icon

Joolz Hub a veľké dieťa

8. feb 2022

Ahojte. Viete mi povedať z vlastnej skúsenosti do akého veku vám kočík vydržal?zaujíma ma športová časť. Som doňho zaľúbená a už sa mi s ním aj sníva 🙈 Každý má od neho odhovára (aj predavačky) pretože dcérka má bezmála 12 kg a nosí veľkosť 80/86. Vraj ho za polroka môžem meniť za druhý. Na druhú stranu sa stretávam aj s názorom že už tak rapídne rásť nebude. Ale samozrejme toto je vo hviezdach. Bude mať 9 mesiacov a kočík ktorý mám momentálne neznášam. Každý mi radí kupovať už neotočný športiak ktorý jej vydrží už do konca. Avšak tie mi prídu na ňu ešte priveľké a nevhodné keďže samostatne ešte nesedí. Mne by stačilo keby vydržal do jej 2 rokov. V zime bude musieť mať samozrejme ešte fusak a vrstvy tak som veľmi na vážkach.
Ďakujem vopred za názory.

luciaka123
9. feb 2022

Manželova kolegyňa mala tento kočík,cca po roku ho museli vymeniť,pretože sa im už synček do neho nezmestil.Ale teda on je naozaj veľké babo🙂Kočík vzhľadovo je ozaj malý,vhodnejší pre drobnejšie deti,aj nižšie mamy.My sme kupovali joolz day,meniť ho budeme po zime.syn ma niečo cez dva roky a už teraz je v ňom , keď je vo fusaku , dosť natesno.Ma 13 kíl a cca 83cm.
Každopádne odporúčam si pozrieť kočík na živo,ak máte možnosť.

maciatkolulu
9. feb 2022

Pozerala som video, pozerala som parametre, je do 22 kg. Ja neviem, ale ja som mala cybex mios a v ňom na dovolenke si spokojne spával a jazdil 5 ročný, síce drobný, ale predsa 5 rodný. Ak vieš porovnať mios a hub,tak kľudne do toho. No a keď sa ti páči, tak si ho kúp, vždy ho môžeš predať, navyše, ani netušíš, či bude, či nebude ochotná ti sedieť dlho v kočíku. Nám bol😉. A otočná verzia je top a tobôž pre ešte samostatné nesedia e dieťa. Nenechaj sa prehjvarr, ak sa ti dá, chod a vyskúšaj, porovnaj. My sme boli v obchode. Akusali sme, chcela som na dovolenky este aj pre tak veľké dieťa a kúpila som a neolutocala som, plus predala som.

nikpa
9. feb 2022

Riešim presne to isté. Joolz hub sa mi veľmi páči ale malý má skoro 12kg a je dosť veľký. Teraz máme Britax káru ale v tej je stratený, je tam len polosed a je v nej nespokojný, nemá dobrý výhľad. Ale zase nechcem dať 600€ za káru v ktorej bude možno pol roka. Chystám sa do obchodu popozerať, vyskúšať a uvidím ako sa rozhodnem.

autor
9. feb 2022

@nikpa ja by som kúpila určite bazárovy. Bola som ho aj osobne vyskúšať a bol nádherný. Je pravda že nožičky mala už teraz tak akurát ale bola v polosede a podľa mňa to bude úplne iné keď si normálne sadne.

nikpa
9. feb 2022

Hej, ak by som našla pekný bazarovy tiež by som nemala problem kúpiť taký len väčšina má vyblednutu strechu. Neviem z akého materiálu je to robené ale to je veľké mínus. Nohy mi až tak nevadia keby aj boli trochu väčšie do neho, len sa bojím aby sa mu hlava o striešku nešuchala keď podrastie, to by mu vadilo

autor
9. feb 2022

@nikpa tam sa mi zdalo ze je dosť miesta. Škoda že som ju neodfotila. V tej eufórii som zabudla a popravde ho predavačka hneď zavrhla a núkala mi cybex balios s.

autor
9. feb 2022

@nikpa hlavne nech je to prvá majiteľka. Po dvoch by som nechcela. A veľmi záleží či ho používala prevažne v lete alebo v zime lebo hlavne v lete bledne.

nikpa
9. feb 2022

Aj ten som pozerala ale ja som sa do toho joolz už proste zahľadela 😄 Cybex balios s má kamoška, veľmi dobre sa s ním jazdí ale je taky úzky a nie je taký pekný 😀

autor
9. feb 2022

@nikpa áno presne. Ja som si ho hneď vyhliadla aj na internete. Prelúskala som všetky videá a diskusie. Vybrala som sa do obchodu ho pozrieť 100 km od môjho bydliska. Vošla som do obchodu a bol hneď vpredu vyložený 😍 v duchu som skákala po plafón. Pozrela som si kopu ďalších ale ajtak mi srdce piští po joolze 😭
Navyše som sa bála že bude nízky pre manžela ktorý má 192cm. Ale úúplne v pohode.

autor
6. máj 2023

Ahojte. Ja len tak pre info 😊kúpila som ho. A je nám malý. Musíme ho vymeniť 😁