icon

Kedy ste začali voziť dieťa v športovom kočíku?

kovkov
12. jún 2011

moja mala nema este ani celkom 3 mesiace a mne sa zda , ze za nedlho uz bude vanicka mala....tie kociky su take uzucke a malicke, to sa mi ani nezdalo, ked sme kupovali...no skor ako 5-6 mesacne by nemali ist do sportaku...

Strana
z2
vefi89
12. jún 2011

@kovkov ja som dala myslím v 4-och mes., ale dávala som ho do pololahu, alebo lahu, nikdy nie do sedu...pokial máš športák, ktorý má polohovanie, tak kludne môžeš dať aj teraz 😉

exupery
12. jún 2011

Mali sme pat mesiacov,necelych,mala nechcela byt v korbicke,tak sme sli na pololah do sportiaku...

koriatko
12. jún 2011

My sme ho zacali pouzivat, ked mal maly 5 mesiacov aj nieco. Nie preto, zeby bola vanicka mala, ale preto, ze uz chcel viac pozerat na svet 😎 To sa ti mozno len zda, aj ja som si myslela, ze je nejaka mala a v pohode by tam este vosiel. Vo vanicke nemusi mat kopec miesta okolo seba, hlavne, ze tam pohodlne lezi. Ale na druhej strane, ked mas taky sportak, u ktoreho sa da sklopit opierka celkom dole na rovno (taky mame my), tak je to v podstate jedno. Ale urcite by este v takom veku nemala byt v sede (aspon nie dlhsi cas), maximalne v pololahu. Takze pokial sa ti len zda, ze onedlho uz bude mala, tak ju este pouzivaj 🙂

sasikas
12. jún 2011

pokial mas sportovy kocik ktory sa da dat do uplneho lahu, kludne ho mozes vytiahut uz teraz..... 😉 nasa mala je v sportovom asi od 4.eho ci 5 .eho mesiaca, lebo v hlbokom mala nervy ze nic nevidi....ale vzdy som ju davala len nalezato..do sedu az potom ked sa prvy x sama posadila... 😉

weverka11
12. jún 2011

my od 3,5 mesiaca, ale my sme mali quinny buzz a to bola taka parady špoťák na sposob vajka... Ja mam od narodenia strasne aktívne dieťa a nechcel mi byť v hlbokej, musela som mu stale sťahovať búdičku, potom čumel len na oblohu a fučalo mu tam, tak sme dali šporťák s bočnicami, velky fusak čo sa stiahol až k puske a bola spokojnosť 🙂

mirka285
12. jún 2011

ono sa to niekedy len zda,ze su malicke tie vanicky,ale trojmesacne babo sa nijako este nehybe moc,takze nepotrebuje miesto v tej vanicke na nejake natahovanie sa 😀 my sme isli v 5 mesiacoch,ale sportiak mame do uplneho lahu,ak je vo vanicke spokojna,ja by som ju zbytocne do sportiaku nedavala 😉

tina_22
12. jún 2011

Ahoj, my sme začali so šporťákom v 5,5 mesiaci. Ale ja si myslím, že v polohe úplný ľah v šporťáku sa nič nestane ani menšiemu bábatku. Väčšina kočíkov má aj takú zmenšovaciu podložku

lucia.kl
12. jún 2011

my v 4 mesiacoch, tašky boli krátke, mesiac sme mali potom ešte šité( prenosná taška v športovom kočíku ) a potom už len v športovej časti

stanislavao
12. jún 2011

ked vie dieta dobre sediet.

adriana1712
12. jún 2011

Nam bola vanicka mala uz v nejakom 4 mesiaci, tak sme dali maleho do sportoveho, samozrejme este len do polosedu, sedel az okolo 6.-7. mesiaca 🙂

simi251
12. jún 2011

Nam bola vanicka uzka uz v troch mesiacoch. Tak sme presli na sportak. Ale samozrejme v lezatej polohe. Zalezi od toho, aky mas sportak. My sme mali velmi pohodlny a dobre polohovatelny. po sediacky by som tam urcite take male babatko nedala.

timuskin
12. jún 2011

ja som dala malého v 4.mesiacoch lebo od narodenia mi v kočíku stále plakal, ale nepomohlo plakal aj tak ☹ ono záleží aj od dieťaťa, aké je pevné. ale v polohe ľah či polosed sa jej nemôže nič stať.

jarunka111
12. jún 2011

@kovkov...a nám to v hlbokej vaničke vydržalo takmer 9 mes. 😀 Fajný kočík a malé mimi, tak to šlo 😉

upomienka
12. jún 2011

my sme dali do športového kočíka keď mal drobec 7mesiacov a týždeň. drobec je síce veľký, ale mali sme kočík s veľkou vaničkou, takže pohoda 🙂

amima
12. jún 2011

Aj nam to vydrzalo takmer do 9 mesiacov, mali sme velky hlboky kocik a nas Matulko bol taky akurat, nie velmi velke babo. Samozrejme, ze zavisi aj od rocneho obdobia, my sme mali 9 mesiacov na jar a stale som dovtedy mala pocit, ze mu je v tej hlbokej vanicke predsa len teplejsie, ked spinka. Navyse sme s nim cvicili Vojtovku, tak nam neodporucali davat ho nadlho sediet, preto som väcsinou chodievala von, ked mal spinkat a sedel so zdvihnutou opierkou,kym nezadriemkal, cize nie dlho. Najlepsie je davat sediet do sportovej casti, ked uz dieta pevne sedka, inak je to podla mna len zbytocne trapenie a zatazovanie chrbtice. Aj minule som v nejakom mamickovskom casopise citala, ze sa so sportovym kocikom netreba ponahlat.

sharmana
12. jún 2011

v 5 a pol mesiacoch som to už zabalila, lebo bola práve zima a malá bola v overale a vo fusaku už velká na vaničku.. a dobre som spravila, ved aj športák sa dá dať do takmer lahu a je to v pohode.. 😉

bmmz
12. jún 2011

no tiez sme to tesne pred pol rokom zabalili s vanickou a to sme mali velke babo tusim aj 8,5kg sme vtedy mali, zima bola a sportiak s4 sa dal dat uplne do lahu a fajne zababusit chrusta

edie63
12. jún 2011

Dcera mala takmer 6 mesiacov, ked sme ju dali do sportaku, ktory sa dal dat aj do lahu, takze v nom aj spavala zo zaciatku.

mahra
12. jún 2011

my sme dávali asi od 9mes, mám rovnaky nazor ako "amima"

karolinonka
31. máj 2012

Ahojte,no ja mam velky problem...Nasa ma 5 mes.a kociar u nas nehrozi...Nemozme sa nikde vybrat,to je o nervy...A spat len na rukach.Ked bola malinka,mala silny reflux a ako keby sa bala zaspat...ja uz som zufala,necitim si chrbat a ruky.....Stale rozmyslam,ci uz prerobit na sportak???Mame concord fusion,dakujem za radu:D

anjelik2509
31. máj 2012

ja som začala používať športiak, keď mi malá už vedela pekne sedkať a v hlbokom už nechcela byť, plakala tam...Mala okolo 6 mesiacov...🙂 A musím povedať, tá športová verzia sa jej páčila 🙂

lady511
31. máj 2012

ahoj,,naša išla do športaku ako 5 mesiacov aj niečo...lebo sa chcela pozerat všade okolo seba,,je velmi živá,,tak sme to skusili,,a je to super,,ale začali sme len s pololahom,,mam kočík ktorý ma 3 nastavitelne polohy,,takže si možeme vybrat do sedu ju nedávam vobec ale už sa taha do sedu,,ked zaspáva len skopím uplne na ležatu a može si pospinkat,,skus kupit iny kočiarik ktorý ma velku vaničku lebo to je ešte maličke babetko na športak,,,ak v športaku uplne na ležato 😉

danusskaaa
31. máj 2012

aj ja som uz nad tym rozmyslala, ale nie z dovodu, ze je vanicka mala, ale moja krpana proste nechce lezat, chce sa vsade kukat a preto by bol sportiak vyhovujuci, lebo aj tak ked mame vanicku, mame operadlo zdvihnute do sedu aby sa mohla pozerat. ak sa jej nahodou podari zaspat tak dam lezat 😀

radka24
31. máj 2012

my sme zacali sportovu cast pouzivat cca. ako 4 mesacny. bolo to pre palka lepsie ako v klas. vanicke. 😉

sssimi
31. máj 2012

Staršia sa vozila v šporťaku už ako 4or mesačná. Do vtedy byť v kočíku nechcela. Dávala som ju tak aby koľko-toľko videla.Taký pololah. Mladšia sa isto povozí vo vaničke oveľa dlhšie. Tej sa tam náramne páči.

lucka1987
31. máj 2012

cca 7 mesiac. skor nie, kedze bola zima

gabuska36
1. jún 2012

moja dcérka má 6 mesiacov a stále je v hlbokom...že malé vaničky,preto sa čudujem,že niektoré ženy vyberajú kočiar podľa krasy a nie funkčnosti...ja mám camarelo q12 nieže sa mi pačil neviem ako...ale je priestranny...... 😉

prasiatko30
1. jún 2012

u starsej urcite neskor ale u mladsej som bola absolutne nervozna z velkeho kocika - quinny - bol strasne neobratny, velky, nezmestila som sa s nim cez drvivu vacsinu vchodovych dveri, a uspesne sa blokovavalo predne koliesko ktore bolo treba cistit aj 2x do tyzdna takzesom zmenila kocik v 4m isla hned do golfaca, ktory uspesne pouzivame dodnes - uz ma skoro 3r - kocik sa dal dat do uplneho lahu, velmi lahky a manipulovatelny - neolutovala som ani raz 🙂

rora
1. jún 2012

od 6.mesiaca, jednak bola uz na vanicku velka lebo mam malu dlhaňu a po druhe uz chcela sediet a vidiet von 🙂

Strana
z2