Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?
Ahojte, otváram diskusiu na tento typ kočíka lebo som o ňom žiadne info nenašla. Chcem sa spýtať či máte niekto tento kočík a ako ste s ním spokojné. Prípadne by som sa chcela spýtať aké sú rozmery ležacej časti, nikde sa to neviem dočítať. Ďakujem za všetky postrehy 😉

mna zaujima ako prakticka/neprakticka je ta rucna brzda na BJ city elite
@fifi284 Ahoj, ja riesim ten isty problem, tiez mi chyba odpruzenie zadnych kolies. Resp. nie mne, ja by som to zvladla, ale nechcem aby mi v nom velmi triaslo malu. Mne by sa to tiez nepacilo, keby ma drncalo. Vidim, ze si si ho kupila. Tak ako, spokojna s tym (ne)pruzenim z dlhodobeho hladiska?
@lilitela ahoj. s kočíkom som spokojná, to odpruženie tam až tak nechýba. Ono, keď malý leží, tak ho to trocha pohojdáva a keď sedí, tak si to tiež nejak nevšimne. Sedadlo je dosť mäkké a v lete máme podložku a v zime fusak. Takže myslím, že s bábätkovského hľadiska je to ok. Ja som ale pri mojom starom kočíku bola tak veľmi zvyknutá na pruženie, že to chýba mne. Ešte stále, ale už si zvykám... Teraz mu skôr vyčítam, že nemá 4 kolesá. Nie je to nejaký nedostatok, to nie, ale občas by to 4. koleso bodlo... Hlavne pri našich chodníkoch - obrubníkoch... Ale to je už môj problém. Kočík je super 🙂
@lilitela presne toto isté som mala aj ja. A keď som ho skúšala v obchode, tak ma zarazilo, aké je to iné, keď nie je pruženie... Na prvý pohľad - hrôza!!! Fakt som sa bála, či si zvyknem. No teraz, po pár mesiacoch si to už vôbec nevšímam. Skôr sa prichytím, ako si v istých situáciách hovorím: hm, bodlo by to štvrté koleso... Aj tak rozmýšľam, že si na jar - leto - možno začiatok jesene kúpim-e nunu 😀
Vzpriameny sed? No,to ani elite nema. Vobec by som to nenazvala vzpriamenym sedom...
@somewhere_33 Prosim ta, kde v pezinku by mohli predavat tie baby joggery?
baby, neprefukuje vam teraz v zime ten zadny sustak, co sa "navlieka" na to zadne sietovane okno? Netaha na deticky?
Jezis, to sa tazko kupuje, ked to nema snad nikto na predajni...
@lilitela v avione v hrackarstve maju baby jogger city mini to je sportak. Ale približne taký ako normal baby jogger, ja som ho kupila teraz na inzerat je perfektny.
@somewhere_33 ano videla som ho tam. Teraz by som si potrebovala skusit ten elite ci mi nebude pritazky, lebo city mini nemaju polohovatelnu opierku noh a mne to vadi lebo dcera ma kocik hlavne na spanie. Ale uz som zistila ze elite maju vo viedni len sa mi tam nechce ist.
Dievcata, ak by ste niektora videla v obchode v bratislave a okoli elite, napiste mi prosim vas, dakujem. Mne sa do tej viedne nechce ist...
baby, a to ani elite nema rovny sed, teda v sede kolmo? Ja som kvoli tomu vyskrtla quinny speedi a nechala si ten jogger na zozname... Vychadza mi to tak, ze jedina podobna trojkolka so vzpriamenym sedom je Peg perego GT3... Ale ten je o take 3 kg tazsi ako jogger..
@lenkove tak nad tymto som tiez uvazovala pretoze teraz mame taky kde vzpriameny sed je. A myslela som ze taky budem potrebovat zas aby sa mi dieta nenaklanalo dopredu. Lenze upustam od tej mmyslienky pretoze ani mne sa az tak pohodlne nesedi na stolicke ale lepsie skor na gauci kde je ten sklon miernejsi. Dolezitejsie je aby dieta dobre videlo von a nebolo v kociku utopene a to v joggeri na rozdiel od indieho hrozi. A este ked si vsimnes uhol sedacej casti ten je mierne nakloneny cim sa vyrobcovia snazia dostat opierku chrbta do viac vzpriamenej polohy voci zadocku.
@ifkael a tam je aj nejaka predajna kde sa daju pozriet?
@lilitela ked nechces tazky kocik elite nepozeraj..ma cca 11kg. Je super priestranny,prejde vsetko, obcas aj dve deti uvezie ale je dost tazky. Ale stale lahsi ako versa-s tej som bola na nervyyyy. Ble. To je estelen tazky kocik.
Ja som sand elite predala lebo ze skusim bjcm gt-ale tie kolesa zdaleka neprejdu teren ako elite. Potom versu som dkusika..a nazad sa vraciam k elite.
A kolmy sed...taky normalny- pohodlny.

@tamichloe ja tiez este nie, ale rozmyslam, lebo ved za chvilku je jesen...