Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@renisco ok ja chcem nový a este sa opýtam ta strieska je cela latkova ci je tam kusok sietky ako vidno na niektorých foto?
@katrenka111 ty nové modely od roku 2012 mají boudičku v celku. není tam žádná sí´tka a ani okýnko...
@katrenka111 luna je strasna haraburda..ani to nekupuj. ved mas bjcm - to mas maly sikovny kocik, kde sa Ti maly zmesti..
@ifkael prečo myslís? no mini neni až taký sikovný....
My sme mali zopar kocikov a City Mini je fakt super...vyhovuje nam a je velmi prakticky, uzasne sa ovlada hoc 1 prstom,nakupny kosik je velky, polohuje sa uplne na rovinu. Pouzivala som ho pri dcere ked mala 2r a aj pri synovi od 4 mesiacov a mozem len odporucit.
@bambina82 aj ja len odporucam, je super, len to že nema polohovatelnu rukovät a ma ju taku trosku uzku a pasy mi vadia...ja ani neviem ci ho mam predat ale hladam este nieco mensie, lakaju ma aj ine kociky.. 😉
možno mini GT by nebol zlý alebo MP Luna, Britax B mobile tieto mam v plane este 🙂
@ifkael tak porad aký teda o nieco mensi ako mini..... ja este dost silno rozmýslam nad GT ale muž nechce 3kolku....
@katrenka111 BJCM ma urcite aj negativa ako vsetko a to by som povedala tie popruhy - pridu mi male. (kratke) Polohovanie noh ma netrapi, nie je to taka tragedia. Mne skor slo ze je lahunky, 1 rukov zlozim a rozozim (najma na letisku) Uzasny je cestovny obal co som u inych kocikov nikdy nevidela. Nelutujem. Britax B Mobile sme mali a bol tiez velmi dobry ( 3 kolesovy) zial zlomili nam konstrukciu tak sme si ho dlho neuzili. Luna je o nicom, Tak ako na Britax tak aj na Lunu sa neda nic zavesit, Luna je este horsi nema stabilitu a ihned sa prevazi.
@bambina82 si mala aj Lunu?a preco sa vam Britax zlomil?
no este zvažujem Cossato alebo quiny zapp ale to je zas hrkalka asi....takže od nej upustam....
@katrenka111 mam k nemu aj taketo doplnky
@bambina82 akože sa neda nic zavesit, prevažaju sa ci?
@katrenka111 Lunu sme mali pozicanu od kamosky a ja som nebola spokojna, Na Britax nam skocil 4 rocny chlapec a zial konstrukcia praskla ( bol tazky) takze nie z mechanickeho hladiska sa zlomil...A Quinny je naj otrasnejsi kocik aky kedy vymysleli. Je to moj nazor aj ked viem ze kolko ludi tolko chuti 🙂
@katrenka111 na Lune ked bola zavesena taska a kociar bol prazdny tak mi non stop padal - velmi labilne.
@bambina82 ale zaleži asi aký model si mala, tie starsie typy su ževraj take, novsie nie co som citala....
@katrenka111 Luna model z roku 2010, Britax v r 2011 a Baby Jogger minuly rok 😉 Neviem co je stare teda ako dho sa vyrabaju...Tak prajem dobry vyber ! 😎
@katrenka111 chces mensi kocik? Ci golfky? Bjcm nechavas?
Nuna, maclaren quest alebo xt. Elodie details golfky..
Zapp ma nizko rucky.. Pp pliko mini je dost hrkalka, pp si blbo sa s nim hodi...
Alebo bgb bee...ten mame a spokojnost
@ifkael no prave to neviem, ci len nejake golfky a nechat mini(bude mi za nim smutno asi, ten asi ani nepredam uvidim) alebo nieco mensie podobne mini.....a bude len 1, lebo odkedy je teplo chodime len so smart trikom alebo pesi behame, ked aj bereme kocik dlho v nom nie je.....
@ifkael mclereny sa mi nepaci a ani zdvojene kolieska....
@katrenka111 TAK POTOM NUNA DELUXE
@ifkael to je moc malinke nie ani strieska ani kosik, ani podvozok žiadny...
inak je zaujímavy aj lahko ide ale neviem....
@ifkael a tento?
@katrenka111 vsak to chces, maly kocik, nie?
to cosatto je podobne ako swift, budes kopat do koliesok
@ifkael hej nieco mensie ale nuna je asi moc....
akože kopat preco myslis? aj do mini niekedy zakopnem 😉
@katrenka111 britax b-mobile neber, na ten zatím ani jeden klad. to spíš ten britax b-motion. I když ono je to podobné BJcm, ale zdá se mi celkově trošku menší... kdybych měla volit mezi GT a motion, u větších dítek bych šla do britaxu...
@renisco to už radšej LUNA
ahojte joggeracky 🙂 tiez mame tento kocik bjg city mini v zelenej farbe zatial sme spokojni len sa nam pokazila cela rucka ze sa nam ten jeden diel rozisiel a mame tam dieru...chcem sa spytat ci sa to nektrorej stalo a ci ste to dali reklamovat? bo akoze stal mailand mame ho ani nie 4 mes a diera dost vadi pri kocikovani 😖 dakujem za odpovede
@ernuska296 mne sa to stalo po roku pouzvania, dokonca dve diery, tak som to dala dole, celu tu gumu a teraz neviem co tam dat... cela rukovat je "hola" a dost na p... sa to kocikuje...
Ahojte devy, presne nam sa tiez pred dvoma tyzdnami rozdelila guma na riaditku na dva kusy, tiez neviem co s tym, ak na nieco pridete @ernuska296 @bebaa dajte vediet. Moj muz vravi, ze to mam odriapat a dat taku pasku, ako sa dava na riaditka bicykla, alebo na volant auta, ale este som to ani nezhanala (mame aj iny kocik). Vsimla som si, ze sa to roztrhlo, ako som parkrat v nom mala tazsi nakup + dieta + celodenne behanie mestom - obrubniky, kolajnice elektriciek, schody atd...
T
ta rukojet zacala zlobit od modelu 2012, hodne holek si stezovalo, ze jim praskla. pokud se nepletu, tak pri reklamaci dostavaly nahradou nejaky novy potah, ktery byl na zip. ale nejsem si tim jista na 100%. treba se ozve nekdo, kdo s tim ma primo zkusenost.

@katrenka111 já měla nový model 2012, ne ty staré, takže jsem ho rozvrzaný neměla. a rez tam nemám taky. jak je to ale se starou kolekcí, to netuším...