Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@stazina1 a kolieska mas take nasedle???
@katrenka111 : přidávám se k nadšeným uživatelům BJ CM - jzedím s ním už cca 5 měsíců a jsem maximálně spokojená. Kolečka nejsou ošoupaná vůbec, o víkendu se do něj zabodl kamínek a úplně v pohodě. Jiank jezdíme všude, o víkendu zvládl dlouhé cesty-necesty v Jeseníkách.
Asi jste to už tu řešily, prosím, jak řešíte polohování nožiček do lehu? zatím to nepotřebujeme, ale až dítko povyroste ...
@cell a nevadilo to polohovanie nožiciek u tak maleho babätka, ani ta rucka???
kolieska ale maju taký sedý nadych nie???
teraz presne neviem,nesledujem ich,pre mna nie je priorita mat nádherné kolieska,u mna je doležitá funkčnost 🙂 musím ist,prdolka už vstal,takže ideme vonku 🙂
@katrenka111 : vůbec nevadilo, kolečka jsou černá 🙂
@katrenka111 : jestli znamená osuchané ojeté, tak to nejsou 🙂
@cell a mate mini 4kolku???
@katrenka111 : ano 🙂 já nějak pocitově 3-kolkám nevěřím ...
@katrenka111 : fotka z léta
@cell no supeer strasne dobre vyzera ten kocik 😉
Baby, ak tomu dobre rozumiem, co citam...BJ city mini je len ten so zdvojenymi kolieskami, myslim trojkolka... S jednym prednym, to uz je len ten GT? Ten o cosi tazsi, ze.. ? Je stabilny? Mam trojkolku, viem, ako sa jazdi s 3kolesami, ale je to Jane...Kedze zavisi od vzdialenosti kolies... Chcela by som vediet, ci je aspon taky stabilny...? Ak viete porovnat..
@maryem
Baby jogger city mini je s předním zdvojeným dvojkolem nebo je ve 4 kolové verzi.
Baby jogger GT je pouze trojkolka s jedním kolem ve předu. Váhově sice těžší je o trošku, ale jízda je s ním lehčí než s BJ city mini díky kolům plněným gelem. Ono to jde cítit, že se s ním jede líp, i lépe se s ním najíždí na chodník oproti klasice BJCM. Stabilní je - to můžu potvrdit z vlastních zkušeností, protože já nemám ráda trojkolky, nikdy se mi s nimi dobře nejezdilo, ale nakonec jsem ten GT vyzkoušela a s ním mi jízda jde a na chodníky vyjedu i jednou rukou (to u těch ostatních bylo nemyslitelné).
@xlea pocuj to mini klasik tvoje to sa ti tak znicili kolieska ci su len spinave???
baby take u nas na Slovensku je len Versa GT 😉
sory baby to sem nepatrilo som sa sekla 😉
@katrenka111 boli len spinave 🙂 nechcelo sa mi ich umyvat
@xlea a inak ake boli??? neznicia sa rýchlo?? ci radsej GT??? ja sa rozhodujem ci Versa alebo city mini 4
@renisco dakujem! Ja som ho skusala, ale len meter horedole v obch.centre.. Takze som chcela, aky je vonku... Tak dobra sprava...
@xlea, to mas teda riadny fotoblog, vycerpavajuci! Dik. Aj ten druhy vyzera super! Mat prve dieta a riesit kocik, mozno sa rozhodnem pre velke kolesa.. teraz uz hladam len mensie... Mozno hladam... Len take uvahy...
No a teraz som natrafila an porovnanie BJ city mini a Britax B-agile! Su skoro rovnake! Prave ten Britax prezentuju, ze je lepsi, ma lepsiu pristupnost do kosika a tiez, ze ma pevnejsie sedenie... Nahodou ste toto nestudovali? 🙂 Hodim link:
Dokonca aj lacnejsi...?
Tiez nema tu stredovu osku, co spaja kolesa, takze vobec neprekaza v chodzi.. Je mi jasne, ze v tom videu je uplne subjektivne hodnotene v prospech Britax, sama to potvrdila, ale celkom ma aj presvedcila. Teda viac som o tom este necitala.... :D Ked nahodou budem, moznozmenim nazor..
@katrenka111 osobne sa mi lepsie chodi s GT-ckom uz len tym, ze tu kde byvam, nemame chodniky ale viacmenej tereny... BJCM bol super do mesta, na nakupy... ale GT-cko mam radsej 🙂 na versu este cakame, budem ju mat chvilku na testovanie...
@maryem ja som nad B-agilom uvazovala a odradili ma na nom ... kolieska 🙂 ma ho kamoska a osobne by som ho uz nechcela...
@katrenka111 a ty si este stale nic nevybrala? vsak si sa rozhodovala uz tak minimalne 2 mesiace dozadu, sme kedysi uz pisali spolu 😀
@xlea akože na testovanie versu??? ako kupis a hned predas ci???
no aj ja som pocula že Britax kocare su neni moc dobre co sa týka koliesok....
@xlea no už hej už musim už som predla kocik takže berem asi Versu GT....

@katrenka111
jo,akurát počítak s tým,že každý kočiar s otočnou sedačkou je uzší,jeden som mala a šiel preč 🙂