KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?
Ma prosim vas niekto tento kocik ? Nenasla som absolutne ziadne recenzie a celkom sa mi pozdava ale nevidela som ho este nazivo. Ide o KinderKraft Grande.

@nela221 uz som ho kupila 👌,mne sa akurat nepaci ten nanoznik 😏
@denisa111111111 áno nánožník je taký obyčajný ,ale zasa k niektorým ani nedávajú .My máme hrubý fusak ten je lepší .😁
Rúčka nie je polohovateľná a či je veľký alebo nie záleží od dieťaťa....náš sa vozil do 10 mesiacov vo vaničke....😉
Je tento čierny ideme kupovať aj my na leto .kočky a bude pre d istá do 3 rokov ? Čo poviete mala má 14 mesiacov a 82 CM
My ho máme zhruba 2 týzdne.Dcéra má 11 mesiacov. Sme spokojný.
Nie je pre 2rocne dieťa mali?
Uvažujem o ňom len sa bojím ze jej bude mali
No bola som rozhodnuta pre Valco. Ale tento je naozaj krasny. Mamicky ste s nim spokojne? Moj maly ma 7 mesiacov a skoro 9kg tak hladam priestranný kocik. A tento ma velmi zaujal😊
My ho máme už mesiac a dennodenne fakt dlhé prechádzky a rôzne terény ale zatiaľ nesklamal...kočík je veľký a priestranný či na šírku alebo na dĺžku, toho sa báť netreba..v kolesách samozrejme pár kamienkov ale to máte v každom a inak podľa mňa žiadne extra opotrebenie, taká klasika....za nás spokojnosť 🙂
Je aj super lahunky este toto je super na nom.
Ahojte mám tento kočík na predaj...sivú verziu. Je úplne nový len dnes prvý krát odskúšaný, no nesedí nám. Ak by mal niekto záujem tak mi napíšte.

@nela221prosim vás a dobre sa skladá? Nie je vyhrkany? Kolieska nehrkocu? A ako sa ovláda? Materiál je kočíkov iná alebo taky susiak? Ináč vyzerá super tiez nad ním uvažujem. Ďakujem krásne