icon

KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?

livia293
15. dec 2018

Ma prosim vas niekto tento kocik ? Nenasla som absolutne ziadne recenzie a celkom sa mi pozdava ale nevidela som ho este nazivo. Ide o KinderKraft Grande.

KinderKraft Grande - skúsenosti s týmto kočíkom?
Strana
z6
marianna222
18. jún 2020

@julia204 dakujem, no ja prave pozeram sportovy valco, britax, kinderkraft a petite a neviem sa rozhodnut. Cize inak spokojnost s valco? Len britax mi pripada mohutny, valco dufam ze je troska mensi😁. Nevidela som ho nazivo.

julia204
18. jún 2020

@marianna222 mala s aj britax b motion a isiel po 5mesiacoch preč, veľký, tazky, robustný na mňa mam 45kg a 167cm... Petite mars som mala 2tyzdne a siel hneď prec.. Hrkotalka, penove kolesa strasne manevrovanie po nerovnych chodníkoch... Jediný kindetkraft som netestovala

marianna222
18. jún 2020

@julia204 tak si mi v rozhodovani pomohla, dik😁

julia204
19. jún 2020

@marianna222 najlepšie odskusat nemáte u Vas predajňu kde by si mohla pokocikovat po predajni skusit si zlozit? Pozeram ze v Bardejove su e-kociky, maju tam aj valco aj kinderkraft 🙂

marianna222
19. jún 2020

@julia204 urcite je lepsie vidiet, ale praveze tu nic nemame a e-kociky su len eshop, nemaju predajnu. Tam si len mozem objednat a 2 tyzdne cakat kym to pride, nieje mozne oskusat. Budem musiet skocit niekde do Kosic🙂..ale dakujem🤗

semila001
16. júl 2020

@denisa111111111 Ja mam dnes som bola kupovat

22lubka22
17. júl 2020

Videla som ho min. týždeň v Prešove v predajni, vyzerá pekne, veľký... No predavačka vravela že naň majú veľa reklamácii... Mne padol do oka Euro-cart Flex... že z nich predali veľa a zatiaľ žiadna reklamácia... Je krásny, ľahký, trochu menší než Kinderkraft... Hľadala som používaný na bazári no žiaden som nenašla. Kúpila som nakoniec cez bazár ročný Euro-cart Volt pro... podobný než Flex len ľahšia konštrukcia... je super, som s ním veľmi spokojná, neľutujem 🙂

divozienka26
17. júl 2020

@marianna222 valco a kindercraft su velmi podobne na pohlad no jazdne vlastnosti su uplne inde, ja som kunderkraft ani na obrubnik nevedela zdvihnut tsk zle ma spravene tazisko

leteckafakulta
29. okt 2020

@nela221 dobrý deň chcem sa spýtať na kolesa sú odpružené? Je problém keď treba vyst na chodník napríklad? A či sa dá dať až do ľahu. Ďakujem 😊

linuska7
23. nov 2020

Dobrý deň neviete prosím ci budu sedieť kolieska z kinderkraft grande grey 2020 aj na 2019?chcela by som kúpiť, len sa bojím ci budu sediet

corrida
19. jan 2021

@vrablovae prosím vás pošlete mi fotky kočíka? Chceme ho kúpiť ale neviem sa rozhodnúť ďakujem

leteckafakulta
20. jan 2021

Dobry den. My máme kinderkraft Grande 2020 a som veľmi spokojná. Máme ho síce od novembra. Ale zatiaľ ok. Jedine čo bolo negatívne predné kolesá mi veľmi klepali a vrzgali. Dala som na predné kolesá najprv malú gumičku ( takú tenucku) ako "tesnenie" potom nasadila kolesá, všetky 4 kolesá som pokvapkala kuchynským olejom a ide parádne 😊 nehrka.

leteckafakulta
Autor odpoveď zmazal
krpecek24
2. feb 2024

@nela221 Ahoj bola si s ním spokojná?nehrkal?plánujem ho kúpiť tak či ma nebude počuť na kilometre 😁

Strana
z6