Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

Neviete kde zohnat starsi pouzivany ale pojazdny baby joger city elite. Ale naozaj nie drahy;( nemozem si viac dovolit;( Lebo som po autonehode maleho nemozem zdvihat a nosizt a za ruku snim cestovat busom sa este neda je to certik.
Je tu este niekto v tejto skupinke?
nepredavate niekto v blizkej dobe elite alebo aj summit?
ja mám na predaj ,ak by mal niekto záujem.... 🙂 😉
Ahojte 🙂 babule neposuvate niekto ELITE alebo GT MINI ?Dakujem
@marketa1304 ...možem sa opýtat prosim ,predavate este ?Dakujem
ahojte ja predavam cierny city elite
Ahojte,chcem sa opytat kto ma city elite ci vam predne koleso nehrka... je super len ten zvuk mi vadi a neviem ci to je vada alebo ho treba len zabehnut 😖
@petka55555 ahoj mas ho ešte na predaj? Dakujem
@galuska82 mne to robilo predne koleso tiez a mm to pozeral a dal tam gumenu podlozku lebo potom sa sucha kov o kov a potom to hrka
@dominikkaaa no super tak dakujem za radu,pokusime sa to tak urobit 😉
@diastella ahoj, hned sa predal, len som tu nebola, tak pisem az teraz
@petka55555 škoda, dakujem 🙂
@tatranocka ahoj, uz si kupila?
predavate niektora sportovy jogger city elite?
ktora ho mate doma a mate na zadnej strane ten organizer na malickosti kde to mozem kupit? nikde to neviem zohnat
Máte niekto Baby jogger city elite ale hlbokú verziu? Máme tam túto vaničku a zdá sa mi dosť uzka a potrebujem do nej kúpiť fusak ale neviem aký. Poradíte?
Dobry vecer, predava neikto Baby jogger elite? poprosím správu, mám vážny záujem. Ďakujem!
Ahoj, chcela by som sa spytat, ci je s adaptermi kompatibilne aj vajicko Maxi Cosi Pebble na City Elite? Vopred vdaka.
Poprosím o radu ake vajicka pasuju na elite a ake nadstavce tam potrebujem ak ho chcem pripevnit na konstrukciu? alebo link kde by som sa nieco docitala. Velmi pekne dakujem za kazdu informaciu.
@majus87 ja mam maxi cosi cabrio fix a adaptery pasuje ten co mam aj na hlbokej casti 🙂
Dakujem a pouzivas aj adapter ktory sa pouziva ked je aj sportova cast aj vajicko sucastne na jednej konstrukcii?
https://www.google.sk/search?q=baby+jogger+vaji...
neviem sa vyznat v adapteroch pri takomto noseni, je ich vela a nikde nepisu aky na aku znacku vajicka.
@majus87 mala ma 3 mesiace tak ze sportak este nemame 🙂 ale niekde mam fotku adapterov co tam pasuju 🙂 poslem ti?
To by bolo vyborne dakujem.
@majus87 tieto by mali k tomu pasovat 🙂
Velmi pekne dakujem tieto su dostupne na nete. Objednam tieto.
Ahoj, ja som tiež chcela pôvodne baby jogger, ale našťastie mali na predajni športtiak Bob a neváhala som ani sekundu. Malá sa mi tam zmestila v zime ako trojročná v kombinéze, fusaku s dečkou a s nánožníkom 🙂 - veľmi priestranný, ľahko manipulovateľný, skladný a hlavne pohodlný pre dieťa, ideme posúvať, ak chceš nafotím 🙂
@majus87 kolko stoja?
my sme dali 370 € za kočík + 35 € ma stál oteplený nánožník, budem posúvať za 250 € 🙂

Uz mam elita na svojom bazariku, kto by mal zaujem.. 😉