Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@radusiq jeej, super, si zlatá... 😉 Ja teda moc anglicky neviem, ale máme v UK známych, tak cez nich by som to poriešila, zas tak súrne tú gumu nepotrebujem... 😎 Len neviem, prečo aj tu to nemajú ako náhradný diel normálne na predaj....
@drobec33 ahoj, prosim ta, ako ste to vyriesili s tym prasknutym puzdrom pri kolese?? Minule som si vsimla, ze tam mam na jednom kolese len 1srob, predpokladam, ze tie spodne boli slabsie utiahnute, takze povypadavali, asi aj tie tvoje.. Lebo jeden som zachranila len tak tak, vsimla som si, ze odpadava, ale ten druhy uz je neviem, kde.. :( zrejme sa to puzdro potom lame, ked nie je dobre upevnene.. Inak s nim voebc neni problem, ani by som si to nevsimla, nebyt nahody.. Takze tiez by som potrebovala jeden cierny srob...
Baby dalu ste reklamovat tu rucku? Nam praskla na dvoch miestach guma a zle sa to kocikuje. Neviem ci je to na reklamaciu? Ci ma neodbiju ze je to opotrebenie. Ale nechce sa mi cakat mesiac na kociar...kedze maly mi v nom spu 2x do dna
@pondelnicka tak to mas v pohode ked mas niekoho v UK 🙂 ono to nie je vazny problem len neprijemne no..a na SK to nie je preto ze tu su len distributori, nie origos firma. Mohli by to objednat keby chceli, je to len o ochote si myslim. Inak ta pani mi pisala ze tuto gumu bude treba odrezat a ta nahradna uz bude mat zips.
Baby, a kde sa vam ta rucka utrhla, pozdlz, alebo dookola rucky, v mieste, kde su akoby tie spoje, uzsie casti? Moze to niekto nafotit? Dik.
@maryem v tych spojoch sa to trha
@radusiq skus kontaktovat predajcu tvojho, ze aku mas zavadu a normalne mu treba povedat, ze firma Eurotrade uz ma niekolko rovnakych reklamacii a preto tiez ziadas bezplatne ten novy obal na rucku. Ze nech ti kocik nezadrzuju zbytocne 30dni v reklamacke
Aj predajca nemusi platit postu do Polska, ci ktorej marie a nech to z hlavnym distributorom Eurotrade vykomunikuje. Inak to aj tak riesit nebudu nez novym obalom na rucku
v pohode...je uz rezervovany 🙂
Aj tu hornu tasticku mam z UK 🙂 Super na mobil, kluce a sladkosti 😀 Ja tu spodnu cast stale utrem s mokrou handrou nakolko material je super a ide to rychlo vycistit.
@aaddeell nasla som to na tejto stranke ale skoro som odpadla ze aka je cena!!! http://www.originalbabyshop.eu/konzola-pre-rodi...
Ahojte dievcata, tak sa pridavam do fanklubu kocika, prave dnes som si objednala za super cenu BJCM GT black black, ze 293 eur, to som ani nevahala 🙂 Dnes som ho bola aj s mm aj s krpcom odskusat do Brendona, no iny som ani vidiet nechcela, ta manipulacia s nim, nieco uzasne, jednym prstom sa dal kocikovat 😀 A inak ta cena v Brendone, su oni normalny? Ved tam pytaju za neho 479 eur. Skoro som odpadla 😕 No hned som si aj madlo za 21,90, univerzalnu plastenku aj sietku ciernu proti hmyzu po 5,90 a potom si chcem nanoznik, original tam vychadza nieco cez 54 eur, myslite, ze Emitex by do toho pasoval? To je za 24,90, ale to ma este cas.
Juj tak sa na ten kocik tesim, pride cca za 5 az 9 prac. dni, kurierom zadara 😵
no akurat som BJCM Gt videla v alltoys za 296,10 eur,ale iba v sedomodrej,aj ten bol krasny,ale cierna je cierna 🙂
ahojte hadam za par dni aj ja budem bjcm-acka,.....ja len dufam ze uz konecne zakotvym pri tomto kociku, .....lebo mam pocit ze nam ziadny nevyhovuje,.....u tohoto sa obavam ze budem kopat do tej spodnej tycky.....otazka: neda sa odmontovat? lebo sa mi vidi z obrazkov ze je tam len kvoli brzde.....dik.

@pondelnicka normalne ako nahradny diel, ja uz kocik daaavno nemam v zaruke. Akurat si ju davam posielat vramci UK...ale kludne im napis ak vies trosku anglicky, BJ maju super servis zakaznikom, nemyslim si ze bude problem...
http://www.babyjogger.co.uk/contact.php