icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

frlka
8. júl 2011

@zajo79 len skoda, ze nebol cierny, tam by sa mi uzasne hodila zlta podlozka + deka pinkie...

frlka
Odpoveď bola odstránená
frlka
8. júl 2011

pozrite si tieto podlozky do bjcm, su kraaaasne, ale dost drahe.... 😎
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11724950&tab=0

bebaa
8. júl 2011

@frlka za kolko to predavas??? deku nie, myslim iba tu podlozku

frlka
8. júl 2011

@bebaa najradsej by som predala spolu deku + podlozku, lebo potom ti uz nikto nekupi osve. Kuk moj inzerat na nuna kocik.

frlka
8. júl 2011

@bebaa a ta deka je makkucka, super ladi s podlozkou, nevahala by som, oplati sa. Cena postovneho z CZ je vysoke, keby si si neskor chcela dokupit.
A deka ma take gumicky po bokoch, takze z kocika nepada.

lenulice
8. júl 2011

Baby, není ten sed v tomhle kočárku spíš pololeh? Tak mi to připadne, když se dívám na ty fotky. Měla jsem už jednu takovou zkušenost - s Britax B-Mobile a malý mi tam jakoby klouzal dolů, tak jsem ho vyměnila. Díky moc 🙂

zajo79
8. júl 2011

@frlka deka je super..ale ked ju operies, tak ta gulickova latka zostane taka divna.. akoby sa zbehla. a to som ju fakt len na 30 jemne pranie. Super su deky z elodie details, tie hrusie, zamatove ci ako ich volaju... tu mam dva roky a je stale ako nova. 😵

frlka
8. júl 2011

@zajo79 ja som deku prala rucne, neskusala som v pracke. Asi tu gulickovu latku pred sitim neprali, ako robia krajcirky, ked siju, ... 😉 Ale keby som mala cierny kocik, urcite by som z ruky Pinkie supravku nedala, je to kraaasne. Skoda, ze sa mi nepodarilo zohnat cierny bjcm ☹ Nemusela by som teraz predavat. K cerv. sedemu sa mi nic nehodi.. ☹ ak o niecom vies, porad prosim. 🙂

frlka
8. júl 2011

@zajo79 waw, pozerala som tie deky z elodie details...su prekrasne, aj ked 2x take drahe ako Pinkie, ale ked su kvalitne, tak sa oplati. A farby nevybledli? 😉

bebaa
8. júl 2011

@frlka aha, takze 42 E? hm, to je vela. diky.

zajo79
8. júl 2011

@frlka vobec nie

cerveny je krasny. cierny je tiez pekny, len trosku smutny..ale jasne, to je kazdeho vec, ktory sa mu paci

frlka
8. júl 2011

@zajo79 ja budem mat 3-koles. cize tam cisto cerveny nebol ako 4-koles, cerveny - ten je kraaasny. Skoda, ze aj 3-koles. nerobili cisto cerveny. Ten by som brala skor ako cisto cierny. Ale ked ho vylepsis napr. tou mojou zltou supravou, bol by krasny aj cierny. Do tohto cerv-sedeho sa moc ine nehodi. Aspon mne sa tak zda, ze uz by to bolo "preplacane" 😀

frlka
8. júl 2011

@booklover prosim ta, mozes mi do IP napisat odkial mas sietku + plastenku na bjcm? Vdaka. 😉 A aku tasku na kocik mas?

frlka
8. júl 2011

@megg ahoj, ako sa "soferuje" 4-kolesovy? Ja budem mat 3-kol., nejde to tazko? Ake mas velke dieta? 🙂

lucula73
8. júl 2011

@frlka ahoj,ja som dnes bola kúpiť pláštenku ,u nás na predajni majjú za 9,50...ale aj v prenasedeti.sk dievčatá objednávali,univerzálnu a pasuje,mylsím že to je jeden druh tých uni na trojkolky 😉

frlka
8. júl 2011

@lucula73 vdaka 😉

booklover
8. júl 2011

@frlka nemam ziadnu tasku, ved to ma ulozny priestor pod sedadlom aj za chrbtovym operadlom. pisem ip

lucula73
8. júl 2011

@frlka ano tú....ale oni vedia,keď povieš že na city mini....ktorá to je 😉

frlka
8. júl 2011

@lucula73 uz som si objednala, dakujem 😉

zuzkasu
8. júl 2011

@frlka Ok budem sleodvať ale ak sa ti nebude páčiť rovno pošli link 😀

frlka
8. júl 2011

@zuzkasu cize, by si ho hned kupila? 😀

megg
8. júl 2011

@frlka jej, no ja ho nemam este 😔 neodhodlala som sa na neho. Dnes som videla kooonecne nazivo a neviem, nejak ma neoslovil ten 3kolieskovy 😔 ☹ ale mozno preto, ze som ho videla v oranzovej a ten sa mi nepacil. No neviem, na mna je dost velky nejak a tazky...co som prekvapena. 😖

zajo79
8. júl 2011

@megg 4 koleckovy sa vraj neovlada tak dobre..

a tiez som bola prekvapena ze aky velky kocik..uz som pre matka bola zvyknute na male sikovne kociky

megg
8. júl 2011

@zajo79 fakt? no ja mam stale trojkolky, tak uz chcem po case zmenu na 4kolku. Ja potrebujem fakt len taku buginu co vydrzi nejak aj zimu. Toto je normal sportak podla mna. tazsi jak moj buzz co mam teraz.

zuzkasu
8. júl 2011

@frlka Teraz idem na dovču , zatial mám rezervovaný ten zelený ale ked sa vrátime a náhodou by iný nebol porozmýšlam zatial nie na 100% ale keby predsa...................

@megg Je ťažký???? to som v šoku 😒

zuzkasu
8. júl 2011

@frlka Inak jedna baba na českom MMB predáva tiež krásne podložky do BCJM a za 300 Kč takže celkom fajn cena aj na eurá 🙂

megg
8. júl 2011

@zuzkasu aby som sa opravila, tak pre MNA je tazky 🙂 To neznamena, ze je to vseobecne tazky kocik 😉 Dobre?
Takze zavisi, kto co hlada. Kočky tu sú spokojné.