icon

KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?

livia293
15. dec 2018

Ma prosim vas niekto tento kocik ? Nenasla som absolutne ziadne recenzie a celkom sa mi pozdava ale nevidela som ho este nazivo. Ide o KinderKraft Grande.

KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?
ivkarrbt
20. dec 2019

@ally99 posletevni blizsie foto a info ? Dakujem

ally99
20. dec 2019

@ivkarrbt jasne, zajtra nafotim. Co by si konkretne chcela vediet?

ivkarrbt
20. dec 2019

@ally99 ci sa dobre tlaci ked dieta spi chcela som kupit takyto kočik ale uz som pozerala aj ine.A hlavne foto cenu a tak a farbu 😉ja som velmi cierny nechcela vy mate asi cierny vsak ?

ally99
20. dec 2019

@ivkarrbt pisala som ip

zmp
24. dec 2019

Ak by mal niekto zaujem mam na predaj sivy Kinderkraft este v zaruke, ma nejake skrabance od nakladania do auta a vytahu a trosku natrhnuty kosik co sa da zasit, inak je bez poskodeni a bol pravidelne udrziavany a mazane loziska aj kolesa. Na cene sa dohodnem.

ingridka07
29. dec 2019

@nela221 ahoj prosím ta aký je kočík do snehu? Prejde ci radšej do tatier iný voliť?, ďakujem pekne

juliankah
31. dec 2019

Zeny tiez by ma zaujimali dalsie nazory s odstupom casu, zvazujen kupu na jar. Ďakujem

gibi13
4. jan 2020

@nela221 koľko váži malý? Ja by som ho chcela tiež, ale pozerala som, že nosnosť je do 15kg a my už sa blížime k tej váhe, tak či má cenu ho kupovať 🤔
Ale páči sa mi strašne, že je priestranný...

divozienka26
10. jan 2020

@livia293
@suzanita1
@nela221
@zmp
@tomashla
@lubik87
@lilcek
@dominikakovalova
@lusika33
baby mate ho? ako ste s nim spokojne? Aspon par slov 🙏 kazdej poslem ❤

juliankah
10. jan 2020

Mam ho novy model 2020,testovat začneme coskoro. Na pohlad vyzerá super aj sa s nim dobre manevruje

lubik87
10. jan 2020

@divozienka26 ja som ho dala preč malá stále nejak pohybom vyťahovala ramienka z opierky . A opierka sa tiež povolovala je tam pasikove polohovanie. Kúpila som volt pro eurocart...je ľahký do 25 kíl priestranný skladá sa jednou rukou.polohovabie pákou priestranný košík obrovska strieška . Kukni si cena super tak isto

nela221
15. jan 2020

My ho este stale máme a som s ním spokojná. Nic sa na nom doteraz nepokazilo .

julia204
15. jan 2020

@juliankah super môžem potom poprosiť postrehy s testu tiez sa rozhodujem za tuto verziu 2020 farba burgundy alebo petit mars street..

juliankah
15. jan 2020

@julia204 uz je urceny v aute na cesty .prvy dojem fakn. Druhy uz horsi. Pojde predne koleso na reklamaciu urcite

julia204
15. jan 2020

@juliankah juuj tak môžem hľadať náhradu

juliankah
15. jan 2020

@julia204 ja neviem. Mozno chybny kus az na to koliesko fajn. Este som pozerala a rozhodovala sa, a mala som zobrat iny. Maju super akciu, v centrumkocikov Nitra. Petit mars move, petit mars street. Urcite lepsie

juliankah
15. jan 2020

G mini move to malo byt. Ta ista cena teraz, rovnaké uplne len je pevnejsi a stabilnejsi. Tie koliecka podobne. Do kvality jedine investovat... Joie litetrax ait, britax atd....

julia204
15. jan 2020

@juliankah mam Britax b motion ale je strašne ťažký.. Podmienka je pre mna co najmensia vaha kocika, xxl strieska lebo ideme na 2tyzdne k moru v júli a kolesa co zvladnu aj prechadzku lesom.. ten g mini move ma tiez zaujal len sa bojim tej ciernej farby na leto.

juliankah
16. jan 2020

@julia204 valco snap 4 je tiez super

lilcek
16. jan 2020

Ja odporúčam petite&mars street za mňa super kočík chcela som kinderkraft ale stále nebol na sklade tak som v máji kúpila street limitku a max spokojnost

lilcek
16. jan 2020

@divozienka26 nemám nebol stále na sklade tak som petite&mars stret kúpila a naj voľba je to ale tento týždeň si kinderkraft obj kamoška už aj vozí a musím povedať že krásny kočík ma sedy

ally99
Autor odpoveď zmazal
lulubinka
26. jan 2020

@lubik87 prosím ťa ten eurocart.pocule som že konštrukcia nieje bohviečo.ze je tam dosť plastu.zvladne horšie chodníky?ako sú na Tom kolieska.dakujem

lubik87
26. jan 2020

@lulubinka vieš čo bála som sa aj ja ale zatiaľ používaný dennodenne takmer rok .dávam mu zabrať mala má 14kil a veľakrát kočík nesie 30dokopy aj s nákupom .má obrovský košík nákupný plus ho mám ovesany :D kolieska super . Máme odchodné aj po lúke aj cez štrk a nerovný terén ...cez štrk horšie lebo sa zabaral ale ináč sa všetko aj keď bolo 5 cmsnehu tak išiel v pohode . Dá sa dať do úplného ľahu je priestranný a má mega striesku. Dávam foto ako vyzerá . A to je fakt že ho nesetrim.inac mala som doma aj joie pact alebo petit Mars travel či pilot či čo to bolo a tam som sa.bala malú nakloniť na seba že sa kocik v polovici zlomí tak peroval spoj ...

lulubinka
26. jan 2020

@lubik87 ďakujem pekne za info

misulikes
17. feb 2020

@juliankah máš aj real foto? Si spokojná? 😀

juliankah
17. feb 2020

@misulikes real foto momentalne nemam. No valco bol lepsi o dosť, toto je tak kocik do auta max podla mna.

iwushka261
3. mar 2020

@denisa111111111 my ho mame a je v pohode

marianna222
18. jún 2020

@julia204 ahoj, prosim, aky kocik ste nakoniec kupili, lebo tiez zhanam a mam tiez take poziadavky na kociar ako ty 🙂

julia204
18. jún 2020

@marianna222 nakoniec valco snap 4 tailor made denim.. Je super lahky spratny, velka plocha na spanie.. Jedine co mi teraz vadi, ze nie je otocny v oboch smeroch..