icon

Kočík Anex Baby Sport - skúsenosti

julajlatvar
18. júl 2016

Ahojte mamky, máte niekto kočík ANEX sport, ste s ním spokojné? aké výhody, či nevýhody podľa vás má? Je vhodný pre "zimné dieťa"? je dostatočne priestranný?
Ďakujem Vám za akékoľvek informácie !

zitusss
18. okt 2017

@zitusss bože preklep 😂😂😂😂😱😂😂

cakamebabo
23. okt 2017

@matkovazuzka dobry den nasli ste prosim Vas kociarik v Polsku?

matkovazuzka
23. okt 2017

@cakamebabo dobry den nebolo sme, kupili sme iny.

baruskalukackova
1. dec 2017

Ahojte, prosím mate niekto kočík Anex Cross Ivory ( v krenovej farbe)? Ak ano, ci ste s nim spokojna a poprípade poprosim foto dakujem 🙂

riacloe
29. dec 2017

Ahojte, ja mam anex ivory cross, malinka ma takmer 8 m, pouzivam zatial hlboku vanicku, ale teda uz som reklamovala konstrukciu, nakolko sa ulomila cast pri skladani, reklamacia bola rychla ,hned mi poslali novu konstrukciu,ktora sa uz inak vyraba.Tak mi doslo ked hned mali na odoslanie novu konstrukciu a hned vedeli co sa poskodilo,ze sa to stalo uz aj inym a urcite reklamovali, preto to zacal vyrobca inak vyrabat. Vtedy som to nevedela posudit ale odkedy mam novu konstrukciu, sto a jedno. Teraz je manipulacia a vsetko vobec ovela lepsie, naozaj bola nanic ta stara. odporucam ,kto ma este staru reklamovat nech im poslu novu. to pruzenie,riadenie,manipulacia ovela lepsia.inak vanicka ok, len uz sme ledva v nej aj overal fusak,len este nesedime,tak neviem ci do sportovej ist,mala uz ma vysse osem kil. a pozerala som pravesportovu cast a zistila ze sa neda dat do uplneho lahu. inak krasny kocik, vsade mi ho chvalia,aj cudzi ludia 🙂

dominika1991
29. dec 2017

@riacloe ahoj chcela by som anex cross 2017 myslíš že v predajniach, alebo keď si objednám kočík domov už majú tie kočíky novú konštrukciu??? A inak už môžeš použiť športovú podla mňa aj keď sa nedá dať do úplného ľahu.. ja som malinkú podkladala už od 4 mesiacov na vyššie 😊 tvoja má 8 nemáš sa čoho báť 😘

riacloe
30. dec 2017

@dominika1991 no ja ju nechávam vo vanicke lebo veď aj v zime je lepšie tam chránená 😉ale už pôjdeme na sportak. A teda neviem keby som videla konštrukciu tak viem, totiž to sklapanie, kde sa to sklapa je taka guľa po novom, na starej nebola

bubulacik
7. jan 2018

Zeny v ktorej predajni ho mozem vidiet na zivo? Banskobystricky kraj..... Dakujem...

aleskandra
11. jan 2018

včera nám prišiel náš Anexík. Som z neho unesená, je nádherný a pri dennom svetle oveľa oveľa krajší

bubulacik
11. jan 2018

Ja som bola v NZ pozriet a idem ho objednat. Len ten foxy..

bubulacik
11. jan 2018

@aleskandra A tiez som rozmyslala nad touto farbou lebo je naozaj krasny.. Len som si to rozmyslela. Ma napadlo ze vsetko taketo ( farby) pritahuje tie male musky..

diaa88puppe
11. jan 2018

@bubulacik mam Foxy a nepriťahuje mušky 😊😝
@aleskandra

bubulacik
11. jan 2018

@diaa88puppe nie ze foxy pritahuje musky.. ale zlta a take farby som myslela.... a foxy idem objednat... A si spokojna s kocikom?

diaa88puppe
11. jan 2018

@bubulacik spokojna aj nie ma svoje plusy aj mínusy 🙂 ako kazdy kocik 🙂

janinkase
16. jan 2018

@aleskandra
Ahoj 😉. Aj ja strasne saliem za tym kocikom. Len sa bojim tej zltej. Na ilustravnych foto je to skor taka starozlta.
Nekrici velmi ta zlta? Inu foto prosim nemas ? 😉😁😁

momi88
21. jan 2018

my máme kočík #anex sport 7 mesiacov. V živote nikdy viac, ani nikomu neodporúčam kupovať. Veľmi sa mi v predajni páčil. No po 7 mesiacoch vyzerá zvnútra ako keby sme v ňom odchovali tri deti, čo na funkčnosti kočíka neuberá. Ale keď sa nám v sobotu cestou z mesta zaseklo koleso to už bol vrchol (rozbité ložisko). Niesť kočík cca 500 metrov na dvoch kolesách žiadna sranda. V pondelok budeme reklamovať. Okrem toho pri každom pohybe vŕzga. Kočíkujeme po meste, žiadne terénne jazdy.
Ako sa tu veľa krát ženy vyjadrovali až som bola na to slovo alergická, no teraz to musím napísať: je to "poliak". Za takú sumu sme čakali niečo viac. Teraz by sme radšej kúpili niečo z drahších značiek a žiadnu 3 kombináciu.

viejo
27. jan 2018

Ahojte. My mame zlty anex sport a sme maximalne spokojni! Ziadne vrzganie, lahucky, odpruzenie super, kolesa maximalna spokojnost aj vo vecsich snehoch... Nemam co vytknut, pouzkvame ho zatial 6m a znova by som isla do anexu.

lily246
23. feb 2018

@viejo my cakame chlapceka koncom juna, ak dobre ratam, aj ty mas letne babo, tak by som sa s Tebou rada poradila 🙂 Kedze sa mi tiez velmi pozdava anex sport, zobrala by som trojkombinaciu aj s vajickom do auta. Chcem sa ale spytat, dokedy Ti babo vydrzalo v hlbokej casti (nas bude asi valibuk po ockovi)? Zijem v BA a vsade chodim mhd-ckou, je podla Teba na to vhodny (lahky, ovladatelny)? Este jedna otazka, mas aj autosedacku (vajicko) - ci si spokojna aj s tym. Velmi pekne dakujem ak si najdes cas na odpoved 🙂 alebo aj ostatne maminky 🙂

bubulacik
23. feb 2018

Aj ja som objednala anex sport foxy tak uvidime ay bude v terene 😂... co som ho skusala tak sa mi nezdal byt taky tazky a aj sportova cast mi prisla dost priestranna..
A podla mna tiez zalezi aj na to ako natrafis.. bud bude tip top cely cas pouzivania a iny zas hned po dvoch prechazkach bude vrzgat. Je to ako zo vsetkym ci su to auta, elektronika a aj kociky.. Aj drachy kocik sa ti moze pokazit, rozvrzgat atd...
A stale je tam zaruka 2 roky.. takze ak sa ti paci a si si ista chod do toho..Ja som tiez objednavala aj s vajickom...

viejo
24. feb 2018

@lily246 mame aj vajicko a nemam mu co zle povedat je tam novorodenecka vlozka tak ked bola malinka bola super a teraz ked ma 8 mesiacov mala stale sa tam zmesti aj ked v overale uz jej troska nozky trcia (nasa je celkom vysoka po nas) ma 8m ale veci nosi na 9-12 jedine co mohla byt streska este
sklopitelna ale toto je detail. Narodila sa v strede juna, ale za zaciatku som ju nevozila (bola som po sekcii a von boli horucavy) tak bola skor v nosici co ju manzel nosil. Kocik je lahucky a ovladanie ma super. A pri nastupovani do mhd ocenis aj jeho pruzenie. Sportova cast sa mi osobne paci (kamaratka ho ma a jej mala ma rok a pol a vo fusaku tam ma stale miesto). Akurat ja ju nejdem vyuzivat lebo chcem kupit iba taky sportovy maly a zlozitelny aby nezaberal vela miesta 🙂 do vanocky sa mala este zmesti a to mame hruby fusak a overal. 🙂

diaa88puppe
24. feb 2018

@bubulacik uvidis ci je tazky ked budes nosit vanicku tak zo 5-7kg babom 🙂

bubulacik
24. feb 2018

@diaa88pupp vsak jasne ze vaha sa tym zvysi.. ale mam vyhodu v tom ze ho nemusim nosit a skladat iba ak niekaam pojdeme autom... a co som skusala aj ine kociky tak.mi prisli vahou podobne ak nie aj tazsie....

lily246
24. feb 2018

@viejo dakujem za odpoved, kupim ho veru 🙂

viejo
24. feb 2018

@lily246 na každý kočík nájdeš aj negativa a aj pozitiva popisane. Kazdemu sa paci nieco ine 🙂 za seba mozem povedat, ze ak bideme mat dalsie babo znova by somsi chcela anex moje ocakavania splnil a kde som sa pohla vsetci mi hovorili, aky nadherny kocik 🙂

00mata
7. mar 2018

Chcem sa spýtať ,či a ako ste dostali dolu vnútro kocika ,chcem to oprať a nemôžem to vytiahnuť spod opierky

janka717
4. jún 2018

Dobrý deň chcem sa spýtať či sa vám dá dať športová časť do úplného lahu na anex sport?
Keď som ho kupovala bolo tam napísané že sa dá ale mne to nejde?😠

bubulacik
4. jún 2018

@janka717 neda.. ale podla mna to neni az taky problem..
Ked kukam na korytkove sedenie (aj v spanku)...

janka717
4. jún 2018

@bubulacik aha ďakujem 🙂ale neni som moc spokojná používame ho ešte len 5 mesiac a konštrukcia je úplne príšerná predné kolesá úplne vyhegane a všetko tam vrzdi a nepomohlo ani keď sme tie struny premastili hrôza čakala som viac za tie peniaze😏

bubulacik
4. jún 2018

My zatial len mesiac tak hadam bude ok.. a to zvladol katastrofalny teren na 1*..
@janka717

diaa88puppe
4. jún 2018

@janka717 neda uplne ale neni to hrozne 🙂 sle pisu zle samozrejme to nieje úplný lah