Kedy je vhodné kúpiť prvý kočík?
Ahojte, momentálne som v 19-tom týždni tehotenstva🙂 kedy ste vy, milé mamičky, kúpili prvý kočík? Nie je na to ešte priskoro? Aký kočík je naj naj naj ? 🙂
my sme kupili po scane v 20tom tyzdni ked sme uz vedeli ze cakame dievcatko. Vtedy som zacala aj kupovat prve vecicky. Ale obzerala a vyberala som dllllho aj 3 mesiace mozno..... 😀 Vybrali sme Jane slalom reverse a som max spokojna. U mna vyberanie kocika bolo ako taka druha maturita 😀 A este si myslim ze taky kocik co by vyhovoval vsetkym este nevyrobili tak musis sama podla toho co od kocika chces vyberat. good luck 🙂
jsem cekala az jak dopadne morfologicky utz, pote jsme meli potvrzene aj pohlavi a mohla jsem zacit planovat co se koupi a hlavne sme emli jasno v barvach...
co se tye kocika, tak neverim na povery, mame ho doma uz tyden.
A aky je naj? Tezko rici , kazda mame jine pozadavky a je jen na tobe co od neho ocekavas, v jakem terenu budes kocikovat, jake mas moznsoti v prevazeni v aute, aby se ti vesel do kufru..je toho tolik, ze nelze mamince proadit jeden kocik
ja by som chcela taký kočík, aby sa dal poskladať do kufra a najlepšie asi 3kombináciu, aby už bola k nemu aj autosedačka a aby sa dal poskladať aj ako športový, bude to asi trochu drahšie ale keďže budem ma´t prvé bábo tak chcem nový kočík ,potom ostane aj pre drhé, tretie... 🙂 a to by aj stačilo 🙂 kto by toľko detí živil :D
@zu2za3na: Ten cas nie je o vhodnosti, ale o dodacej dobe 😉
My sme kupovali 2,5 mesiaca pred narodenim. bola akcia. Na povery neverim, a vela kocikov ma dodaciu dobu aj 3 mesiace! (To asi nejaky cinan donesie peso na chrbte 😀 lebo 99% sa aj tak vyraba v Cine).
Aj ja mam Brio GO, ale kazdemu vyhovuje nieco ine a ma ine poziadavky. Inak, v debate o Brio GO je link na super akciu, sportak plus vanicka za 450, ale iba cierny, myslim.
Sklada sa super jednoducho, ja mam origos aj vajicko, nenasla som na nom nic negativne. Otocna sedacka, ovladatelny jednou rukou, velikansky nakupny kosik, vanicka pekne vysoko a nie na urovni kolien,...
@ichbinich myslim,z ena mimibazare maju aj v modrom aj vcervenom...este len s arychlo vypredavaju 🙂 j asom s ao vajku bavila z dodoavatelom.. a sam uznal ze vajko by mohli trosku doladit to babo j etam viac v sede a pri novorodencovi nic moc..a ked mi naklikol maxi cosi nebolo ocom...a cena je rovnaka len zamenili kus za kus 😉
a to ste všetky objednávali kočík cez internet? Čo keby som si ho kúpila originál v predajni? Výjde ma to asi drahšie, čo?
@zu2za3na:
Ci na predajni alebo cez internet je casto oatzka dodacej doby a ceny. Ale casto mavaju aj predajne super akcie, ze nemusis objednavat cez net. Alebo mavaju predajne zaroven aj internetovy obchod, a maju tu istu cenu. Ked sa rozhodnes, tak si musis popozerat ceny a podla toho kupit.
Ked sme kupovali nas kocik, nasli sme super akciu iba v Anglicku, a to bolo s prepravou ovela lacnejsie. Ale po par mesiacoch mali velmi dobru cenu aj tu... Proste ako to vystihnes. V predajni to mas jednoduchsie s pripadnymi reklamaciami. Co dufam, ze nebude treba 😉
@sasena033:
Ked som ja kupovala GO, neboli adaptery na Maxi Cosi, mala som "na vyber" iba Brio 😀 Ale aj to sa da mierne ovplyvnit v aute, podla toho, ako strmo sa polozi.
je to na tebe....ale mne to prislo zbytocne mat ho doma 4 mesiace aby mi tu zavadzal...a nakoniec tiez zalezi na tom ci chces novy a je tam dodacia lehota alebo pozera bazarik a treba brat dobru ponuku ked pride...
ja som ho mala asi od 35tt
no a ja som brala od jednej mamicky ktora mala tu ponuku na MK a bola som si ho osobne pozriet
ja mam bertini x6 a nechavam aj pre druhe
Ja by som urcite dobre 3-4 mesiace tehotnstva pockala a potom uz je to uplne jedno.....
Uz zalezi na tom, aby bol doma pred tym nez sa babo narodi....
Uplne jedno, ci bude kocik doma 3 mesiace stat alebo 3 dni.... 🙂

ahoj no mne kocik dosiel est elen pred tyzdnom ale to som 6tyzdnov nan cakakala na objednavku a mam brio kuk v albume....je uzasny 😉 ale samozrejme zalezi na mamicke kolko chce investovat...a aky typ kazdej vyhovuje nieco ine 😉 ale pri malom som kocik mala som uz od mesiaca 😉