icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

stazina1
1. okt 2012

@katrenka111
jo,akurát počítak s tým,že každý kočiar s otočnou sedačkou je uzší,jeden som mala a šiel preč 🙂

katrenka111
1. okt 2012

@stazina1 a kolieska mas take nasedle???

cell
1. okt 2012

@katrenka111 : přidávám se k nadšeným uživatelům BJ CM - jzedím s ním už cca 5 měsíců a jsem maximálně spokojená. Kolečka nejsou ošoupaná vůbec, o víkendu se do něj zabodl kamínek a úplně v pohodě. Jiank jezdíme všude, o víkendu zvládl dlouhé cesty-necesty v Jeseníkách.
Asi jste to už tu řešily, prosím, jak řešíte polohování nožiček do lehu? zatím to nepotřebujeme, ale až dítko povyroste ...

katrenka111
1. okt 2012

@cell a nevadilo to polohovanie nožiciek u tak maleho babätka, ani ta rucka???
kolieska ale maju taký sedý nadych nie???

stazina1
1. okt 2012

teraz presne neviem,nesledujem ich,pre mna nie je priorita mat nádherné kolieska,u mna je doležitá funkčnost 🙂 musím ist,prdolka už vstal,takže ideme vonku 🙂

cell
1. okt 2012

@katrenka111 : vůbec nevadilo, kolečka jsou černá 🙂

katrenka111
1. okt 2012

@cell
@stazina1 hej ale myslím ci niesu moc osuchane???

cell
1. okt 2012

@katrenka111 : jestli znamená osuchané ojeté, tak to nejsou 🙂

katrenka111
1. okt 2012

@cell a mate mini 4kolku???

cell
1. okt 2012

@katrenka111 : ano 🙂 já nějak pocitově 3-kolkám nevěřím ...

cell
1. okt 2012

@katrenka111 : fotka z léta

katrenka111
1. okt 2012

@cell no supeer strasne dobre vyzera ten kocik 😉

maryem
1. okt 2012

Baby, ak tomu dobre rozumiem, co citam...BJ city mini je len ten so zdvojenymi kolieskami, myslim trojkolka... S jednym prednym, to uz je len ten GT? Ten o cosi tazsi, ze.. ? Je stabilny? Mam trojkolku, viem, ako sa jazdi s 3kolesami, ale je to Jane...Kedze zavisi od vzdialenosti kolies... Chcela by som vediet, ci je aspon taky stabilny...? Ak viete porovnat..

renisco
1. okt 2012

@maryem
Baby jogger city mini je s předním zdvojeným dvojkolem nebo je ve 4 kolové verzi.
Baby jogger GT je pouze trojkolka s jedním kolem ve předu. Váhově sice těžší je o trošku, ale jízda je s ním lehčí než s BJ city mini díky kolům plněným gelem. Ono to jde cítit, že se s ním jede líp, i lépe se s ním najíždí na chodník oproti klasice BJCM. Stabilní je - to můžu potvrdit z vlastních zkušeností, protože já nemám ráda trojkolky, nikdy se mi s nimi dobře nejezdilo, ale nakonec jsem ten GT vyzkoušela a s ním mi jízda jde a na chodníky vyjedu i jednou rukou (to u těch ostatních bylo nemyslitelné).

bajamaty
1. okt 2012

@cell vzala jsem kostku molitanu rozměrů jak je ta kapsa pod nožičkami a, na něj ušila povlak z černého šusťáku a to vozím pod kočárkem, když chce malý spát tak dám do té kapsy, drží to tam super a je to 🙂 . Už tak jezdíme rok a nikdy žádný problém, na ten kočár nedám dopustit.

cell
1. okt 2012

@bajamaty : to zní báječně, ale já bych to jistě nesvedla - mým vrcholem ručních prací je přišít knoflík ☹. Nechtělo by se Ti to spíchnout ještě jednou? 😉

bajamaty
1. okt 2012

@cell ale svedla, fakt nic na tom není. Sežeň si tu kostku pevného molitanu, no a tu jen obšij nejlépe nepromokavou látkou ( já mám čený šusťák). Nejde to vidět, že tam vůbec něco dávám a je to otázka dvou vteřin. Jinak taky nejsem na ruční práce 😀

xlea
1. okt 2012

@maryem ak chces vediet rozdiely medzi BJ CM a GT pripadne Summit XC kludne kukni do mojho fotoblogu...

cell
1. okt 2012

@bajamaty : tož asi zaúkoluju tchýni. Proboha, kde se kupuje takový kousek molitanu??? a jak to tam uchycuješ?? 😕

katrenka111
1. okt 2012

@xlea pocuj to mini klasik tvoje to sa ti tak znicili kolieska ci su len spinave???

katrenka111
1. okt 2012

baby take u nas na Slovensku je len Versa GT 😉

katrenka111
1. okt 2012

sory baby to sem nepatrilo som sa sekla 😉

xlea
1. okt 2012

@katrenka111 boli len spinave 🙂 nechcelo sa mi ich umyvat

katrenka111
1. okt 2012

@xlea a inak ake boli??? neznicia sa rýchlo?? ci radsej GT??? ja sa rozhodujem ci Versa alebo city mini 4

maryem
1. okt 2012

@renisco dakujem! Ja som ho skusala, ale len meter horedole v obch.centre.. Takze som chcela, aky je vonku... Tak dobra sprava...
@xlea, to mas teda riadny fotoblog, vycerpavajuci! Dik. Aj ten druhy vyzera super! Mat prve dieta a riesit kocik, mozno sa rozhodnem pre velke kolesa.. teraz uz hladam len mensie... Mozno hladam... Len take uvahy...
No a teraz som natrafila an porovnanie BJ city mini a Britax B-agile! Su skoro rovnake! Prave ten Britax prezentuju, ze je lepsi, ma lepsiu pristupnost do kosika a tiez, ze ma pevnejsie sedenie... Nahodou ste toto nestudovali? 🙂 Hodim link:

https://www.youtube.com/watch?v=086tXr29JSA

Dokonca aj lacnejsi...?

maryem
1. okt 2012

Tiez nema tu stredovu osku, co spaja kolesa, takze vobec neprekaza v chodzi.. Je mi jasne, ze v tom videu je uplne subjektivne hodnotene v prospech Britax, sama to potvrdila, ale celkom ma aj presvedcila. Teda viac som o tom este necitala.... :D Ked nahodou budem, moznozmenim nazor..

xlea
1. okt 2012

@katrenka111 osobne sa mi lepsie chodi s GT-ckom uz len tym, ze tu kde byvam, nemame chodniky ale viacmenej tereny... BJCM bol super do mesta, na nakupy... ale GT-cko mam radsej 🙂 na versu este cakame, budem ju mat chvilku na testovanie...

@maryem ja som nad B-agilom uvazovala a odradili ma na nom ... kolieska 🙂 ma ho kamoska a osobne by som ho uz nechcela...

xlea
1. okt 2012

@katrenka111 a ty si este stale nic nevybrala? vsak si sa rozhodovala uz tak minimalne 2 mesiace dozadu, sme kedysi uz pisali spolu 😀

katrenka111
1. okt 2012

@xlea akože na testovanie versu??? ako kupis a hned predas ci???
no aj ja som pocula že Britax kocare su neni moc dobre co sa týka koliesok....

katrenka111
1. okt 2012

@xlea no už hej už musim už som predla kocik takže berem asi Versu GT....