icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

majamat
30. nov 2012

@katrenka111 ja si tiez nemyslim, ze by si mala problem s rukovatou. ja som menisa a mne je vysoko, tak tebe by mohla byt akurat. a vzdy je lepsie ju mat nizsie, ako vysoko, lebo potom nedokazem dvihnut predne koleso. neda sa mi takto dobre zatlacit na rukovat, aj ked to este nie je take zle. mali sme iny kocik s rukovatou na pevno a to bolo horsie.

katrenka111
1. dec 2012

@majamat no más pravdu, ja mávam tiež vždy nižsie rukovät je mi tak lepsie...už len aby bol mini v predaji..... 😉

katrenka111
2. dec 2012

baby a mini ma dost velký kosik???

ivett
2. dec 2012

@katrenka111 ano, má košík větší než většina kočárků...opravdu velký...

lilitela
13. dec 2012

@katrenka111 No tak ta sustakovina vzadu na baby joggeroch vadi aj mne. A na city mini aj to, ze sa nedaju polohovat nozky. Ja som si skusala lahnut na postel s visiacimi nohami a nezda sa to ako problem, ale len do tej chvile, kym som si ich nevylozila, vtedy som pocitila na chrbtici ulavu. A spat tak 2 hodiny kazdy den...neviem-neviem. preto som zvazovala aj elite, len ten je tazsi o dalsie 2 kg. Takze by som si ho potrebovala najprv vyskusat na predajni, ci ho udvihnem. No tak snad vydrzim do jari... Neviete niekto kde na zapadnom slovensku maju elite na predajni, pripadne aj mini gt?

majamat
13. dec 2012

@lilitela je to tazke posudit, lebo clovek, ktory uz ma nejake tie tazkosti, hoci len beznu obcasnu bolest, alebo stuhlost v krizoch, moze citit ulavu, ale zdravy clovek, co vacsina deti je, nemusi mat tazkosti. a ta poloha nemusi vyvolavat ten problem, skor len zhorsuje uz vzniknuty problem. ak ten problem dieta nema, nemusi mu to vadit.

katrenka111
14. dec 2012

babule kde sa da kupit mini 4 skor ako na jar???? nikde nic....

majamat
14. dec 2012

@katrenka111 tak uz mame otestovany aj sneh. jasne, ze na odhrnutych chodnikoch a cestach v pohode, na vyslapanom chodniku malu riadne vyhrka, lebo je to hrbolate a tlaci sa mi sice tazsie, ale da sa aj jednou rukou, no ked vleziem s kocikom do hlbsieho snehu, tak ide tazko. no zatial som taky sneh nezazila, lebo ked pada sneh, nenapadne za 5min 20cm. len som skusala prejst cez namestie v miestach, kde nie je sneh vyslapany. a medzitym nez napadne viac snehu, tak sa vyslape. pripadne mohla by som ist po ceste, ale zatial nebolo treba. jasne, ze nie je idealny do snehu, ale zatial sa da a to je ho celkom dost. v pripade potreby, vytiahneme sanky. teraz zatial nemozeme, lebo ich prinesie az jezisko.

katrenka111
14. dec 2012

@majamat no super moja Versa tiež trase dost po vyslapanom snehu ale zvlada..... podla mna je ako mini.... 😉

majamat
14. dec 2012

@katrenka111 je to mozne. teraz rozmyslam, ake mas kolesa? nemas tie gelove? najlepsie je porovnanie, ked mas oba kociky.

katrenka111
14. dec 2012

@majamat gej mam gelove ale ide ťažsie po snehu to robi asi aj ta 13kg vaha....

majamat
14. dec 2012

@katrenka111 pred rokom som si aj ponadavala, ked sme sli cez velky sneh, no mali sme iny kocik. kolesa sice podobne, ale zadne boli vacsie a je to 4-kolka. no bolo tolko snehu, ze sa trapili aj mamicky s kocikmi do terenu. na to su fakt najlepsie sanky. teraz uz mame sanky na balkone, len ich musi este jezisko dat pod stromcek 😀

majamat
17. dec 2012

@katrenka111 no ale teraz, ked je sneh na chodnikoch roztopeny, tak sa ide tazko. no tazko sa islo aj mamicke, co ma kocik Jane slalom, aj ked samozrejme sa jej islo lepsie ako mne. no je to cista hroza vonku. ako si na tom ty s versou?

katrenka111
17. dec 2012

@majamat No Versa zatial zvladla vsetko aj ked je citit že je ťažký ale ako fakt dobre, prejde vsetko len kolieska musim potom strasne drhnut lebo su v nich take zarezy tak tam vsetok bordel naleze.....
ale už len len zvladam ho trepat po schodoch, už cakam na jar....

katrenka111
19. dec 2012

@majamat ahoj pocuj ako je to so strieskou u mini??? zvykne padat alebo pekne drží ked je stiahnuta????

majamat
19. dec 2012

@katrenka111 nemam s nou problem, drzi dobre. roztehujem ju bud na 2/3, alebo preklopim uplne, ale mala chce vacsinou preklopit nadoraz. asi sa rada skryva 😅

katrenka111
19. dec 2012

@majamat a nepada ti tak trochu sama od seba???

majamat
19. dec 2012

@katrenka111 ni. ako ju dam, tak je. preco? ty si taky problem mala, ak si dobre pamatam na muum. na Verse mas dobru striesku?

tasiko
29. dec 2012

Aojte som pevne rozodnutá pre BJCM 4 ako druhý kočík
Neviete kde ho majú v Ba kde by som mola ísť "ošahať" alebo prípadne niekto nepredáva??? Pekné sviatky všetkým 😉 🙂 🙂

monda17
29. dec 2012

@tasiko super volba 🙂 , či ho maju niekde ti neviem poradit. Nedávno mi písala mamina čo mala tiež on záujem a nebolo možné ho zohnat 😒

tasiko
29. dec 2012

@monda17 dík 😉
Ja už Vás tu dlhšie čítam. Včera som tak btw podotkla mm že by som ho chcela pre malú,a on vôbec žiaden protest ( 😕 😀 )
Tak jeto jasné
Viem že na mmb majú staršie modely (4kolka) čo mi je úplne jedno , ale potrebujem aj madlo

majamat
30. dec 2012

@tasiko teraz je nedostatok tychto kocikov, ale mozes si ho zajednat, aby ti ho odlozili. myslim, ze keby si sa rozhodla, ze ho nevezmes, rychlo ho predaju, kedze ich je nedostatok. no myslim, ze lutovat nebudes. yhoda je, ze nepotrebujes vobec golfovy kocik. my teraz pouzivame len tento (akurat, ze mame 4kolku), no mala je uz velka a obcas, skor vynimocne, si vybehneme aj bez kocika.

tasiko
30. dec 2012

@majamat hľadala som ale v Ba ho tuším nikde nemajú 😒 ☹ chcem tiež 4kolku,trojkolky (gt) predávajú aj tu maminy na koňovi ale nechcem ,a 4kolky nikde nemajú (ani na bazároch) viem že @katrenka111 ma city versu ale tenje moc veľký pre nás.
Našla som obchod v Čechách,majú účet vedený aj na Sk ale neviem koľko sa tam pripláca a jedno s druhým,je nedeľa a spojiť sa s nimi neviem. Auto nemáme takže ísť ho kúpiť tam sa nedá. 😔

majamat
30. dec 2012

@tasiko vsak mali by prist na trh, ale neviem kedy, tak si mozes pockat, ak to moc neponahla.

katrenka111
30. dec 2012

@tasiko ahoj ja chcem tiež 4kolku maju byt dostupne v januari/februari.... 😉 ja už to mam vsade poinformovane

tasiko
30. dec 2012

@katrenka111 áno,dnes mi odpísal pán z devínskej že za 2 tt bude vedieť či môže objednať a akú farbu a pod 😉 tak hádam sa podarí
A ty prečo ozaj predávaš versu?

katrenka111
30. dec 2012

@tasiko a o odkial z Devinskej???z akeho shopu???
No preto lebo mi je straasne moc ťažka ale vravim bude mi za mnou smutno....

katrenka111
30. dec 2012

@tasiko jaj ano tam som pisala maju sa ozvat

tasiko
4. jan 2013

@katrenka111 odpisal Ti ten pan? Urobila si zavaznu objednavku,alebo? U nas maju este BJCM ale gt v kocikovo.sk,tam mi ale nik neodpisuje ze ci by sa dalo objednat 4kolku a kedy by to bolo.Ani nedvihaju,na stranke pisu ze do 7.1 maju inventuru
Tomu anovi z dnv om pisala ze by som chcela ciernu,s madlom. 😅