icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

ifkael
9. apr 2013

@mvranka uz budete bez kocika?

mvranka
9. apr 2013

@ifkael nie, len chcem uz len nieco male, rozmyslam na PP Si alebo Pliko mini

ifkael
9. apr 2013

@mvranka ja idem zajtra pre nunu... je super. a lahko sa s nou chodi.

ale obcas mi veru chyba velky kocik 😅 i ked uz mame dvojrocnych skoro...

xlea
12. apr 2013

@mravvcek kolieska ti z GTcka urcite na obycajne Minicko pasovat nebudu... odskusane...

majamat
14. apr 2013

ako periete striesku na kociku? pozerala som, ze sa da odsrobovat, ale obavam sa toho, ze by sa stral zares na srobiku. ja som ju cistila rucne, co by pre mna nebol az taky problem, ale ked zmyvam mydlo, stale sa to nenormalne peni. nie a nie to zmyt.

dnes som si kocik konecne poprala a som rada, ze bude viac prilezitosti ocistit si ho, aj ked zaspinit tiez.

ivett
14. apr 2013

@majamat normálně jsem to sundala (odšroubovala) a vyprala, jako celý potah, vč. koše, ledvinky...se šroubkem se nic nestane...

majamat
14. apr 2013

@ivett OK diky. tak nabuduce skusim.

drobec33
15. apr 2013

Ahojte zienky, potrebujem od vas radu. Mame BJCM 4lkolku a vcera nam vonku prasklo puzdro na lavom prednom kolese. 🙄 Je to ta cast, ktora je prisrobovana o konstrukciu kocika dvoma srobami. Prasklo nam to po celej sirke zhruba v tej casti, kde je to spojene. Stalo sa vam to uz niektorej? Ak ano, ako ste to riesili? A este mam jednu otazku. Ked sme to pozerali zistili sme, ze mame to puzdro na oboch kolesach prisrobovane iba jednym srobom, ale diery su tam na dva sroby. Kolko srobov mate vy na tom? Dakujem.

ivett
15. apr 2013

@drobec33 jestli je v záruce, tak reklamovat, nic jiného ti asi poradit nelze...

drobec33
16. apr 2013

@ivett Ved jasne, hned som kontaktovala predajcu. Chcela som vediet, ci niekto mal uz rovnaku skusenost. Dakujem.

manka
17. apr 2013

Ahojte. Aka taska vam najlepsie pasuje na bjcm? Aby nebuchala babo ..

majamat
18. apr 2013

ja tasku nepouzivam. mam velku kabelu a do obchodu a von nam toho vela netreba a ked ideme dalej, tak autom, takze to uz je jedno, v com mam veci. k babicke chodime aj busom, ale u nej sme si nechali uz nejake veci, tak nepotrebujeme moc nosit. a co s tam zaspini, to mi operie.

renisco
18. apr 2013

@manka používám organizer, tak neporadím 😢

manka
18. apr 2013

@renisco to je ta mini taska na napoje a tak?

renisco
19. apr 2013

@manka nápoje a drobnosti. je jich spoustu druhů a do některých se vleze hodně.

ivka1985
19. apr 2013

@manka emitex taka klasicka cierna a uplne v pohode.

kosatka2
19. apr 2013

@manka ja mam concord-mamabag a som spokojna

deaver
19. apr 2013

Měla bych dotaz. Máte někdo přehled jaký je rozdíl mez Baby Jogger City GT a Cybex callisto, mimo počtu koleček?

kosatka2
19. apr 2013

velmi rada moj BJCM posuniem dalej ak by niekto mal zaujem 😀

evelyin
19. apr 2013

Ahojte, nepredavate niektora tento kocik? ( v inej nez ciernej farbe)

majamat
20. apr 2013

@deaver cybex vsetky kociky BJ su urcite pohodlnejsie ako vacsina kocikov. maju priestrannu sedacku a aj opierka chrbatika je vacsinou vyssia. GT ma 66cm a cybex len 55cm. cybex je skor kocik len do auta a na leto a BJ sa da pouzit aj v zime, aj ked kolieska nie su az take genialne do narocnejsieho terenu, no rozhodne zvladnu viac, ako cybes a zvlast preto, ze su gelove. cybex kolesa 17cm a BJ 22cm. tak aj vo velkosti je trochu rozdiel. dalej maju rozdielnu nosnost. ak mas vacsie a tazsie dieta, tak cybex nosnost 17,5kg a BJ 29,5kg. cybex sa tusim klasicky dazdnikovo sklada, tak je po zlozeni mensi a BJ sa zas podla mna jednoduchsie sklada. cybex ma polohovatelne nozicky, takze je vhodny pre deti od 6m a BJ skor pre vacsie. myslim si, ze tak od 1r, ale vozia v nom aj male deti. tym, ze sedacka je priestranna, posunu ich vyssie. a nozicky sa daju vypodlozit. cybex je asi aj lahsi, kedze je to skor golfovy kocik - 8kg a BJ sa poklada skor za sportak - 9,5kg.

toto je len taky moj postreh, lebo cybex nemam a mam BJ CM, nie GT, ale je to podobne, az na to, ze GT je o nieco vylepseny.

renisco
20. apr 2013

@majamat GT má zádovou opěrku 54cm - 66cm je měřeno na zadní části, která nikoho nezajímá - nechápu, proč tento údaj vůbec někam uvádějí ...

majamat
20. apr 2013

@renisco aha, ja som to vycitrala len z netu. a kto vie, ako je merany cybex. no vsak aj tak je najlepsie vidiet nazivo, pre porovnanie.

renisco
20. apr 2013

@deaver hlavně bych řekla, že cybex je spíš golfáč, kdežto BJ se dá použít jako plnohodnotný sporťák...
u cybexu si jen dost stěžují na to, že má dost rovnou sedací část a dítko jim z toho sjíždí...

renisco
20. apr 2013

@majamat to je jasné - vždy je lepší si vyzkoušet vše osobně. co sedne jednomu, nemusí sednout druhému.
já když porovnávala míry u BJ s tím, co je uvedeno na ofic stránkách - tak vůbec nesedí. a opravdu nechápu, jak můžou uvádět opěrku ze zadní části - vždyť to je největší blbost

ivett
20. apr 2013

@deaver Mini GT je regulérní sporťák s tou výhodou, že je rozměrově skladný, lehký a přitom prostorný, Calisto jsou vyloženě golfáče, já je zkoušela, jsou tvrdé, jsem zvyklá na odpružené kočárky, sedačka se pod dítkem prohýbá do půlkruhu, není pevná jako u GT, ale každému vyhovuje něco jiného, mě třeba vadí nespojená rukojeť, na té trvám, Calisto jsou určitě fajn na občasné pobíhačky po městě nebo pro někoho, kdo chce klasické golfky, GT je sporťák se vším všudy a je určitě nesrovnatelně lepší po všech stránkách, ale je třeba si je vyzkoušet...

mirka0703
20. apr 2013

baby, ktore mate BJ city mini nevadilo vasim detom pri spani ze sa nedaju na kociku polohovat nohy?

kosatka2
20. apr 2013

@mirka0703 mojej malej to absolutne nevadilo a dá sa tam dat zospodu deka a nožky su vcelku prijatelne vyzdvihnute,alebo si kup taký klin a potom ich budeš mat uplne vodorovne

kosatka2
20. apr 2013

@evelyin mysliš BJCM?

tatranocka
20. apr 2013

..baby poradte plastenku ,nejaku univerzalnu co sedi BJCM ?