Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉
Neviete kde zohnat starsi pouzivany ale pojazdny baby joger city elite. Ale naozaj nie drahy;( nemozem si viac dovolit;( Lebo som po autonehode maleho nemozem zdvihat a nosizt a za ruku snim cestovat busom sa este neda je to certik.
Ahojte,chcem sa opytat kto ma city elite ci vam predne koleso nehrka... je super len ten zvuk mi vadi a neviem ci to je vada alebo ho treba len zabehnut 😖
@galuska82 mne to robilo predne koleso tiez a mm to pozeral a dal tam gumenu podlozku lebo potom sa sucha kov o kov a potom to hrka
ktora ho mate doma a mate na zadnej strane ten organizer na malickosti kde to mozem kupit? nikde to neviem zohnat
Máte niekto Baby jogger city elite ale hlbokú verziu? Máme tam túto vaničku a zdá sa mi dosť uzka a potrebujem do nej kúpiť fusak ale neviem aký. Poradíte?
Dobry vecer, predava neikto Baby jogger elite? poprosím správu, mám vážny záujem. Ďakujem!
Ahoj, chcela by som sa spytat, ci je s adaptermi kompatibilne aj vajicko Maxi Cosi Pebble na City Elite? Vopred vdaka.
Poprosím o radu ake vajicka pasuju na elite a ake nadstavce tam potrebujem ak ho chcem pripevnit na konstrukciu? alebo link kde by som sa nieco docitala. Velmi pekne dakujem za kazdu informaciu.
@majus87 ja mam maxi cosi cabrio fix a adaptery pasuje ten co mam aj na hlbokej casti 🙂
Dakujem a pouzivas aj adapter ktory sa pouziva ked je aj sportova cast aj vajicko sucastne na jednej konstrukcii?
https://www.google.sk/search?q=baby+jogger+vaji...
neviem sa vyznat v adapteroch pri takomto noseni, je ich vela a nikde nepisu aky na aku znacku vajicka.
@majus87 mala ma 3 mesiace tak ze sportak este nemame 🙂 ale niekde mam fotku adapterov co tam pasuju 🙂 poslem ti?
Ahoj, ja som tiež chcela pôvodne baby jogger, ale našťastie mali na predajni športtiak Bob a neváhala som ani sekundu. Malá sa mi tam zmestila v zime ako trojročná v kombinéze, fusaku s dečkou a s nánožníkom 🙂 - veľmi priestranný, ľahko manipulovateľný, skladný a hlavne pohodlný pre dieťa, ideme posúvať, ak chceš nafotím 🙂
my sme dali 370 € za kočík + 35 € ma stál oteplený nánožník, budem posúvať za 250 € 🙂

Uz mam elita na svojom bazariku, kto by mal zaujem.. 😉