icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

maryem
28. nov 2012

Vcera som si tak zbezne popozerala, co tu pisete. Respektujte sa, pls.. No a ja by som vas poprosila, nemate link na baby jogger city mini 4, kde je aj zlozeny? Vsade k 4-kolke celej vidim obrazok, kde je ale zlozeny nie ten, ale city mini-so zdvojenym koleiskom. Zaujimalo by ma, ako tam tie kolesa zapadaju..a ci je fakt len taky lahky, ako city mini..a ci v reali viac.. Dik.

katrenka111
28. nov 2012

Jaaj baby skoda že mini u nas este nie je, hned by som ho asi brala.... aj ked Versicku mame radi ale co s nou ked je taka ťažka.... ☹

maryem
28. nov 2012

@katrenka111, ak pises o tom 4kolesovom, vyzera fajne, len fakt neviem, ako to vypada zlozene..hladam aj na youtube a nic.. inak ale na cz strankach som videla diskusie z 2011, tak asi to neni taka novinka,ci:??? tento rok su k tomue ste vylepsenia? A tusim si tam aj ty prispievala🙂) podla kocika, co si pisala, som uznala🙂)

katrenka111
28. nov 2012

@maryem no skladanie ma super a nezabere vela miesta, videla som aj na živo a je lahký...
no je 2012 ten ma tusim väčši košik a neviem co este....

maryem
28. nov 2012

takze aj ten 4kolesovy, nie ten so zdvojenym kolesom, ano? Aby sme si rozumeli🙂) Tak ak je to 2012, mohol by byt uz aj ten kosik lepsie vyrieseny, ze..myslim pristup do neho.. A hovoris, ze sa teda neda zohnat ? @katrenka111

evlyn
28. nov 2012

@maryem http://www.bestbuggy.co.uk/2012/01/britax-b-agi... tady je asi nejvic fotek, co jsem nasla 🙂

Ctyrkolovy mam, s koleckama problem nemam, kocarek je podle me hodne lehky - v pohode ho unesu jednou rukou. Mam teda tip 2011, do kosiku se opravdu leze hur zezadu, ale ja do nej stejne vetsinou davam veci zboku, takze mi ta tycka neprekazi. Jinak ja na nej teda nedam dopustit, mame krome nej uz jenom hlubokou klasiku Inglesinu Magnum. Takze tenhle slouzi jako pro me dokonaly kompromis mezi sportakem (do opravdu drsnych terenu beru deti do nositka) a golfkama (je vyborne skladny do auta, neni problem vzit dite do jedne ruky, kocar bleskove slozit do druhe a vyjet takhle treba jezdici schody.

katrenka111
28. nov 2012

@evlyn no to by bolo nieco pre mna aj s tými schodami.... 😉

maryem
28. nov 2012

@evlyn dakujem mocc! To je to, co hladam. A zda sa mi, ze tent kosik uz je lepsi, ma tu sietku sice vysoko, ale ta konstrukcia je nizsie, tak uz sa da aj nakup dat. Ale ak sa da vkladat aj zboku, tak ani ta starsia verzia neni problem.. Presne to hladam aj ja, kompromis medzi velkym a malym kocikom..

maryem
28. nov 2012

@katrenka111 a preco ich nie je dostat, ta seria 2012 uz je vypredana??? A ci to je este len novnka, co pride bud.rok..Ale zase by sa to envolalo 2012..nechapem..to sa tak rychlo vypredali?

katrenka111
28. nov 2012

@maryem no Baby Joger ma vždy problem s dodavkami aj na Versu sa dlho cakalo, teraz su vsade len 3kolky a 4kolka bude až na jar 2013 to bude asi ta nova....asi nestihaju s výrobou asi je vela záujemcov.... 🙂

maryem
28. nov 2012

@katrenka111 a v cr si sa nepytala?

evlyn
29. nov 2012

@maryem on se do toho košíku vejde nákup i u těch starších verzí - jen ten "přístup" k němu je horší, takže tam nedáš celou tašku, ale musíš to tam dávat po menších částech, nebo menších nákupech. Když jdu do města třeba pro maso, do drogerie a tak, tak to tam v pohodě po těch jednotlivých taškách (sáčkách) narovnám, vejde se tam toho opravdu dost.

Jo a omlouvám se za hrubku, mělo tam být "typ 2011" Prostě mám tu starší verzi, která právě ještě nemá upravenou tu tyčku zezadu u košíku pod kočárem. Ještě dělali nějaké další změny, ale to už bylo opravdu jenom dílčí. Jo a kočárek mám bez madla a asi ho ani nebudu kupovat, staršímu nechybělo, tak doufám, že u mladšího to bude taky tak.

ivett
29. nov 2012

@maryem mam v pc odkaz na slozene mini 4kolku,budu doma vecer,hodim to sem..

maryem
29. nov 2012

@evlyn , tusim som aj tvoje prispevky citala na cz fore🙂)) , dik, ja mam tiez taky kos, ze velmi velku tasku celu tam nestrcim, takze to nie je az taka priorita.

maryem
29. nov 2012

@ivett , dakujem! Ale ako pozeram, asi marna moja radost, nie su nikde..

katrenka111
29. nov 2012

@maryem veru nie su nikde a stve ma to....

ifkael
29. nov 2012

@katrenka111 Teba to nemusi..ries to az na jar ;)

ivett
29. nov 2012

@maryem http://www.bestbuggy.co.uk/2012/05/baby-jogger-... tady slíbený odkaz, ale koukám, že už to tu někdo dával..
je zajímavé, že u vás nejsou, tak mrkněte někam sem do čr, na slovensko se dneska zasílá běžně..nebo ho jako potřebujete vidět osobně jo?

ivett
29. nov 2012

a jinak co se týče koše, tak je fakt, že ten přístup je teď lepší, já mám Elite a tam je to na prd, ale mě to nikdy nevadilo, nákup neberu do tašek, skládám to tam po kusech a dělala jsem to tak i u jiných kočárů, celou tašku jsem tam nikdy necpala a přebalovací nebo jakoukoli kabelku vozím na háčcích na rukojeti, takže mě tenhle detail nevadil, jinak je koš prostorný a vejde se tam kvanta věcí...

katrenka111
29. nov 2012

@ivett no super tak jednosuchý a pritom chutný ale trosku mi prekáža ta sustakovina ako sa dava do lahu to mohli aj lepsie vyriesit ale co už ved každý kocik ma nejaku tu chybicku 😉

ivett
29. nov 2012

jo, možná bych poukázala na nepolohovací rukojeť u Mini (3kolka i 4kolka), jako je dostačující, ale já jsem zvyklá na vyšší a sestra měří 184cm a její přítel přes 190cm a jako ne že by jim to bylo málo, ale určitě by snesli pár cm do výšky víc...proto mají teĎ Mini GT a tam je to super, má stejnou rukojeť jako Elite (to polohování)...

majamat
29. nov 2012

@ivett nadviazem na teba, ja som zas mensia, mam 163cm a mne je ta rukovat trosku vyssie. da sa to prezit, ale mamicky mensie ako 160cm by mali asi problem.

ivett
29. nov 2012

@majamat tak já jsem takový střed, já měřím 174cm a snesla bych určitě vyšší, jako nemám ji nízko, ale jsem zvyklá, že si ji můžu prostě napolohovat, jak mě to vyhovuje, kdežto u Mini to prostě nejde, to byla jedna z mála věcí, co nám se ségrou vadila...

maryem
29. nov 2012

@ivett dik za fotky. Myslim, ze by som ho kupila uz aj naslepo..ale nikde nic..

ivett
29. nov 2012

@maryem koukla jsem na naše webovky, všude píšou, že dostupnost od r. 2013, což moc nechápu, protože už se normálně prodával 😅

maryem
29. nov 2012

@ivett oni ho zrejme rychlo rozpredali ..zem sa zlahla..

katrenka111
30. nov 2012

@ivett ano??? ja mam 176cm, myslís že by som s tým mala problem???

katrenka111
30. nov 2012

@maryem ja detto, no musime cakat do jari... 😉

evlyn
30. nov 2012

@katrenka111 ja mam 173cm, muz 183cm a ani jeden nemame problem. Druhy kocar mame s polohovatelnou rukojeti, a u mini nam to nechybi...Samo ze polohovatelna rukojet by byl dalsi krucek k dokonalosti, stejne jako polohovatelne nozicky, ale takovy kocar bohuzel neni 🙂

ivett
30. nov 2012

@katrenka111 to je individualni,na kratke presuny je ta rukojet ok,ale po hodine me proste z toho lehkeho hrbeni se bolela zada...ale ne kazdy potrebuje rukojet vysokou,ja spis chtela upozornit,ze proste jd na pevno a nejde nijak polohovat a diky tomu treba jsem casto kopala do konstrukce,mam dlouhe nohy delam dlouhe kroky a vadilo mi to...u GT nebo Elite s tim problem nemam...