KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?
Ma prosim vas niekto tento kocik ? Nenasla som absolutne ziadne recenzie a celkom sa mi pozdava ale nevidela som ho este nazivo. Ide o KinderKraft Grande.
@denisa111111111 áno nánožník je taký obyčajný ,ale zasa k niektorým ani nedávajú .My máme hrubý fusak ten je lepší .😁
Rúčka nie je polohovateľná a či je veľký alebo nie záleží od dieťaťa....náš sa vozil do 10 mesiacov vo vaničke....😉
Je tento čierny ideme kupovať aj my na leto .kočky a bude pre d istá do 3 rokov ? Čo poviete mala má 14 mesiacov a 82 CM
No bola som rozhodnuta pre Valco. Ale tento je naozaj krasny. Mamicky ste s nim spokojne? Moj maly ma 7 mesiacov a skoro 9kg tak hladam priestranný kocik. A tento ma velmi zaujal😊
My ho máme už mesiac a dennodenne fakt dlhé prechádzky a rôzne terény ale zatiaľ nesklamal...kočík je veľký a priestranný či na šírku alebo na dĺžku, toho sa báť netreba..v kolesách samozrejme pár kamienkov ale to máte v každom a inak podľa mňa žiadne extra opotrebenie, taká klasika....za nás spokojnosť 🙂
Ahojte mám tento kočík na predaj...sivú verziu. Je úplne nový len dnes prvý krát odskúšaný, no nesedí nám. Ak by mal niekto záujem tak mi napíšte.

@nela221prosim vás a dobre sa skladá? Nie je vyhrkany? Kolieska nehrkocu? A ako sa ovláda? Materiál je kočíkov iná alebo taky susiak? Ináč vyzerá super tiez nad ním uvažujem. Ďakujem krásne