Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@cell teraz mi napadlo, ze tie nozicky by sa to dali vyriesit aj nejakou dekou, ako to tu pisali, ale mala by byt taka, aby bola hrubsia, ked ju poskladas a kupit v obchode take to vacsie vrecko pre skolakov na prezuvky do skoly. nemam teda prehlad aky vyber v obchodoch maju, ale byvali aj take, co sa daju stiahnut snurkou a zo sustakoviny. do toho mozes dat tu deku, aby ti nenamokla a tak tam vlozit. len je otazne, ci sa ti to odtial nezosmykne.
@ivett jo - ten jsem taky kdysi měla, akorát vím, že ten má dole kapsu a ta se na tomto kočaru nedá kde zaháknout... tam zavazí to kolo. tenhle má dole šňůrku, takže se dá lépe uchytit.... tento mám - http://www.nejbaby.cz/nanoznik-universal-emitex...
@ivett no tusim tu niekomu už vadim....sory ale ja som tiež detailista a po mojich skusenostiach som si to musela riadne vsetko prekukat aby som zas len tak nevyhadzovala prachy a hned nepredavala.... takže už som vybrala BJ city versa GT a ked bude malý starsí tak potom pojdem do BJ city mini 4 alebo golfky TFK dot.....takže už nebudem otravovat 🙂
už len na madlo cakat, plastenku zohnat a možno nanožnik ale ten este nebudem riesit....
@katrenka111 🙂 ježiš neurážej se hned, proč bys někomu vadila??? jen už mi prostě přišlo směšné, jak na xx stranách řešíš dokola to samé, přitom se tu prostě asi nenajde nikdo, kdo ti to zodpoví jinak, od začátku mám pocit, že ti srdíčko vzplanulo pro Versu, tak prostě nechápu, proč si ji nekoupíš a hotovo...
ale super, že ses rozhodla, myslím, že Versa GT je to nejlepší, co jsi pro sebe mohla zvolit 😉 já to fakt nemyslela nijak zle 😉
madlo si kup origoš, na pláštěnku se vykašli, tu kup nějakou univerzální, nechápu, co na té origoš stojí tak šílené prachy a nánožník taky jedině uni ;)
@ivett nie ja som sa neurazila, v pohodeee....
Už mam Versu gt doma myslím že bude dobra, len este musime otestovat aj naživo vonku s malým, jednu chybicku ma, že tým že je korýtkova nejde do uplneho lahu tak dufam že to nebude mojmu drobcovi vadit....
No a plastenku to netusim, poradte nejaku uni na Versu.....
@katrenka111 tak super, hoď pak foto, určitě budeš nadšená...s pláštěnkou moc neporadím, ještě taky sháním na GT, ale já mám na Elite nějakou uni a ta prý sedí i na GT, tak to asi nebudu řešit, mám uni od Emitexu tuším nějakou na 3 kolky XXL...jestli nejde do úplného lehu, to podle mě nevadí, pokud to není jako moc...
@ivett no plastenka a este madielko ale to budu mat až v novembri takže musim cakat....
@katrenka111 tak uz mas doma? super. aj ja som zedava na foto.
@majamat no jo zajtra nahodim 🙂
@katrenka111 na GT je dobrá pláštěnka tahle - http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12411609&tab=7
tak by mohla být ok i na versu.
ten úplný leh si myslím už pro větší dítko není podstatný - uvidíš. Ony i ty malé mimi kvůli ublinkávání jezdí trošku se zvedlou zádovkou a prcek aspoň i líp uvidí.
@renisco a nie je len na 3kolku??
@katrenka111 holky ji mají i na mini 4 kolce
@katrenka111 ty ju uz mas domaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Super!!!! Tesim na fotky. Prajem absolutnu spokojnost a vela stastnych km 🙂
@katrenka111 neboj, nebude mu vadit korytko, maly to podla mna velmi nepostrehne . Ked zaspi, iba ho potiahnes dole a bude sladko spinkat dalej 🙂
@drobec33 ihaa dakujeeem, no prave sa ju snažim fotit len dite mi nedovoli....
Maminky ak by mala niektorá záujem o Baby jogger city mini v záruke,červeno-šedo-čierny píšte IP..vdaka 🙂 🙂
AHojte chcem sa spýtat na 3 kolesovu verziu? Neheglá - neskáče to predné koleso?
ahojte,predam kocik pre dvojicky BABY JOGGER CITY MINI DOUBLE fialovej farby,nema niekto zaujem???
caute baby kde ste kupovali mini???? nikde nemaju 4kolku....ale nikde... až buduci rok....
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda nevíte, jestli se dá nějak sehnat GT ve žluté barvě? Díky

@renisco já mám od Emitexu nánožník vyteplený teda, takže je i na zimu, ale tím, že prostě kočár fakt pořád skládám do auta, tak mě to nebaví sundavat, nemám ho na zipy, ale na čtvero gumiček s přezkama 🙂 no uvidíme, co mamka vymyslí s tím madlem, snad to nějak půjde...