icon

Kedy je vhodné kupovať kočík?

erikababula
30. dec 2016

ahojte som 4mesiaci tehotenstva nasli sme krasny kocik aj za super cenu pri malom sme kupili kocik tiez vopred.zaujimal by ma vas nazor ci je vhodne kupovat kocik skor.nenasla som o tom zalozenu diskusiu.ja len pre zaujimavost jasne je a kazdom kedy kocik kupi tak ale mozno sa najde mamicka ktora tiez nevie kedy najlepsie kupit kocik su rozne povery.Mne svokra hovorila nie jevhodne mat kocik doma kym babo neni doma.teraz rozmyslam ze ho kupim a ulozim u svokry.Dakujem za prispevky🙂

Strana
z2
klarissa25
1. dec 2019

@supucka inak ja by som kupila asi možno aj nejaky hlboký cez bazar. A potom investovala do športového, predsta ten budete používať najdlhšie.....

supucka
1. dec 2019

@klarissa25 dobrý nápad.. Ďakujem pekne za odpoveď 😁☺️🥰

janulla1
Autor odpoveď zmazal
supucka
1. dec 2019

@janulla1 ďakujem...... Budem priebežne hľadať 😉

mara_mala
8. apr 2020

ja som kupovala tiež v treťom mesiaci, baby-merci ti dajú o to väčšiu zľavu, o čo skor pred termínom kupuješ + 3ročná záruka, pre mňa to bol dobrý kauf 🙂 navyše kočík super 🙂

krstn003
9. jún 2022

nie je stanovený nejaký presný čas, ja som riešila nejako v polke tehotenstva, kúpili sme https://www.childhood.sk/petite-mars-kocik-komb...

ankare
9. jún 2022

@erikababula kúp si ho, ak si už rozhodnuta. Ja som ocenila,že som si veci riešila skôr a priebežne, lebo som musela od 30.tt ležať. Držím palce!

bessie12
9. jún 2022

@ankare tema stara 6 rokov. 🙂

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2