icon

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?

rainee
22. jan 2011

Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
zuzi26
26. aug 2014

Uz mam elita na svojom bazariku, kto by mal zaujem.. 😉

saska697
30. sep 2014

Neviete kde zohnat starsi pouzivany ale pojazdny baby joger city elite. Ale naozaj nie drahy;( nemozem si viac dovolit;( Lebo som po autonehode maleho nemozem zdvihat a nosizt a za ruku snim cestovat busom sa este neda je to certik.

saska697
1. okt 2014

Je tu este niekto v tejto skupinke?

mojong
10. feb 2015

nepredavate niekto v blizkej dobe elite alebo aj summit?

marketa1304
5. máj 2015

ja mám na predaj ,ak by mal niekto záujem.... 🙂 😉

tatranocka
18. máj 2015

Ahojte 🙂 babule neposuvate niekto ELITE alebo GT MINI ?Dakujem

tatranocka
18. máj 2015

@marketa1304 ...možem sa opýtat prosim ,predavate este ?Dakujem

petka55555
3. júl 2015

ahojte ja predavam cierny city elite

galuska82
25. júl 2015

Ahojte,chcem sa opytat kto ma city elite ci vam predne koleso nehrka... je super len ten zvuk mi vadi a neviem ci to je vada alebo ho treba len zabehnut 😖

diastella
31. júl 2015

@petka55555 ahoj mas ho ešte na predaj? Dakujem

dominikkaaa
31. júl 2015

@galuska82 mne to robilo predne koleso tiez a mm to pozeral a dal tam gumenu podlozku lebo potom sa sucha kov o kov a potom to hrka

galuska82
31. júl 2015

@dominikkaaa no super tak dakujem za radu,pokusime sa to tak urobit 😉

petka55555
3. aug 2015

@diastella ahoj, hned sa predal, len som tu nebola, tak pisem az teraz

diastella
3. aug 2015

@petka55555 škoda, dakujem 🙂

veronka
20. aug 2015

@tatranocka ahoj, uz si kupila?

laura666
29. aug 2015

predavate niektora sportovy jogger city elite?

laura666
29. aug 2015

ktora ho mate doma a mate na zadnej strane ten organizer na malickosti kde to mozem kupit? nikde to neviem zohnat

veronikaavikinka
7. sep 2015

Máte niekto Baby jogger city elite ale hlbokú verziu? Máme tam túto vaničku a zdá sa mi dosť uzka a potrebujem do nej kúpiť fusak ale neviem aký. Poradíte?

shia
24. nov 2015

Dobry vecer, predava neikto Baby jogger elite? poprosím správu, mám vážny záujem. Ďakujem!

frida8
23. feb 2016

Ahoj, chcela by som sa spytat, ci je s adaptermi kompatibilne aj vajicko Maxi Cosi Pebble na City Elite? Vopred vdaka.

majus87
15. mar 2016

Poprosím o radu ake vajicka pasuju na elite a ake nadstavce tam potrebujem ak ho chcem pripevnit na konstrukciu? alebo link kde by som sa nieco docitala. Velmi pekne dakujem za kazdu informaciu.

veronikaavikinka
15. mar 2016

@majus87 ja mam maxi cosi cabrio fix a adaptery pasuje ten co mam aj na hlbokej casti 🙂

majus87
15. mar 2016

Dakujem a pouzivas aj adapter ktory sa pouziva ked je aj sportova cast aj vajicko sucastne na jednej konstrukcii?
https://www.google.sk/search?q=baby+jogger+vaji...
neviem sa vyznat v adapteroch pri takomto noseni, je ich vela a nikde nepisu aky na aku znacku vajicka.

veronikaavikinka
15. mar 2016

@majus87 mala ma 3 mesiace tak ze sportak este nemame 🙂 ale niekde mam fotku adapterov co tam pasuju 🙂 poslem ti?

majus87
17. mar 2016

To by bolo vyborne dakujem.

veronikaavikinka
17. mar 2016

@majus87 tieto by mali k tomu pasovat 🙂

majus87
18. mar 2016

Velmi pekne dakujem tieto su dostupne na nete. Objednam tieto.

avoketsimoch
18. mar 2016

Ahoj, ja som tiež chcela pôvodne baby jogger, ale našťastie mali na predajni športtiak Bob a neváhala som ani sekundu. Malá sa mi tam zmestila v zime ako trojročná v kombinéze, fusaku s dečkou a s nánožníkom 🙂 - veľmi priestranný, ľahko manipulovateľný, skladný a hlavne pohodlný pre dieťa, ideme posúvať, ak chceš nafotím 🙂

veronikaavikinka
18. mar 2016

@majus87 kolko stoja?

avoketsimoch
18. mar 2016

my sme dali 370 € za kočík + 35 € ma stál oteplený nánožník, budem posúvať za 250 € 🙂