icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

ernuska296
19. júl 2013

@dazdovka no fasa takze nie sme jediny ja skusim volat na reklamacku aleakoze no moc tomu nedavam kedze je to kocik z ameriky vy ho nemate este v zaruke?no a fakt ked sa to posralo na prd sa to drzi no moj mm vravel ze by sa dalo zlepit k sebe -ma taky lepz roboty co polepi vsetko mozne no len necem to pokafrat ece viac ako sa to same zacalo....:/ takze aj ja ocenim rady co s tym xi

dazdovka
19. júl 2013

@ernuska296 mam model 2011 ale neverim ze najdem od neho este papiere ☹ urcite to nelep nicim

erika1985
20. júl 2013
erika1985
20. júl 2013

Máte někdo odjetou zimu s kočárkem BJ city mini GT? Jsou kolečka dobrá do sněhu?

renisco
20. júl 2013

@erika1985 mám s ním odjetou zimu a sníh v poho dá...

dazdovka
21. júl 2013

@ernuska296 Ahoj, nasla som zarucny list 🙂 chystam sa v pondelok zavolat do predajne, ako dalej postupovat kvoli reklamacii tej gumy na rukoväti, dam vediet co som zistila 🙂

ernuska296
21. júl 2013

@dazdovka ahojki super no ja som tiez volalado obchodu kde sme ho kupili pov mi ze to treba doniest ,no lenze mi za dva t deme do italie a bez kocika byt nemoze!vraj servis na bjg je v polsku a maju tam dovolenky takze by to trvalo...ach no my poriesime po dofce len pak musime poriesit nejake nahradne vozidlo!kazdopadne daj info ako dopadnete vy ok?

dazdovka
21. júl 2013

@ernuska296 nam konci zaruka zaciatkom septembra, tak dufam, ze sa dovtedy nevyhovoria na dovolenky atd.. Ja som ho kupila z ruky od baby, co ho ma odtialto http://www.originalbabyshop.eu/, zavolam tam a napisem ako sme pochodili.. Pekny weekend 🙂

pondelnicka
21. júl 2013

@dazdovka jeeej, aktuálne aj pre nás, my máme BJCM 2O12, práve dnes som ho celý prala a dávala do pucu, pretože ho už chcem odložiť (pre druhe baby) a zrazu pozerám, rúčka roztrhnutá... Takže tiež som zvedavá, či sa to dá vyreklamovať... 😉 Kočík geniálny, len tu rúčku nejak zle poriešili... ☹

majamat
22. júl 2013

@pondelnicka no ked to tak citam, ze vela mamiciek odklada kocik uz aj v 2r. no moja sa este rada povozi. som celkom rada, lebo je to celkom fajn, ked si mam kde polozit nakup, ked ideme do obchodu. ak to takto bude dalej, tak sa budeme vozit aj do 4r 😀 inak na svoj vek je mensia, takze to ani nie je vidiet, ze uz by v kociku byt ani nemusela.

dazdovka
22. júl 2013

Kvoli tej poskodenej gume na rukovati baby pocuvajte @bebaa @pondelnicka @ernuska296 🙂
odpisali mi z internetoveho obchodu, ze mam poslat kocik so zarucnym listom aj popisom vady na zilinsku adresu firmy Euro – trade, ta je oficialny dodavatel Baby Jogger kocikov pre SR. Dovolala som sa tam prave, ze ved naco by som ho posielala, ked je iba takyto problem... Deva na telefone mi povedala, ze uz vybavovala niekolko takychto reklamacii, ze ide o mechanicke poskodenie (na ktore sa zaruka nevztahuje!) a pravdepodobne nebude reklamacia uznana. Na to som, ze ved ja som ho nijako mimoriadne nenamahala, davam si pozor na limitne zatazenie a nepouzivame ho velmi casto, len na cestovanie lebo mam este druhy kocik.
Pani, ze mam poslat fotku toho poskodeneho miesta, spolu so zarucnymi papiermi (poslem asi len kopiu, original doklad by sa nemal pustat z ruky) na ich adresu Euro-trade, Dolne Rudiny 8363/5, 01001 Zilina. Ako nahradu na toto davaju obal na rukoväť, ktory sa pripevnuje na zips.

pondelnicka
22. júl 2013

@majamat naša už sa dlhšie nevozí, chodí na odrážadle, ale kočík som mala v pohotovosti... 😉 No a keď som ho včera spratávala, tak veľký plač a zrazu chce byť len v ňom... 😠 😕 Normálne nechápem.... Inak, naša je na svoj vek až moc vysoká, už teraz má 102cm, takže u nás je to opačne... 😎
@dazdovka to fakt???? Akože sa na to nevzťahuje záruka, nikoho netrápi, že výrobca tam dá nekvalitný materiál, s ktorým sú problémy a pohoda???? To kde sme??? 😖 Však sa tá rukoväť láme práve na mieste, kde je materiál stenšený, tak s tým mali rátať, že to nebude držať..... 😖 A nejak som nepochopila - reklamáciu pravdepodobne neuznajú, tak prečo potom dávajú ten obal na zips??? Nejaké divné to je... 😒

katrenka111
22. júl 2013

baby aj na GT sa kazi ta rucka?

tehula
22. júl 2013

@dazdovka zial je to tak a ja som sa s prepacenim nasrala do morku kosti, lebo ani SOI nemienila zasiahnut, kde som dala podnet.
Tiez som si kocik oprasovala, mali sme ho len ako druhy kocik, a rucka mi praskla, teda ta guma na nej....tak som ho reklamovala, kedze mal ani nie polroka od kupy.
Predajca mi najprv vravel, ze asi vymenia celu rukovat, ale to uz som sa docitala aj na ceskom fore, ze nikde s tym nic nerobia a ze max novy obal na rucku. Predajca sa mi tiez ozval, ze z dovodu mechanickeho poskodenia mi reklamaciu neuznavaju blabla....som ho neprevzala, ze chcem vyjadrenie od vyrobcu, alebo autorizovaneho servisu, tak potom po uplynuti 30dnove lehoty zhanali prislusnu peciatku. Eurotrade nemieni nic riesit, ze mi odkazuju, ze mam si to zalepit nejakym lepidlom. Pozeram na predajcu, ze ved samovolne zasahy si nemam robit, ako potom pripadne nieco reklamovat, ze preco to teda nezlepili oni, ked su autorizovani servis a predajca...ale vieme preco, ze ano? Lebo by to praskalo opat.
Potom ze mozem si u nich zakupit novy potah. To uz som sa nasrala, ze co to ma byt, a ked som sa na SOI obratila, tak velice, ze teda zadarmo mi obal posielaju
Nasrata som na toto velmi, lebo je to evidentne problem kazdeho jedneho kusu a ani vyrobca ani predajcovia s tym nic nerobia!!!!

tehula
22. júl 2013

@ernuska296 nemusis to ani nikam posielat. To je taki servis, ze podnikavi Poliaci su velkoobchodnym odberatelom do Strtednej a Vych europy. Oni podla mna by neodservisovali nic, len darmo co postovne velke na kocik budes platit. Ved vidis, staci im foto a poslu nahradny obal na rucku. Smiesne vazne

ifkael
22. júl 2013
tehula
22. júl 2013

@katrenka111 vsetky BJ, ktore maju taku istu gumu ako city mini, tak to praska.

pondelnicka
22. júl 2013

@dazdovka @tehula baby, všetko som teraz zreferovala manželovi, že vlastne nič nevyriešime, to ste mali vidieť, ako sa vytočil.... 😀 Normálne chce napísať maila priamo výrobcovi, že čo majú za servis a predsa toto je chyba materiálu už od výroby, tak nech s tým niečo robia.... 😖 Do zajtra vychladne, takže asi nič z toho, ale pobavila som sa.... 😎 Ale inak, je to fakt hrôza, pre nich by to neboli žiadne veľké náklady, keby tu rúčku vymysleli inak a reklamácie naozaj uznávali.... 😖

katrenka111
22. júl 2013

@tehula uplne vsetky myslis?

xlaim100
23. júl 2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za kolik prodáváte kočárek baby jogger a v jakém je stavu. Děkuji

renisco
23. júl 2013

@dazdovka a to je právě ono... už vybavovala několik takových reklamací...
takže oni ví, že je s tím problém, tak nevyměňují (by je to vyšlo draho), tak raději dají obal na zip.

to samé jako u concordu, kde se draly potahy. kdo reklamoval na začátku, dostal zcela novou sportovní sedačku.
pak už zjistili, že je toho moc, tak začali našívat HNUSNÉ (to ale opravdu fakt hnus) pásky přes to a když si lidi stěžovali, že to vypadá hrozně, tak to začali přešívat trošku líp, ale už nikdo novou sedačku nedostal, protože by je to vyšlo draho...

dazdovka
23. júl 2013

@tehula a je to aspon trosku v pohode ten kryt na zips? Stoji mi to za tie nervy, natahovat sa s nimi o uznanie reklamacie, alebo si mozem zhanat nieco lepsie? Moj muz vravi ze co byva pruh na oblepenie volantu - taky protiklzavy nejaky, ze by bol fajn, mozno by som i v nejakej farbe vedela zohnat...

tehula
23. júl 2013

@dazdovka vyzera to uplne tototzne ako ta origo rucka, kolko to vydrzi neviem, lebo priznam sa, ze som obal stary este nestiahla a nedala tam ten novy. Ja kocik uz takmer nepouzivam, este teraz ho chcem na dovcu vziat a potom vymenim ten obal a chcem ho predat, lebo mala je uz velka a nevozi sa vobec v kociku

katarina6
24. júl 2013

Baby,
vidim ze je problem s tymi ruckami..... chcem sa spytat nieco ine..... Odporucate alebo myslite si ze City mini je vhodny kocik aj pre 6mes. dietat? viem ze sa neda nan vidiet iba cez okienko, no nebolo by to ok? co myslite?
diky za nazor.

majamat
24. júl 2013

@katarina6 co sa tyka otocnej sedacky, ti sme nikdy nemali a dcera je v sportaku od ukonceneho 5m. v BJ som ju mala az neskor, ale poznam mamicku, co pouziva od 6m.

katarina6
24. júl 2013

@majamat das mi kontakt na tu mamicku? diky.

katarina6
24. júl 2013

@tehula prosim ta odfotila by si mi to co ti dali ako nahradu za tu rucku? ako to vyzera? priamo na tej rucke aj odopnute ak sa da.....
diky!

katarina6
24. júl 2013

@majamat prosim ta este odmerala by si mi vysku rucky - od zeme kolmo na zem. ze ako je vysoka? neda sa polohovat ze? ak ano tak v najvyssej polohe ako je? diky!

majamat
24. júl 2013

@katarina6 neda sa polohovat. odmeram.

majamat
24. júl 2013

@katarina6 je vo vyske 103cm. aka si vysoka? ja mam 163cm a je mi tak akurat. trosku citim, ze by to mohlo byt nizsie, ale da sa. mali sme iny kocik, kde sa rukovat nedala polohovat a ten teda nebol dobry. a to rukvat asi ani nebola vyssie, ale bolo to zle urobene. nevedela som sa do neho dobre zapriet. s BJ sa to da.