KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?
Ma prosim vas niekto tento kocik ? Nenasla som absolutne ziadne recenzie a celkom sa mi pozdava ale nevidela som ho este nazivo. Ide o KinderKraft Grande.

Ak by mal niekto zaujem mam na predaj sivy Kinderkraft este v zaruke, ma nejake skrabance od nakladania do auta a vytahu a trosku natrhnuty kosik co sa da zasit, inak je bez poskodeni a bol pravidelne udrziavany a mazane loziska aj kolesa. Na cene sa dohodnem.
@nela221 ahoj prosím ta aký je kočík do snehu? Prejde ci radšej do tatier iný voliť?, ďakujem pekne
Zeny tiez by ma zaujimali dalsie nazory s odstupom casu, zvazujen kupu na jar. Ďakujem
Mam ho novy model 2020,testovat začneme coskoro. Na pohlad vyzerá super aj sa s nim dobre manevruje
@divozienka26 ja som ho dala preč malá stále nejak pohybom vyťahovala ramienka z opierky . A opierka sa tiež povolovala je tam pasikove polohovanie. Kúpila som volt pro eurocart...je ľahký do 25 kíl priestranný skladá sa jednou rukou.polohovabie pákou priestranný košík obrovska strieška . Kukni si cena super tak isto
My ho este stale máme a som s ním spokojná. Nic sa na nom doteraz nepokazilo .
G mini move to malo byt. Ta ista cena teraz, rovnaké uplne len je pevnejsi a stabilnejsi. Tie koliecka podobne. Do kvality jedine investovat... Joie litetrax ait, britax atd....
@juliankah mam Britax b motion ale je strašne ťažký.. Podmienka je pre mna co najmensia vaha kocika, xxl strieska lebo ideme na 2tyzdne k moru v júli a kolesa co zvladnu aj prechadzku lesom.. ten g mini move ma tiez zaujal len sa bojim tej ciernej farby na leto.
Ja odporúčam petite&mars street za mňa super kočík chcela som kinderkraft ale stále nebol na sklade tak som v máji kúpila street limitku a max spokojnost
@divozienka26 nemám nebol stále na sklade tak som petite&mars stret kúpila a naj voľba je to ale tento týždeň si kinderkraft obj kamoška už aj vozí a musím povedať že krásny kočík ma sedy
@lulubinka vieš čo bála som sa aj ja ale zatiaľ používaný dennodenne takmer rok .dávam mu zabrať mala má 14kil a veľakrát kočík nesie 30dokopy aj s nákupom .má obrovský košík nákupný plus ho mám ovesany :D kolieska super . Máme odchodné aj po lúke aj cez štrk a nerovný terén ...cez štrk horšie lebo sa zabaral ale ináč sa všetko aj keď bolo 5 cmsnehu tak išiel v pohode . Dá sa dať do úplného ľahu je priestranný a má mega striesku. Dávam foto ako vyzerá . A to je fakt že ho nesetrim.inac mala som doma aj joie pact alebo petit Mars travel či pilot či čo to bolo a tam som sa.bala malú nakloniť na seba že sa kocik v polovici zlomí tak peroval spoj ...
@denisa111111111 my ho mame a je v pohode
@julia204 ahoj, prosim, aky kocik ste nakoniec kupili, lebo tiez zhanam a mam tiez take poziadavky na kociar ako ty 🙂
@marianna222 nakoniec valco snap 4 tailor made denim.. Je super lahky spratny, velka plocha na spanie.. Jedine co mi teraz vadi, ze nie je otocny v oboch smeroch..

@ally99 posletevni blizsie foto a info ? Dakujem