Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@majamat ja som sa teraz prestahovala na dedinu a rozmyslala som dost nad kocikom bj cm GT, ale ked, sa mi podarilo natrafit na elite z druhej ruky za super cenu, tak beriem radsej ten, je predsa len priestrannejsi a pre druhe mimi lepsi (ked sa niekedy podari), uz si ho chcem nechat, aj ked ma maly uz 2 roky 9 mesiacov, snehu tu mame habadej, tak ked bude treba ist do obchodu nebude problem, supnem maleho do kocika, nemusim sa s nim trepat peso a este aj nakup nalozim do kocika.....maly mi nevydrzi dlho kracat a zvlast teraz v zime taky naobliekany
baby stale nieje nanoznik na city mini?
u nas ani nie je cerstvy sneh, ale su neporiadne odhrnute chodniky a aj niektore cesty. na ceste sa urobili hlboke kolaje, v ktorych zamrzla voda. no normalne som dnes kocik aj s malou musela na druhu stranu preniest. nastastie je lahky a aj mala.
ahojte, rozmyslam nad kupou BJCM GT, poradite kde v BA ho mozem vidiet na zivo????
Pridávam na porovnanie rozmery kočíkov Baby jogger city mini GT a Elite
kocky,nepredava nikto BJCM????
@monuli1985 ja predaj stale zvazujem, uz som ho nepouzila hadam 2mesiace.
@tehula ked tak zakolko???
@monuli1985 vobec este neviem. Ja mam 4kolku ciernu. Musim sa ale este spytat svokry, ci kocik nechce, kedze mi malu opatruje. Ak by ho nechcela, tak seriozne uz ho predam.
@tehula ok,tak mi mozte dat potom vediet,keby nahodou 🙂
@monuli1985 oki, zistim cez vikend, ked s nou hodim rec
KÚPIM MADLO NA BABY JOGGER CITY MINI GT............ak viete o niekom, kto predáva, tak mi prosím dajte vedieť...... ďakujem
ahojte baby ze vraj bude nova kolekcia farieb v polovici februara'! cakame teda s cim pridu...u nas BJCM vyhral 🙂
@michaelanemeth som zvedava, aj ked kocik mame, ale rada sa pozriem.
@majamat no tiez som zvedava ze cim pridu...inak sa rozhodujem medzi ciernym,cervenym a fialovym..tak uvidime ake budu farby 🙂
@michaelanemeth jeej koho tu nenajdem, cau Misi, takže aj vy cakate na mini????chcete 3kolku ci 4???
madlo samotne nepredávam,je mi luto,kočik s madlom predá 😢 m spolu a vybavu aj s vlášt,ale madlo samo o sebe nepredávam
@katrenka111ahoj Kati 🙂 chceme 3kolku 🙂 len cakame teda s akymi farbami pridu v o februari...

@veronka my sme kupili len mini. ja nie som az tak narocna na kocik. urcite veci chcem aby kocik mal, ale nemusi byt uplne dokonaly a tak mi staci mini. nam to prislo aj zbytocne, kupovat drahy kocik, ked mala uz mala vtedy skoro 1,5r a behala. my sme povodne chceli golfac do auta a nakoniec bol z toho BJ, co puzivame celorocne. vyhodou je, ze teraz nam staci jeden kocik a viac nepotrebujeme.