icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

majamat
14. jan 2013

@veronka my sme kupili len mini. ja nie som az tak narocna na kocik. urcite veci chcem aby kocik mal, ale nemusi byt uplne dokonaly a tak mi staci mini. nam to prislo aj zbytocne, kupovat drahy kocik, ked mala uz mala vtedy skoro 1,5r a behala. my sme povodne chceli golfac do auta a nakoniec bol z toho BJ, co puzivame celorocne. vyhodou je, ze teraz nam staci jeden kocik a viac nepotrebujeme.

veronka
14. jan 2013

@majamat ja som sa teraz prestahovala na dedinu a rozmyslala som dost nad kocikom bj cm GT, ale ked, sa mi podarilo natrafit na elite z druhej ruky za super cenu, tak beriem radsej ten, je predsa len priestrannejsi a pre druhe mimi lepsi (ked sa niekedy podari), uz si ho chcem nechat, aj ked ma maly uz 2 roky 9 mesiacov, snehu tu mame habadej, tak ked bude treba ist do obchodu nebude problem, supnem maleho do kocika, nemusim sa s nim trepat peso a este aj nakup nalozim do kocika.....maly mi nevydrzi dlho kracat a zvlast teraz v zime taky naobliekany

majamat
14. jan 2013

@veronka vsak to je dobre, ked si ho zohnala za dobru cenu. keby mam taku moznost, tiez nad tym rozmyslam.

veronka
14. jan 2013

@majamat vo farbe sand 2012, aj s pultikom, fusakom emitex, rukavnikom na kocik, podlozkou

majamat
14. jan 2013

@veronka myslis tu v bazari? ja uz mam city mini. myslela som to tak, ze keby mam moznost vtedy, ked som ho kupovala. a fusak by som nepotrebovala a mozno ani to ostatne. city mini stal menej, elite by nesmel prekrocit tu cenu. u mm by to asi nepreslo.

veronka
15. jan 2013

@majamat hej tu z bazara budem mat, ani moj nevie cenu, tiez by mi to nepreslo, preto to bude potajomky 😝

kosatka2
Odpoveď bola odstránená
renisco
17. jan 2013

@tasiko co Book?

katarinnak
17. jan 2013

baby stale nieje nanoznik na city mini?

tasiko
17. jan 2013

@renisco book je super,no teraz mame aktualne v Ba tolk snehu,ze das jedine zo sankami. Ale aj udupany zamrznuty sneh zvladol 😉 v pohode
No dnes nam prisnezilo asi aj 30cm,nic neni odhrnute,takzesa nosime v manduce alebo cakame na sanky 😀

renisco
18. jan 2013

@tasiko tady je jen poprašek a chodníky jsou suché 😀 30cm sněhu jsem viděla naposled tak před 20ti lety 😀 😀

majamat
18. jan 2013

u nas ani nie je cerstvy sneh, ale su neporiadne odhrnute chodniky a aj niektore cesty. na ceste sa urobili hlboke kolaje, v ktorych zamrzla voda. no normalne som dnes kocik aj s malou musela na druhu stranu preniest. nastastie je lahky a aj mala.

yanielka
21. jan 2013

ahojte, rozmyslam nad kupou BJCM GT, poradite kde v BA ho mozem vidiet na zivo????

veronka
22. jan 2013

Pridávam na porovnanie rozmery kočíkov Baby jogger city mini GT a Elite

veronka
22. jan 2013

City mini

monuli1985
22. jan 2013

kocky,nepredava nikto BJCM????

tehula
22. jan 2013

@monuli1985 ja predaj stale zvazujem, uz som ho nepouzila hadam 2mesiace.

monuli1985
22. jan 2013

@tehula ked tak zakolko???

tehula
22. jan 2013

@monuli1985 vobec este neviem. Ja mam 4kolku ciernu. Musim sa ale este spytat svokry, ci kocik nechce, kedze mi malu opatruje. Ak by ho nechcela, tak seriozne uz ho predam.

monuli1985
22. jan 2013

@tehula ok,tak mi mozte dat potom vediet,keby nahodou 🙂

tehula
22. jan 2013

@monuli1985 oki, zistim cez vikend, ked s nou hodim rec

veronka
23. jan 2013

KÚPIM MADLO NA BABY JOGGER CITY MINI GT............ak viete o niekom, kto predáva, tak mi prosím dajte vedieť...... ďakujem

michaelanemeth
25. jan 2013

ahojte baby ze vraj bude nova kolekcia farieb v polovici februara'! cakame teda s cim pridu...u nas BJCM vyhral 🙂

majamat
26. jan 2013

@michaelanemeth som zvedava, aj ked kocik mame, ale rada sa pozriem.

kosatka2
Odpoveď bola odstránená
michaelanemeth
26. jan 2013

@majamat no tiez som zvedava ze cim pridu...inak sa rozhodujem medzi ciernym,cervenym a fialovym..tak uvidime ake budu farby 🙂

katrenka111
27. jan 2013

@michaelanemeth jeej koho tu nenajdem, cau Misi, takže aj vy cakate na mini????chcete 3kolku ci 4???

ifkael
27. jan 2013

@kosatka2 madlo kupim aj zvlast 🙂

kosatka2
28. jan 2013

madlo samotne nepredávam,je mi luto,kočik s madlom predá 😢 m spolu a vybavu aj s vlášt,ale madlo samo o sebe nepredávam

michaelanemeth
28. jan 2013

@katrenka111ahoj Kati 🙂 chceme 3kolku 🙂 len cakame teda s akymi farbami pridu v o februari...