icon

KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?

livia293
15. dec 2018

Ma prosim vas niekto tento kocik ? Nenasla som absolutne ziadne recenzie a celkom sa mi pozdava ale nevidela som ho este nazivo. Ide o KinderKraft Grande.

KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?
enusha
1. máj 2019

Baby predáva tento kočík este niektorá z vás? Všade stále vypredané. A co sa týka tej opierky nevadí vašim detičkami že nesedia rovno zdá sa mi ta opierka dosť nízko ako by dieťa bolo tak trochu v lahu

lubik87
1. máj 2019

@enusha ja som ho mala dala som ho preč kúpila.som joie..kolieska sa strašne rýchlo ničili..za rok by som chodila snáď po plaste už ...a to máme novú cestu :/ len všade kamienky zo zimy..... opierka sa nedá vypolohovat do úplného šedú takže.ked tam mala sedela tak to bol taký sikmy sed ale to by tak nevadilo veľa kočíkov je na Tom rovnako...problém bol.ze.polohovanie chrbta tým pásikom postupom času povoľovaní čiže som ju.musela.dotahovat...vymenila.som za joie rovnako.presne vyzerá kolieska sa.daju kúpiť aj nafukovacky polohu je sa packou strieška veľká so zipsom ..veľký výber farieb a cena cca 50€ vyššia....

enusha
2. máj 2019

@lubik87 ďakujem

lilcek
5. máj 2019

Tie čoho mate ako ste spokojne nekazo sa konštrukcia pevná a co kolieska a to sedenie

miskaond
15. máj 2019

@nela221 ahoj; prosimta rozmýšľam nad týmto kočíkom, tak s odstupom času, ako si s nik spokojná?? Moc ďakujem, veľmi mi Pomôžeš pri rozhodovaní🙂

lubik87
15. máj 2019

Baby ja som ho videla za.cca 150€ dostupný na jednej Poľsko Slovenskej stránke ..dodanie zadara záruka dva roky

miskaond
15. máj 2019

@lubik87 aká stránka???😁

lubik87
15. máj 2019
martinasfilipkom
22. máj 2019

Na svet kočíkov ho majú k dispozícii...

Mne prišiel a som s nim veľmi spokojná 😊

igabi
30. máj 2019

My sme nakoniec kupili Oyster Zero. Neskutocne som s ním spokojna. V predeti.sk ho mali za 215 eur. Fakt skvelý kočík. Kvalitne spravený, ľahučký, pefektne sa ovláda. A miesta habadej

lilcek
30. máj 2019

Tiež som nakoniec zvolila iný kočík petite&mars limitovanú edíciu v pre deti ešte aj zo zľavou za 202 veľká spokojnosť pevný priestranný kocik

vrablovae
Autor odpoveď zmazal
vrablovae
10. jún 2019

@nela221 prosim ta, ake ma kolieska kočik,ložiskove? Dakujem

monja22
17. jún 2019

Baby mate prosim niektora fotku ako velmi sa da dat do lahu? Je to rovina? Dakujem

lubik87
18. jún 2019

@monja22 daj si do YouTube Kinderkraft grande máš tam videá ...ale bola to rovina

lusika33
2. júl 2019

zaujímalo by ma tie čo kočík máte ako sa s ním ide napr. po zámkovej dlažbe alebo nerovnejšej ceste či neklepocú kolieska alebo konštrukcia... lebo my sme sprostí kúpili iný lebo sme čakala pomaly dva mesiace a mali sme čakať ďalší mesiac tak sme to vzdali s kindrkraftom a ten klepoce ako sprostý tak stále uvažujem že by sme ho kúpili aj tak....

martinasfilipkom
2. júl 2019

@lusika33 ja som s nim spokojná aj na nerovnom povrchu, I keď nechodím s nim po takých často ale celkovo som s nim spokojna

vrablovae
2. júl 2019

@lusika33 my ho mame asi tyzden. Co sa tyka vzhladu je uzasny uz na prvy krat som sa don zalubila ale je pravda ze som si tiez zistovala tie predne kolieska ci hrkaju lebo som tiez pocula taku recenziu nan. A naozaj hrkaju ale iba niekde a iba na nejakom zlom povrchu ale inac je za mna TOP. Ide lahucko, je priestrany, krasny aj spratny. Podla mna je na tu cenu dobry.

lusika33
3. júl 2019

@vrablovae my sme kúpili za čosi vyše 130 eur kočík a máme nie moc dobrú ulicu hrozne to klepoce máme ho 2 mesiace z toho bol 1,5 mesiaca v reklamácií so záverom, že kočík je v poriadku a už ma ide poraziť lebo mali na predajni rovnaký a ten náš má evidentne väčšiu vôľu aj v kolieskach aj konštrukcii hlavne že je ok... tak preto musím niečo iné kúpiť kým neprídem o nervy....

vrablovae
8. júl 2019

@lusika33 ak chcete viac info o kinderkrafte kludne piste alebo aj foto ,viem poslat. Ja osobne som cakala horsie co sa tyka kolies prednych ( zadne su bezproblemove) ale som milo prekvapena lebo na rovnej ceste ide ukazkovo.
Tento vikend sme boli na pobyte a som bola maximalne spokojna skrz kosika pod kocikom. Zmestilo sa mi tam skoro vsetko a nemusela som nic vlacit v rukach a kolieska tiez prekvapili. Za mna kocik 95%spokojnost 🙂

lusika33
9. júl 2019

@vrablovae mňa najviac zaujímajú tie predné kolieska hlavne na tých menej rovných povrchoch lebo bývame na ulici kde je starší asfalt a teda nový kočík čo máme hrkoce ako bláznivý a to je u nás už asi 11 kočík lebo som pri prvom tiež pár vystriedala kým sme prišli ku kočíku čo nám vyhovoval mali sme ho aj pri druhom potom sme ho podarovali a teraz sme potrebovali nový... nepamätám si že by mi také hrozné zvuky vydával nejaký kočík, ktorý je dokonca vraj odpružený na všetkých 4 kolesách ako toto espiro čo máme už som na nervy a neviete mi asi povedať či sú v predu na kolesách ložiská či sú kolieska priamo na oske?

nikolas2011
11. júl 2019

ak máte niektorá dlhšie kočík ako sú na tom kolieska ďakujem

vrablovae
11. júl 2019

@lusika33 nie niesu na loziskach . Su take ako na kazdom kociku za nie velku sumu. Kujali sme aj take co maju loziska no stali uz okolo 200€ a to som zas nechcela za kocik tolko davat... Takze hrka...stane sa ze mam dakedy pocit ze tisnem kosacku :D ale dakedy neviem ze idem s kocikom. Naoxaj to zavisi od povrchu. Cize sumar je ze predne kolieska hrkaju ale treba ich namastit a budu chvilku ok... My sme teraz predali jeden kvoli kolesam ze sa odreli. No uvidime ako dlho vydrzi tento... no ako som uz pisala mne to neprekaza uz som si na to zvykla

nikolas2011
17. júl 2019

ak niekto zháňa kočík práve dostali predajňa Trnava 4 mama&baby a Hlohovec Aladdin farba čierna, šeda cena sa pohybuje plus mínus od 120 do 130 eur

vvl
22. júl 2019

... tie, ktoré majú tento kočík (čiernu verziu) už dlhšie, tak vám ho nevyťahalo slnko? Ďakujem 😊

nela221
12. aug 2019

@vvl máme ho už 8 mesiacov a chodíme denne von a stále čierna farba 😊

mima22mima2s
Autor odpoveď zmazal
ivkarrbt
30. nov 2019

@nela221 super vyzera paradne aj ja o nom premyslam.😊

bettymacd
10. dec 2019

@nela221 prosím to čo máte za fusak na fotke?
O
Ďakujem

ally99
19. dec 2019

Ahojte, bol by zaujem o tento kocik novy model 2020? Maly si nevie zvyknut na sedenie...