrbtovej casti, to sa nedá vybrat. S tým to teda dať 😅? Už tu mam tyzden rozobratý kočík 🙈

blazonkoo
31. mar 2023

@lencika1 ahááá, no ja som nič necítila v tej chrbtovej časti také pevné 😂 iba sedak som vybrala a oprala 🙈

lencika1
autor
2. apr 2023

@blazonkoo vyprate vsetko ok kočík ako nový 😹 vďaka

stefania1406
15. aug 2023

Dobrý deň, môžem sa zapojiť ? Tiež chcem vyčistiť / vyprať joolz day + v práčke. Prali ste športovú časť s tými 5bodovými pásmi ? Taktiež prali ste aj košiķ ? Je tam nejaka drevena časť v košiku, ktorá by sa mala dať vybrať (?). Najviac sa bojím prať striešku, aby sa nezničila, išlo Vám to ok ? Ďakujem 😉

skajka26
17. dec 2023

@lencika1 dobry den ako ste oprala striesku? Aj ja by som chcela len neviem ako sa to cele da dat prec.

alegri
22. dec 2023

Ahojte, máte niektorá skúsenosti, že sa vám okupuje farba na čiernom podvozku?