icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

megg
19. júl 2011

@tilly a ako si spokojna s kociarom?

tilly
19. júl 2011

@megg zatial som s nim bola dva krat... strasne sa mi pacia niektore vychytavky, ide dobre, potichu a maly tam ma kopec miesta... zatial ine postrehy nemam... ani som ho nepolohovala... strieska je super velikanska a strasne sa tesim na to predne madlo s tou tackou... to som zvedava, ako sa malemu bude pacit...

megg
19. júl 2011

@tilly tak super, sa tesim na dalsie postrehy 🙂

denisapap
20. júl 2011

Ahojte, tiez som sa uplne zblaznila do tohto kocika, tak som sa snazila najst kde ho maju v ciernej farbe. Obvolala som vsetky e-obchody na Slovensku aj v Cechach, pozerala som aj Nemecko, vsade je vsak vypredany. Najprv mi hovorili ze bude okolo 15 augusta, teraz uz sa vyjadruju ze az koncom augusta. Vyzera to tak, ze aj cena bude vyssia, neviem ci vsade ale spominali vyssiu cenu. Inak v Nemecku a v Rakusku stoji o viac ako 100 Eur viac. Vcera sa mi ozvali z jedneho obchodu vo Viedni ze ho maju ale je teda drahsi. Druha vec je ci bude dostatok ciernych kocikov ked je o ne vacsi zaujem.....

frlka
20. júl 2011

ahoj mamicky, ak chcete kuk moje inzeraty predavam tento - nebol pouzivany. Je super, nic za tym nehladajte, len som maniak na kociky 😀 😀 😀

kaja79
20. júl 2011

V pondelok nam prisiel krasny cierny 4- kolesovy kocik a uz sme si ho vsetci oblubili 😀 .....este ho doladit nejakou podlozkou....neviete poradit, co pasuje?

frlka
21. júl 2011

dievcata, neviem ktora ste chceli cierny bjcm 3-kolesovy,...nasla som INZERAT na webe. ak mate zaujem, poslem link cez IP. 😀 😀 😀 😀 😀 Nieco som hladala na webe a nahodou som to nasla. 😉

strapadielko
21. júl 2011

@kaja79
jedna kocka na sashe sije podlozky aj nanozniky na rozne kociky, podla rozmerov ake jej posles
mne usila krasnu podlozku a nanoznik na BJCM, ak chces poslem kontakt do IP

zuzkasu
21. júl 2011

@lucien2 AHoj prosím Ťa to máš zekený kočík??? ako si sním spookojná??? myslím s farbou já som tiež naklonená zelenej 😉

zuzkasu
21. júl 2011

@frlka AHoj pošli IP na inzerát, práve sme sa vrátili s dovči tka sledujem ďakujem

lucien2
21. júl 2011

@zuzkasu ahoj, nie ja mám béžovo čierny, tú som si vybrala hned ako som ho videla 🙂

zuzkasu
22. júl 2011

@frlka Tak už je predaný ☹

lucula73
22. júl 2011

@zuzkasu ktorý je predaný?inzerát ešte má,ak myslíš ten červený bjcm...

lucula73
22. júl 2011

@zuzkasu sory,už som si prečítala súvislosti 😉

lenka47
22. júl 2011

@strapadielko ahoj citala som prispevok vyssie, mohla by si mi prosim poslat kontakt na tu kocku co sije nanozniky? ja som objednala dnes baby jogger city elite, v pondelok ma prist a nanoznik sa mi asi zide... a prosim ta kolko ta vysiel ten nanoznik?dakujem

zuzkasu
22. júl 2011

@lenka47 Baby prosím Vás asi to sem nepatrí ale neviete niečo o kočíku Britax B-agile???? je velmi podobný BCJM ale myslím že u nás sa ešte ani nepredáva. neviete či bude vôbec aj u nás?

lenka47
22. júl 2011

@zuzkasu hmm, s tymto ti nepomozem, nepoznam ten kociar, ja som sa zalubila do BJCM ale zistila som ze nam by sa hodil kocik co zvladne aj sneh a nejaky ten teren tak som to zmenila na BJ Elite 🙂

zuzkasu
22. júl 2011

No já by som chcela BCJM ako posledný náš kočík tak dúfam že ak ho budeme mať zvládne aj nejaký ten sneh, 🙂 Ved v meste ho zasa tolko není .

lucula73
22. júl 2011

@zuzkasu asi dve straany dozadu bol spomínaný,že by mal prísť na SK koncom leta,ale kedy to bude a či....niekto sa pýtal aj v niektorom eshope naň a odpísali,že zatiaľ neplánujú jeho nákup...ale koncom letaa uvidíme.
Je veľmi podobný ako bjcm....má nejaké vylepšenia vraj,ale moc v nich rozdiel nevidím skor by ma zauímalo,čo bude stáť 😕

zuzkasu
22. júl 2011

@lucula73 No to aj mna, a hlavne kolko unesie kilo 🙂 zatial len výmyšlam som zamilovaná do BCJM ale Pliko sa nejako nepredalo hlavne že som ho 2 týždne rezervovala pre jednu mamičku ktorá ho na 100%% mala brať, takže hned ako sa predá pokukám po BCJM zatial mám rez, stále zelený 😉

tilly
22. júl 2011

@zuzkasu a uz si ho videla nazivo? ja by som aj dosla do mesta, ale toto pocasie... mozno, ak by sme isli autom...

zajo79
22. júl 2011

@zuzkasu mal by byt v predaji koncom leta... ale zatial som to oficialne nikde nenasla.

zuzkasu
22. júl 2011

@tilly nevidela a som s toho na nervy už som bola v 3 obchodoch a nikde ho nemajú ide ma poraziť 😒 no šak blbé počko kurnaaaaaaaaaa

zuzkasu
22. júl 2011

@tilly neprší ideš do parku?

tilly
22. júl 2011

@zuzkasu neviem, uz sme dnes boli s meste, cakam na zvysok rodiny a uvidime..

zuzkasu
22. júl 2011

@tilly jasné 😀 šak inokedy

kajca50
23. júl 2011

ahojte maminy, ako sa Vám jazdí s kočíkom Jogger city mini, ja uvažujem o ňom, chcem vymeniť slalom a mala som na pláne kúpiť golfáče ale po ukážke v obchode som bola sklamaná, pretože ktoré sa mi páčili tak po zložení mali min. 1m a to sa zas nepáčilo môjmu m. ☹

lucula73
23. júl 2011

@kajca50 ahoj,ja ho mám mesiac a som vcelku spokojná,je to kvalitný kočík,keby si si prečítala týchto 13 strán,tak vačšina ohlasov je pozitívnych 🙂

kaja79
23. júl 2011

@kajca50 ahoj, mam ho len necely tyzden a uz viem ,ze si ho ponecham aj pre druhe babo ak sa zadari 😀...dnes nam aj prsalo a drobec vdaka strieske nezmokol, aj po nasich cestach - necestach sa pohodlne tlaci, nehrka a poskladam ho aj jednou rukou kym v druhej drzim dieta. 🙂

lucula73
23. júl 2011

@kaja79 aj my sme dnes takmer zmokli,malý mal mokré len trochu topánky,inak bol úplne zakrytý,ale pláštenku máme,len som ju zabudla doma 😝 😉