Kde ste kúpili kočík?
Ahojte, som prvorodička a zaujímalo by ma, podľa čoho ste si vybrali kočík a kde ste ho nakúpili. Ani ma tak nezaujíma to, akú značku ste si vybrali, ale skôr kde ste si ten kočík kúpili... Napr. či ste si ho objednali online, ak áno kde, a či kvôli nejakej zľave, alebo výhodnej ponuke - napr ste našli trojkombi za dobrú cenu a podobne. Alebo máte dobrú skúsenosť s nejakým konkrétnym eshopom? Alebo ste boli osobne v predajni? Ak áno, čo vás odradilo od online objednania (nemáme auto, neviem si predstaviť ako obeháme naživo obchody :D tak reku, že či to je fakt oveľa oveľa lepšia cesta, alebo viem nakúpiť aj online v pohode). Alebo ste si vybrali kočík a išli ste cez heuréku a hľadali len dobrú cenu? Alebo podľa čoho ste si vybrali, kde kúpiť?
Ďakujem vám krásne
(dávam anonymne, lebo nevedia ešte všetci, že čakáme 🙂 )
Urcite ist osobne,popozerat,omakat co sadne do ruky.s eshopmi nemam pri kocikoch dobre skusenosti hlavne co sa tyka dodania a reklamacii.
Prvy sme kupili v TT v Bambini,super pristup,poradili,aj cena dobra.aj servis po roku urobili.Druhy v Aladdin HC,maju siroky vyber,vedia poradit. A treti v BA v Kociky.sk.
Kocik som mala vybrany na zaklade kriterii: pre zimne dieta,vacsie kolesa,odpruzenie do terenu,vacsia strieska,a uz som len pozerala ci niektora predajna nema nanho akciu.a 3 kombi by som urcite nekupovala...
Prvý som objednala podľa recenzií na internete, bola som spokojná. A druhý tiež, a som ešte spokojnejšia. Len už sa v ňom nemá kto voziť 😃
Spisat si co je pre Teba dolezite a ake su kriteria, s tym, ze je dolezite aj poradie kriterii, lebo vsetko nenajdes. Potom som sa bola pozriet na predajni, ako to vyzera v reali, odskusat si, lebo jedno je nieco "vediet" a ine "vidiet". Napriklad pozerali sme jeden, ktory bol v reali "tazky". Trojkombinaciu som urcite nechcela, potrebovala som kvalitne vajicko, bezpecnost dietata nadovsetko a to som urcite chcela nove. Dvojkombinacia, zalezi. Ja vyuzivam, ale vela mamiciek po cca roku obzera uz golfac, lebo sa im nechce natahovat s hebedom. To plati napriklad aj ked nemas miesto na odkladanie kocika - kocikaren, garaz v dome a pod. Ak si na byte s obmedzenym uloznym priestorom, tak chces co najspratnejsi. No a ked som si nasla co asi chcem, tak som pozerala bazare. Urcite som nechcela novy, pretoze vacsinou vychadzaju okolo 1000€ a na nejaky rok mi to nestoji za to. Bola som si odskusat, pozriet sa a podobne. Keby som mala kupovat este raz, urobim presne to iste
urobila som si prieskum a ked som uz mala vybrate, tak som kupila z druhej ruky. niekomu sa to moze hnusit, ale bola som ho osobne pozriet, tak som videla kde majitelka zije, ako zije, ci je cistotna (kocik mali vnutri tak ma pozvala dnu), takze som kupila 2 rocny kocik za 300EUR namiesto 900EUR. neskor som kupovala sportak gesslein a isla som do predajne v BA na Dunajskej
Pri prvom online cez stranku obchodu, kde som si ho najprv bola pozriet, lebo tak vysiel lacnejsie.
A pri druhom cez druhu ruku od jednej znamej 😊
Ja som kupila online, cenovo vtedy najlepsie vychadzal vo vanda store, bola akcia a neoplatil sa bazarovy.
Kazdopadne, okrem dizajnu pre mna bolo dolezite aby bol aj do terenu aj do mesta, relativne velka vanicka a pohodlna sportova cast. Extra dlha strieska, prehadzovacie sedadlo, ale aj rucka. Lahka manilulacia a aby nemal ziadny gombik v strede rucky (ja ich neznasam, podvedome som ich vzdy stlacala, hlavne ked som tlacila len jednou rukou, inak som musela mat ruku na jednej alebo druhej strane od gombika 🫣).
Mala som vybraty iny ako ten co som kupila, lebo moja volba cislo 1 nam absolutne nesadla, boli sme ho skusit v predajni, a skoro som sa rozplakala, hrozne sa mi s nim chodilo, muz z neho tiez nebol nadseny, ale dizajnivo sa mu pacil viac... takze chod si aj odskusat, chytiti, prejst sa... kupila som nakoniec moju druhu volbu - ale tam som vedela, ze sa neda slapnut vedla, mal vsetko co som chcela. A je to nadalej moj preferovany kocik aj napriek k tomu, ze mam aj maly sikovny cestovny.
Ďakujem vám veľmi pekne žienky
pozerala som youtube videá keďže bola korona a zima, takže všetko okrem potravín bolo zatvorené... vybrala som si najlepší a najdrahší v danom čase 😀 keď už som vedela ktorý chcem tak som pozerala na detských stránkach dodacie doby lebo na Cybex som vtedy čakala 3 mesiace (teraz neuveriteľné že? 😂 keď to budem čo i len o 10 rokov rozprávať tak mi nikto nebude veriť a pritom ja som to zažila). objednávala som z 3 predajní lebo jedna mala podvozok do 2 týždňov ale vaničku o 3 mesiace, druhá mala vaničku do týždňa ale podvozky vypredané atď..... takže som si musela namiešať. nakoniec to bolo aj tak jedno lebo všetky brali zo skladu v Nemecku ktorý bol zatvorený 🤣🙈
Ja som si urobila ,,prieskum,, na zaklade recenzii. Dala som si do excelu jednotlive vlastnosti co mali resp. Co som chcela aby mali aj s cenou a podobne. Tak som si urobila obraz a vybrala asi nrjake 2. Pozrela som ci ho najdem v bazari a nasla som 2 ponuky. Z toho jedna bola v mojom meste tak sme ho sli kuk a hned aj zobrali. Cenovo bol o polku lacnejsi, vyuzity skor len s vanickou takze som bola spokojna. Každý kocik ma nieco co to bude ,,vadit,, takze aj ten nas ma nieco ale aj tak som s nim spokojna. A su youtube kanaly eshopvych ale aj kamennych predajni a cez video ti vedia ukázať co to z neho
V bambini v Trnave pred 8.rokmi. prisla.som do prveho obchodu skusila.asi.5 popozerala popytala sa zakladne info a rovno objednala farba sa mi pacila cena bola dobra vanicka velka kolesa nafukovacie.posluzil.ozaj takmer 3 roky a stale ho mam.na jar do neho pojde dalsie dieta.
Cez bazarik 🙂 aj pri dcére som to tak riešila.Vystriedali sme viacero kočíkov jeden som predala a druhy si kúpila 😀 Pri syncekovi sme boli v obchode si pozrieť a potom som si zohnala za dobru cenu na bazari 😁
Kupila som na bazosi za super cenu 3komb. Pri oboch dcerach som tak spravila a nelutujem, usetrila som stovky eur doslova. Iba sportiak som kupila online v akcii na aladin.
Ja som mala vytipovanych zopár kočíkov a jeden z nich som našla na bazáre za super cenu. Hneď v ten deň sme ho išli kúpiť, bol v meste cca 40km od nás 🙂
Nechala som si poradiť od kamarátky, po tej značke som aj tak pokukovala, čítala si recenzie na daný kočík na nete a objednala ho online cez eshop, kde vyšiel najlacnejšie. Zamerala som sa hlavne, aby som kúpila dobré kvalitné BEZPEČNÉ vajíčko, dobrú športovú časť, pretože vaničku vyuzijes 5-6 mesiacov prinajlepšom ale sportak potom ešte dlho. Za mňa cez ten eshop bezproblemov, ale ak ti nemá kto poradiť a nevieš si kočík pochytat asi by som predtým šla pozrieť aj osobne do obchodov
Ošahala v predajni a kupila na bazari. A vyuzila aj pre prve aj pre druhe dieta. A este aj skvele predala. Mat tretie dieta,znova kupujem “pouzity” mala som Bugaboo.
Prvy kocik som vyberala sestre, ja som svoj vlastny vyberala az 5 rokov po nej. Kupila som presne ten isty model co sme vybrali jej lebo som kocikovala synovca a splnal vsetko, lahky, spratny, velka vanicka aj strieska, vela doplnkov. Kupila som bazarovy a viem ze ho bez problemov predam dalej, lebo je to celkom popularna a oblubena znacka.
@mvagusta aj ja 😁 jedine som objednavala sedu striesku Lebo nemam rada cervenu. Ale cena bola doslova smiesna na to ze ma vsetky doplnky.
Kupila som tu na MK
Úplne prvý sme dostali (švagor sa zbavoval kočíka a my sme potrebovali), ale to bol taký starší typ. Na ňom som si zhodnotila, čo áno a čo nie. Mali sme ho len cca pol roka, kým dieťa nesedelo.
Druhý a tretí som kúpila cez internet.
Pre mňa dôležité vlastnosti boli: vyššie rukoväť (obaja sme vysokí) ľahší, vhodný "rozpon" kolies, (nakoľko sme bývali v bytovke, kde boli pred vstupom schody a na nich koľajnice pre kočíky), veľký priestor pre dieťa, nakoľko moje deti boli vždy "veľké" a väčší nákupný košík. Pri športovom kočíku aby mal pevné sedenie (nie golfový ) možnosť polohovať do ľahu a aby sa dal jednoducho poskladať.
Pri poslednom štvrtom kočíku bola dôležitá vlastnosť aj nosnosť (vybrala som do 25kg). Vedela som tým pádom dať do kočíka v prípade núdze aj 3-4 ročného a najmenšie vziať do nosiča. Tento som kúpila z druhej ruky od pani, ktorej dieťa kočík odmietalo.
@jablkovastrudla ja som objednavala bielu na leto lebo bol all black😂😂😂😂
@mvagusta ja farbu na ktorej najmenej vidno spinu 😁
v obchode som bola pozrieť, aký je veľký, skladný ( aby sa mi tam zmestilo 5 mesačné dieťa vo fusaku), musela byť 3 kombinácia. A potom som hľadala na bazoši niečo podobné. My sme nechceli vyhadzovať zbytočne peniaze za niečo, čo využijem krátko. Takže ja som kupovala z druhej ruky. 600 ušetrených Eur som využila inak.
Dôležité je čo je pre teba dôležité, ako tu bolo spomínané aké máš kritériá... Niekto chce mať krásny kočík, moderný a vôbec netreba aby bol praktický a je im jedno koľko stojí.... Iná maminka hľadá skôr niečo praktické.... Záleží čo je dôležité pre teba....
Koľko chceš investovať do kočíka?
Chceš iba nový alebo môže byť ako nový z druhej ruky?
Budeš kočík dávať často do auta? Aké máš auto a hlavne kufor?
V akom teréne budeš najčastejšie kočíkovat? Poľná cesta alebo mestské kocky?
Chceš po pol roku kupovať nový športiak alebo použiješ ten z 3kombi?
Si vysoká, nízka? Máš predispoziciu na malé/veľké dieťa?
My sme kúpili v auguste keď boli zľavy pri výmene nových modelov v skladoch... Hľadali sme extra skladný kočík, lebo sme mali extra malé auto s extra extra malým kufrom. Brali sme 2kkombi, lebo nie každé vajíčko z 3kombi je aj dostatočne bezpečné... Takze vajíčko sme kupovali zvlášť a pekne sa dalo dat na konštrukciu nášho kočíka. Tým, že sme chceli menší kočík, veľké kolesá a pérovanie bolo out... Ale s kočíkom som bola max spokojná, aj športovú časť sme využili naplno, iný sme nekupovali. Syn používal kočík do 1,5r intenzívne. Potom už len ojedinele na výlety. Kupovali sme online, ale boli sme si ho pozrieť v obchode.
No takto ja som vyberala kočík hlavne kvôli dizajnu. U nás na dedine vidím že fičia strašne kočíky s plastovou vaničkou čo sa mne vôbec nepáči. Vybrala som Moon lebo dosť aj cestujeme takže potrebovala som taký čo rýchlo zložím a nezaberie veľa miesta v aute. Kúpila som si celú trojkombinaciu čo trošku ľutujem. Syn je riadne veľký a už od roka mi nevojde do športovej časti🤦 takže keby som mala druhý krát vyberať kočík kúpim si len kočík s vanickovou časťou a športový zvlášť poriadny kde bez problémov vojde aj 3 ročne veľké , tučné dieťa (to moje hlavne). Ďalej čo sa týka vajíčka je veľmi málo kvalitných vajíčok dobre vlozkovo riešených a to majú práveže tie drahé kočíky ako napr. Cybex (tieto vajíčka su najkvalitnejšie na trhu) Joolz, maxi cosi, aj Moon má dobre ale tie sú lepšie. Tie lacné trojkombinacie za 500€ (myslím v obchode čisto nové) ako Kinderkraft, bebetto a pod. nemajú vôbec dobre vajíčka tým by som sa vyhla oblúkom.
Podľa mňa je ale lepšie kupovať z bazaru niekedy sa ti fakt pritrafí o dosť lacný aj čistonovy alebo pár krát použitý usetris tým.
Určite ale aj zváž kde bývaš a kde chces s kočíkom chodiť a aké máte cesty
Bola som osobne sa pozriet a nakoniec z toho co som si pozerala na internete nebolo nic a kupili sme uplne iny, ktory nam v predajni poradili a dobre sme spravili
Kociar som vybrala v predajni v SR, no kupit som ho bola v Polsku,vysiel o 300 eur lacnejsie