Porovnanie kočíkov Moon Style, Joolz Day a Joolz Hub

16. sep 2022

Tie ktoré máte kočíky

Moon style a Joolz Day/hub

Ktorá vanička je väčšia?
Či sú rozmerovo rovnaké

khuliniova
16. sep 2022

Mala som moon a joolz ale geo, co sa tyka vanicky v tom asi nebude moc rozdiel ale kvalita a praktickosť úplne. Značku joolz odporúčam všetkými 10timi,ak teda už nemáte svoju skúsenosť 🙂

martinaju
16. sep 2022

@khuliniova moon ma vaničku väčšiu ako hub+. My sme mali aj aj. Moon som kupovala na zimu kvôli vaničke s fuskaom sa mi maly do joolzu neznestil (maly bol ale väčšie babo). Športova čast sa mi viac páči joolz teda celkovo sa mi viac páči joolz a preto som ho aj kupila. Moon sme po zime predali a vratili sa k joolz hub+ A mam ho doteraz. Kupili sme aj joolz aer nakolko sme so značkou naozaj spokojní.
Pre mna bolo dôležité aby športová časť nebola korýtko a dala sa dat do úplneho lahu preto sme po iných joolz (day,geo) nepozerali.

martinaju
16. sep 2022

Joolz day na vaničku o niečo väčšiu ako joolz hub ale je tam to korytkove sedenie na športovej častni no ked ti nevadi korytko tak by som išla už do nového geo. Ja som bola vyslovene proti korytku takze u nas nepripadal ani day ani geo do úvahy.
Moon je vyšší ako hub. Ovladali sa obydva super aj v snehu som ja osobne problém nemala.

riskoh
16. sep 2022

Mala som joolz day, letné 4kg dieťa,v pohode bol v zime vo vaničke vo fusaku a ešte aj v deke,vaničku sme využívali 7mesiacov,vydržala by aj dlhšie ,ale malý už bol zvedavý na svet,tak sme dali do športového...