icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

majamat
26. jún 2013

@yanielka mne sa strasne pacil BJ a su tam veci, co by som zmenila. polohovanie noziciek nam netreba, ale keby rozmyslam nad druhym, nebolo by zle. kosik je fajn, ale tazko sa do neho dostanem. vsetko pcham zboku. nema polohovatelnu rukovat a tie pasy ma tiez rozculuju. inak je v pohode. tiez som s nim spokojna. ty si tusim nizsia, tak ti nesedl, ak si dobre pamatam. a to co je pre mna nevyhodou na BJ, book ma. inak tiez pri BJ nepotrebujeme golfky. ked sme mali 3-komb, tak sme kupili golfky, ale take lacne z tesca. o rok sme reklamovali a vratili peniaze. nie som narocna a vyhovoval mi ten kocik, ale slapali sme na brzdu a tiez tam nebolo polohovatelna rukovat. no narozdiel od BJ sa mi s nim dost tazko vychadzalo na chodnik. s BJ zvladam bez problemov. inak sa dobre skladal, aj ked 2 rukami a bol lahky okolo 6kg. ked nam vratili peniaze, mali sme dve moznosti. kupit ine golfky a poriadne, takze aspon 12ée, alebo kupit nieco ako BJ na celorocne pouzivanie a 3-komb. predat. takze BJ sa mi zapacil a tak sme vyuzili druhu moznost. aspon nemame pivnicu plnu kocikov. teda mali sme ho aj v byte na skriniach. total ako skladisko.

diablito01
27. jún 2013

@booklover Aho, poslala by si prosim stranku odkial si objednavala Baby joger city mini? Vopred dakujem velmi pekne

acka19
28. jún 2013

@marges ahoj más ho este?

veronka
1. júl 2013

@katrenka111 ako máš urobené polohovanie nožičiek s tou doskou? daj fotku

katrenka111
1. júl 2013

@veronka foto som davala par stran dozadu...mam tam pripevnenu dosku....

veronka
1. júl 2013

@katrenka111 pozerala som strany az po 90 ale nenasla som, iba od renisco

katrenka111
1. júl 2013

babule inak rozmýslam nad niecim lahuckym teraz co poviete poradte ktorý?mam v albume a neviem sa rozhodnut....
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/katrenka111/...

veronka
1. júl 2013

@katrenka111 ale tam nie je vidiet ako to mas spravene

renisco
1. júl 2013

@katrenka111 mamas papas Luna - má spojenou rukojet - to je šíleně velké plus. je dostatečně velký i pro 3 leté dítko, má polohování nohou, po složení je malý, odpružený tak akorát a velký košík, do kterého se krásně vleze i aktovka bez větších problémů😀 😀 😀

ten B-mobile je strašně tvrdý, neodpružený - na něj hodně nadávají...

s nespojenou rukojetí bych nebrala ani omylem....

katrenka111
1. júl 2013

@renisco tiež mi pride naj Luna len kde ju zohnat, to je problem... ☹

renisco
1. júl 2013

@katrenka111 novou mají u nás pouze v černé barvě - doprava na slovensko je 150,-
http://www.babypark.cz/mamas-papas-luna?variant...

nebo na bazaru, nebo si ji nechat dovést z UK

katrenka111
1. júl 2013

@renisco no krasna inak aj ta modra.... a v zime to je ako s nou hm? a nehrkoce?

renisco
1. júl 2013

@katrenka111 já tu svou právě zabalila do krabice - ani jsem si s ní moc nepojezdila...
ušitá nová boudička s okýnkama, clonou... ach joooo ☹ ☹

v zimě nevím, to jsem používala GT. ale viděla jsem ji jezdit u nás i v zimě... modrá je dávno vyprodaná, tohle už je poslední kousek, bývají hned fuč... a nehrkoce...

katrenka111
1. júl 2013

@renisco a ta strieska nie je malinka? ja uvažujem nieco mensie k mini hlavne teraz....este zvažujem aj Quiny Zapp

renisco
1. júl 2013

@katrenka111 tuším to quinny se polohuje jak houpačka, ne? jak jsi měla ten baby jogger předtím... a určitě je prostornější než zapp. skladnost nevím...
ta stříška je právě dobrá v tom, že je posazená vysoko, tak o ní větší dítka nešoupou hlavou. a clona by se tam šikla...

katrenka111
1. júl 2013

@renisco ja este mam mini.... ach ale to asi nepredam...to je moja laska 😀 ale chcem len nieco k nemu....

renisco
1. júl 2013

@katrenka111 no já mám ještě to GT a k tomu Lunu. ale malá má za pár dnů 3 roky, tak to likviduju...

katrenka111
1. júl 2013

@renisco a predavas lunu? tu ciernu co mas v albume?

renisco
1. júl 2013

@katrenka111 jj - já ji mám teda zelenou - už tu novou - ročník 2012 a k tomu jsem si sehnala černý sedák a konstrukci boudičkovou, na kterou jsem si ušila novou černou boudu. ale už je zabalená, protože si ji paní rezervovala a zaplatí po mateřské...

renisco
1. júl 2013

@katrenka111 takže vlastně 2 sedáky, 2 stříšky a jeden podvozek...

katrenka111
1. júl 2013

@renisco no supeer.... ach skoda že som nevedela skor...

renisco
1. júl 2013

@katrenka111 já ho neměla v plánu totiž vůbec prodat - ani inzerát jsem neměla... ale tak nějak se to semlelo...

katrenka111
1. júl 2013

@renisco no ale krásny je.... super si si to prerobila🙂

majamat
1. júl 2013

@katrenka111 ja s tymi kocikmi nemam skusenosti, ale britax sa mi celkom pacil, no striesku ma fakt malu a PP sa mi tiez pacil, ale pride mi dost male sedadlo. aj ked pri golfkach to tak vacsinou je.

katka282
1. júl 2013

@janula_b Zdravím, chcela by som sa informovať, či náhodou nejdete predávať baby jogger cm, dakujem , Katarina

katrenka111
1. júl 2013

@katka282 možno ja...uvidime.... 😉

katka282
1. júl 2013

No som písala Janule,ale ked už píšete, ste spokojná s bj cm?Moj malý ma 13 mes a neviem sa rozhodnut ktorý...mam teraz sportak jane a golfky chicco multiway a uvažujem predať to a kupiť bj.

katrenka111
2. júl 2013

@katka282 ja som maximalne spokojna, ani neviem co ho predam, je to moj naj kocik, už 4 a je najlepsi co som mala, len potrebujeme teraz nieco mensie už....

katrenka111
2. júl 2013

@renisco a možem sa opýtat nie je opierka chrbatika moc kratka? vyspi sa v nom aj vätsie dieta?