icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

maryem
8. jan 2013

@katrenka111 Aale som, jasne, ale to tak byva, ze ked nieco cakas, a uz sa tolko tesis, ze nakoniec ti na tom nieco bude vadit. Ale teda dufam, ze to tak nebude 🙂

katrenka111
8. jan 2013

@tasiko len aký hmm??

tasiko
8. jan 2013

@katrenka111 neviem,asi mi nezostáva nič iné ako britax b agile ale ten má na nič kolesá aj striešku,aj chrb opierka sa mi zdá malá 😒 ale to by som akože prežila,ale tie kolesá asi nie

renisco
8. jan 2013

@tasiko opěrka Agile má 47cm a BJ 51cm. ono taky záleží, jak jste vysoká. BJ je vyšší než Agile.

katrenka111
8. jan 2013
katussska24
8. jan 2013

babyyy...mozem vas poprosit o radu ? neviem preco ma to viac taha k tomu quinny...
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/je-lepsi-quinny-zapp-xtra-alebo-baby-jogger-city-mini-gt/

katrenka111
8. jan 2013

@katussska24 no myslim že pre mladsie dieta ako 5-6mesiacov tie kociky nie su.....neviem no....

maryem
8. jan 2013

@katussska24 kup ten, co ti vyhovuje. Mne sa tiez zda lepsi BJ podla mojich kriterii, ale mozno tebe golface aj male kolieska vyhovuju. Ak sa nepohybujes v narocnejsom terene, take kolieska stacia.

maryem
8. jan 2013

@katussska24 Az teraz pozeram vek babatka.. Si si ista, ze je vhodny pre mesacne babatko????? Aj ked v popise pisu, ze ano, ta sedacia cast je dost odveci pre novorodenca.

katussska24
8. jan 2013

@maryem pouzivali by sme kocik cca od 4.mes, nateraz mam inglesinu vittoria. teraz by sme ho vyuzivali len s autosedackou na rychle presuny
@katrenka111

tasiko
8. jan 2013

@renisco mám 168 cm a 50 kg

tasiko
8. jan 2013

@katrenka111 pekný.aké sú kolieska?penové?
mám možnosť mať cca do týždňa a pol BJ 3 kolku v obchode

katrenka111
8. jan 2013

@tasiko asi plastove ten by mal byt tiež vo februari ale v CR maju ten druhý cierno biely len je to starsi typ už....
no ale mini je lepsi si myslim....
tak ked ti nevadi 3kolka tak ber ja nechcem 3 este k tomu so zdvojeným kolesom, neviem no....

katrenka111
8. jan 2013

@tasiko ja by som brala hned ten cierno biely ked lunu len zas mi k tomu nebudu pasovat asi ED doplnky...

tasiko
8. jan 2013

@katrenka111 nie práveže ja tiež nie...ale som myslela že keby ty náhodou
ja neprekusnem plastové kolesá,ani striešku

renisco
8. jan 2013

@tasiko hmmm, nevím nevím. zkus si na svém kočárku nastavit madlo na 96/97cm (Agile) nebo 104cm (BJ) a uvidíš, co ti líp sedne.

renisco
8. jan 2013

@katrenka111 Luna má opěrku 46cm

tasiko
8. jan 2013

@renisco ja som mala agile v rukách v obchode. mne je jedno ja sa prisposobím.
už ma ide z tých kočíkov poraziť. 😅

renisco
8. jan 2013

@tasiko já byla s agile spokojená. pro mě má lepší madlo před dítkem a lepší potah a podnožka pro nohy není tak malá jako u BJ (je prostornější) a mít polohovací rukojeť, byl by super....

tasiko
8. jan 2013

@renisco a kolieska? mne sa zdá opierka malá

renisco
8. jan 2013

@tasiko opěrka 47 - není to tak hrozné... kolečka - tam je po pár jízdách vidět ojetí, to je fakt.

http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotografie.php?...

tasiko
8. jan 2013

@renisco kolko mala tvoja malá v kočíku?

renisco
8. jan 2013

@tasiko 19 měsíců

tasiko
8. jan 2013

@renisco no,my budeme mať 15m a to asi nebude stačiť 😖 to by som prežila,aj tú strechu,len tie kolesá 😢

tasiko
8. jan 2013

@renisco inak krásna 😵

renisco
8. jan 2013

@tasiko a to GT nechceš? promiň za tykání - ale už jsem z těch všech diskusí zblblá ... 🙂

tasiko
8. jan 2013

@renisco v pohode, jasne tykaj mi. Gt je cenovo nad moje pomery 😅

renisco
8. jan 2013

@tasiko ted se hodně objevují v bazarech, někdy i o 2,5 tisíc levněji a půl roku staré ( za cca 6ooo,- ), minimálně ježděné (asi jako ten můj, ten tu chudák jen stojí a nikdo si ho nevšímá). ale odešlo mi auto, tak budu muset začít jezdit kočarem - to budou muka pro mé křivé nožky 😢 😢 😢 😢 ale i to je pro tebe asi ještě dost peněz, že?
Jinak máš kritéria jaké?

tasiko
8. jan 2013

@renisco ty predavas svoje gt??

renisco
8. jan 2013

@tasiko neprodávám, protože ho teď budu využívat, když nemám auto. Každý den jezdím pro malou do školy a pěšky to s malou nedám ani omylem - je to pořád do kopce. mám ještě Mamas papas Luna, ale ten na zimu vhodný není (teda pro mě ne). Musím ho ještě zapřáhnout, vyjela jsem s ním za tu dobu co ho mám jen 3x ...