icon

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?

rainee
22. jan 2011

Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
duska88
25. jún 2012

nechystáte sa niektorá predávať city elite z kolekcie 2012?

tamichloe
25. jún 2012

čaute baby,aku mate plaštenku na elite...ja mam uni baby lux,na citi mini sedela perfektne,no na elite je to kratke na strieške,musi byť takmer uplne hore a vyzera to otrasne...už som rozmyšlala aj nad original ,no 36€ je veľa

mamahanka
26. jún 2012

Pozerala som na youtube video k BJCE 2012 a strešné okienko navrchu tento kočík mal. Tak teraz nerozumiem, ktoré okienko v tom novom kočíku vlastne chýba.
A ešte som sa chcela spýtať, kde sa dajú objednať tie vložky, ktoré sa vkladajú do kočiarika, aby dieťatko nesedelo priamo na tom poťahu. Ktoré odporúčate? Sú aj nejaké originál priamo k BJCE?

tamichloe
26. jún 2012

@mamahanka ahoj,elite 2011ma dve strešne okienka.....a original podložky su strašne draheee,vyše 45€,perfektne ti ušije @hviezda22,aj mne šila a sedí suuuper.....vyšla ma ,ak sa dobre pamätam 15€

alina31
27. jún 2012
tilly
28. jún 2012

ja som mala aj 2011 a mam 2012 a zda sa mi, ze 2011 bola fakt lepsia, okrem tej jednej veci - spodneho kosika, ten vylepsili, ale fakt nechapem, preco zrusili jednu cast organizeru a to jedno okienko... material je subjektivna vec, mne sa paci aj tento, aj ten sustiakovy, ale to jedno okienko mi chyba...

tilly
28. jún 2012

@mamahanka aj ja mam od hviezdy, uz druhu, som max. spokojna, ale neviem, ci este usije, hlavne teraz v lete bude mat vsetky deticky doma... skus sa jej opytat, sije fakt najlepsie

kristy03
28. jún 2012

@tilly ten organizér aj to okienko fakt pokafrali, ty maš teraz elite v tej farbe pieskovej že??? od bosky tuším 🙂 , to máš ešte v pohode lebo ten poťah má takú prírodnú farbu, ale keby vidíš tú čiernu, fúúú otras.... 😖 😖 😖

tilly
28. jún 2012

@kristy03 ano, ja mam ten, mne sa jedina ta farba pacila z 2012...

alina31
28. jún 2012

Prosim vas chcela by som si objednat kocik Baby Jogger Elite len zvazujem ktoru farbu kocika na zivo som ho nevidela .Rozhodujem sa pre cierny alebo Sand .Prosim vas poradte tie ktore ho mate alebo ste ho videli na zivo aka je kvalita latky novej kolekcie 2012?Kupujem aj vanicku aj sportovy kocik.Neviem ci budeme mat chlapceka alebo dievcatko tak chcem univerzalnu farbu

alina31
28. jún 2012

@tilly

Prosim vas nemate nahodou real fotku vasho kocika zvazujem kupu tohoto kocika len sa rozhodujem aku farbu ciernu alebo sand .Prosim vas aka je kvalita latky, Da sa dobre cistit? Citala som ze mate farbu Sand mate chlapceka alebo dievcatko?Mate aj podlozku v kociku?
Dakujem

boska79
28. jún 2012

@alina31 kukni mne do albumu

alina31
28. jún 2012

@boska79
Farba vyzera super myslite ze moze byt tato farba aj pre dievca?

boska79
28. jún 2012

@alina31 ja myslim ze ano, krasna je! Doplnkami si ho zmenis ako chces

alina31
28. jún 2012

@boska79
Prosim vas farba je skor do hneda alebo skor do zelena?Na fotke to strasne skresluje
Dakujem

boska79
28. jún 2012

Mam tam fotku- zaber len na to logo na streche... Taka pekna pieskova farba... Do zelena urcite nie

tilly
28. jún 2012

@alina31 nemam fotku, ale ja mam kocik od boska79, ona ho ma nafoteny, kocik je bezovy, nejde do zelena, skor tak do takeho sedohneda, taka uni farba to je... podlozku tam mam od hviezda22
a cistit sa ho chystam akurat zajtra, vystriekam ho hadicou 😀

alina31
29. jún 2012

Prosim vas poradili by ste mi kto sije taketo nanozniky v madle?
Dakujem

alina31
29. jún 2012
kristy03
1. júl 2012

@alina31 určite sand, čierny je podla mňa hrozný ako kvalita látky strašne sa nato chytá špina a nevyzerá podla môjho názoru dobre ani to že je z vnútornej strany taký kakačkový 😀 😀 😀 takže keď si chceš na strieške otvoriť všetky otvory ako vetracie alebo okienka vyzerá to smiešne, na farbe sand sa to stratí 🙂 toď môj názor...

kristy03
10. júl 2012

baby ak by mala niektorá záujem o podložku predávam 🙂 🙂 🙂 z jednej strany kravičková, z druhej ikea... podotýkam, že kravičkovú látku už nikde nezoženiete, je vypredaná, takže unikát 😀 😀

fifi284
16. júl 2012

Neviem, či ešte niekto číta túto tému, ja by som sa chcela opýtať mamičiek, ktoré používajú BJ city elite, či im nechýba odpruženie kolies, či to veľmi netrasie dieťa. Čítala som, že je veľmi dobrý do terénu, no neviem, či tam nechýba to odpruženie. Ďakujem za názory 🙂 teda ak nejaké budú 😀

fifi284
18. júl 2012

už ho mááááááááám 🙂)))

tilly
18. júl 2012

@fifi284 kde si teraz zohnala? je vypadok v dodavke... ci nie? a elite je dost odpruzeny podla mna... su sice kociky, ktore su viac, ale staci to...

fifi284
18. júl 2012

@tilly áno, je výpadok a budú už iba 2012. Ja som úplne náhodou zohnala 2011. Stál v babyshope v našom mestečku. Neverila som vlastným očiam. Krásny, čiervený. Práve sme sa vrátili z prechádzky. Malý mi spal 2 a pol hodiny, čo už dávno nie. A vôbec mu nevadilo, že ma nevidí 🙂

tilly
18. júl 2012

@fifi284 jeeej, no super nahoda 😵

fifi284
18. júl 2012

Fakt bola! Ja naivka som zháňala čierny, no keď som zistila, že sú 2011 úplne vypredané, tak som rýchlo pochopila, že farba nehrá rolu 🙂 a pomohla mi aj jedna baba tu z MK, každé moje zaváhanie zvládla a nakoniec som dnes ráno stála pred obchodom 5 minút pred otvorením 😀

tilly
19. júl 2012

@fifi284 ta cervena je paradna, ja som mala ten cierny, bol fajn, ale teraz na leto asi moc nie... dost tam pieklo aj napriek tej strieske a aj napriek tomu tienu...
z tej 2011 kolekcie sa mi nepacil len ten zeleny, aj stone bol pekny

tamichloe
22. júl 2012

@tilly
@fifi284 baby ako ste poriešili tu plaštenku??

fifi284
23. júl 2012

@tamichloe ja ešte nijako ☹