Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

čaute baby,aku mate plaštenku na elite...ja mam uni baby lux,na citi mini sedela perfektne,no na elite je to kratke na strieške,musi byť takmer uplne hore a vyzera to otrasne...už som rozmyšlala aj nad original ,no 36€ je veľa
Pozerala som na youtube video k BJCE 2012 a strešné okienko navrchu tento kočík mal. Tak teraz nerozumiem, ktoré okienko v tom novom kočíku vlastne chýba.
A ešte som sa chcela spýtať, kde sa dajú objednať tie vložky, ktoré sa vkladajú do kočiarika, aby dieťatko nesedelo priamo na tom poťahu. Ktoré odporúčate? Sú aj nejaké originál priamo k BJCE?
Aj tu šiju podložky
http://www.sashe.sk/konvalinka/detail/podlozky-...
ja som mala aj 2011 a mam 2012 a zda sa mi, ze 2011 bola fakt lepsia, okrem tej jednej veci - spodneho kosika, ten vylepsili, ale fakt nechapem, preco zrusili jednu cast organizeru a to jedno okienko... material je subjektivna vec, mne sa paci aj tento, aj ten sustiakovy, ale to jedno okienko mi chyba...
Prosim vas chcela by som si objednat kocik Baby Jogger Elite len zvazujem ktoru farbu kocika na zivo som ho nevidela .Rozhodujem sa pre cierny alebo Sand .Prosim vas poradte tie ktore ho mate alebo ste ho videli na zivo aka je kvalita latky novej kolekcie 2012?Kupujem aj vanicku aj sportovy kocik.Neviem ci budeme mat chlapceka alebo dievcatko tak chcem univerzalnu farbu
Mam tam fotku- zaber len na to logo na streche... Taka pekna pieskova farba... Do zelena urcite nie
Prosim vas poradili by ste mi kto sije taketo nanozniky v madle?
Dakujem
@alina31 určite sand, čierny je podla mňa hrozný ako kvalita látky strašne sa nato chytá špina a nevyzerá podla môjho názoru dobre ani to že je z vnútornej strany taký kakačkový 😀 😀 😀 takže keď si chceš na strieške otvoriť všetky otvory ako vetracie alebo okienka vyzerá to smiešne, na farbe sand sa to stratí 🙂 toď môj názor...
Neviem, či ešte niekto číta túto tému, ja by som sa chcela opýtať mamičiek, ktoré používajú BJ city elite, či im nechýba odpruženie kolies, či to veľmi netrasie dieťa. Čítala som, že je veľmi dobrý do terénu, no neviem, či tam nechýba to odpruženie. Ďakujem za názory 🙂 teda ak nejaké budú 😀
už ho mááááááááám 🙂)))
Fakt bola! Ja naivka som zháňala čierny, no keď som zistila, že sú 2011 úplne vypredané, tak som rýchlo pochopila, že farba nehrá rolu 🙂 a pomohla mi aj jedna baba tu z MK, každé moje zaváhanie zvládla a nakoniec som dnes ráno stála pred obchodom 5 minút pred otvorením 😀

nechystáte sa niektorá predávať city elite z kolekcie 2012?