icon

Kde ste kúpili kočík?

26. okt 2023

Ahojte, som prvorodička a zaujímalo by ma, podľa čoho ste si vybrali kočík a kde ste ho nakúpili. Ani ma tak nezaujíma to, akú značku ste si vybrali, ale skôr kde ste si ten kočík kúpili... Napr. či ste si ho objednali online, ak áno kde, a či kvôli nejakej zľave, alebo výhodnej ponuke - napr ste našli trojkombi za dobrú cenu a podobne. Alebo máte dobrú skúsenosť s nejakým konkrétnym eshopom? Alebo ste boli osobne v predajni? Ak áno, čo vás odradilo od online objednania (nemáme auto, neviem si predstaviť ako obeháme naživo obchody :D tak reku, že či to je fakt oveľa oveľa lepšia cesta, alebo viem nakúpiť aj online v pohode). Alebo ste si vybrali kočík a išli ste cez heuréku a hľadali len dobrú cenu? Alebo podľa čoho ste si vybrali, kde kúpiť?

Ďakujem vám krásne
(dávam anonymne, lebo nevedia ešte všetci, že čakáme 🙂 )

Strana
z2
guiseppinka
27. okt 2023

Pri prvych 2 som mala od segey, tam som neriesila. Pri tretom som vedela, ze potrebujem nieco lahke a spratne, tak som si kupila presne ten ako davala jablkovastrudla hore. Chvilu som rozmyslala aj nad zmenou strechy, ale nakoniec som kaslala na to, prisli mi strasne drahe. V 12.tt som tento nasla na bazare vo vedlajsej dedine za tak brutalnu cenu, ze som sla rovno po neho. Po mne ho zobrala segra, lebo svoj stary predala a zase cakala babo a minuly piatok som ho posuvala kamoske... Takze kamoskin bude 5.babo vozene v nom...

tosomja
27. okt 2023

@elenka.k nestraš 🤣

elenka.k
27. okt 2023

@tosomja 😘

jankavindiska
27. okt 2023

Ja som najskôr pozrela na nete čo by sa mi páčilo , pozrela som recenzie , potom som bola na predajni , tam ho mali ale naživo sa mi zapáčil úplne iný 😃dala som si ho predviesť a tak kúpila

cimage
27. okt 2023

Ja som vedela presne ktory kocik chcem uz pred tehotenstvom. Ked som otehotnela, tak som musela muza presviedcat, lebo bol drahy. Na nete som si pozrela navody a vsetko ako sa obsluhuje. V obchode som ho ukazovala muzovi, vyskusal ho a suhlasil, aj ked ma presviedcal na lacnejsi, ale ja som chcela len tento. Islo o bugaboo cameleon 2, v tej dobe top kocik. Teraz uz maju toho viac na vyber. Nakoniec som ho nasla za polovicnu cenu na bazari, tak sme ho kupili z druhej ruky, bol ako novy s kopou veci navyse. Mam 3deti, ale ani raz som nekupovala novy kocik. 3kombi je uplne zbytocne, vacsinou sa potom kupuje lepsi, skladnejsi sportovy.

csillagvirag
27. okt 2023

V Polsku,Nowy Targ na trhu.videla som aky velky je,vyskusala som a bola som velmi spokojna.stala 360€

jablkovastrudla
27. okt 2023

@guiseppinka bugaboo kociky su neznicitelne. Ja som tento kupila za 175 eur (fusak, adaptery na autosedacku, cup holder a taska na plienky bolo k tomu) Novu strechu som objednala za asi 48 eur takze stale ma vysiel do 250 eur. Pri malom som mala tiez 3 cameleon , starsi model kde bol taky vacsi kosik a bol trochu problem sa tam dostat ked si mala vanicku.

guiseppinka
27. okt 2023

@jablkovastrudla ja som mala tu 3, asi 220e... Ine otrasne kociky stali 400 a vyssie pouzivane

iva_ab
27. okt 2023

Ahoj, pri prvej som kupovala online - bol covid a všetko okrem potravín zavreté ale nemala som vôbec problém, dodanie rýchle a hlavne som si popozerala kde je najlacnejší, presne Heuréka a pogooglila som si 🙂 tým že som brala viac veci - aj autosedacku, fusak, nejaké príslušenstvo napísala som im mail a vypytala ešte zľavu - dostala som 🙂
Keby kupujem ešte raz zohľadnila by som aj toto:
- nech sa dajú tie časti vybrat a oprať v práčke
- kým nie ste niekde v horách, ale v meste úplne stačí nejaký menší, lepšie sa s ním manipuluje v MHD, hore-dole skladať keď nemáte výťah. My do výťahu nezmestime, teda spodok nechávam v kocikarni pri výťahu a vaničku si v ruke nesiem do bytu aj s bábom
- my sme kupovali celkom drahý, asi by som už zvolila lacnejší, druhý sme kúpili potom keď mala malá asi 2r taký ten skladací, oveľa lacnejší, bola som s ním spokojnejšia a keď som ho niekde šuchla, preťažila s nákupom a utekala po schodoch nebolo mi to ľúto 🙂

ivanka18
27. okt 2023

Ahoj, najlepšie je pozrieť a vyskúšať si kočiar naživo. Bola som aj v SK obchodoch, ale nakoniec som kúpila v Poľsku. Ja som vyberala kočiar, aby bol ľahký a ľahko sa dal poskladať do auta, aby to nebola hrkálka. Ja som vysoká tak aj aby nebola nízka športová časť. A chcela som aby sa tam dalo pripojiť aj vajíčko. Načo treba myslieť je aj výber kabelky na kočiar. Ja som mala ako súčasť kočíka. Veľmi ľahko sa dala napojiť a odpojiť a samozrejme určite treba aj držiak na fľašku, na začiatku pre teba na kávu 😁a potom pre dieťa aby si ju stále nehľadal. Veľkosť košíka v kočíku ak máš v pláne chodiť na nákup, ci na deku (bude stále po ruke, lebo stále budeš na niečo zabúdať ). Pláštenka do dažďu a tienitko sa tiež hodí.

dadulkaf
27. okt 2023

Trojkombinaciu som kupovala z internetu vasekociky.sk, vybrala som si trojkombinaciu, aby som nemusela kupovať jednotlivo. Doručil kuriér. Golfový kočík som si bola vybrať a kúpiť v meste v kamennej predajni.

mejzik
3. nov 2023

@daniela595 pr0osim ta, vktorom
meste v polsku ste boli na kocik?

daniela595
3. nov 2023

@mejzik ja,teda manzel len v leluchowe,povodny plan bol ist do targu,no mna necakane hoapitalizovali

stefaniehandz
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2