icon

Kočiar Jane, model: Epic Matrix Light 2 - Lassen 2017

livg27
29. jan 2018

Ahojte mamičky, prosím vás, má niektorá z vás skúseností s uvedeným kočiarikom? Chceli by sme kúpiť tento, ale rada by som si prečítala aj reálne recenzie. Na nete som žiadne nenašla.

Veľmi pekne ďakujem.

LUCIA

blanarovae
•
30. jan 2018

Dobry

blanarovae
•
30. jan 2018

Mali sme Jane crosswalk....podobny....vanicka bola malicka a sportova cast mi vobec nevyhovovala....tak sme predali a kupili iny...vajicko vsak bolo skvele...inak kočiar vrzgal....nvm mne sa neosvedcil...priznam sa vybrali sme si ho viac menej kvoli jeho farbe a krase

livg
•
30. jan 2018

@blanarovae Ďakujem pekne za info. Pomohla mi táto info...

libulibu
•
31. jan 2018

Ja som mala kocík Crosswalk s matrix vaničkou a nedám naňho dopustiť. Matrix som naozaj úplne využila a pri cestovaní som nemusela baliť aj vaňu aj autosedačku, bolo to fajn. Športový kočík bol priestranný a dal sa zložiť aj s konštrukciou. Občas sme ho dotiahli a premazali a fungoval ako nový.
Epic je podobný kočík, ale má trochu skladnejší podvozok. Ja by som do toho išla.🙂 odporúčam...

livg27
autor
•
31. jan 2018

@libulibu ďakujem pekne za info 🙂

blanarovae
•
1. feb 2018

Samozrejme kolko ludi tolko chuti.....

sonka1981
•
23. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

mne sa velmi nepači, ale každý vybera kočik podla seba. Najlepšie su trojkombinacie v neutralnej farbe.

blontimka
•
28. apr 2019

@livg27 ahoj. Máš ten kocik? Aký bol prosím tá?

livg
•
9. máj 2019

@blontimka nemám. Kúpili sme nakoniec Xlander Xmove 2018 a NEĽUTUJEM 🙂