icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

katarina6
24. júl 2013

@majamat veeelm vysoka je 😀DD tusim 180 cm 😀DD, ale je tazke pre nu najst vysoky kocik, aj kvalitny aj vsetko mozne 😉, ale je teda tusim o trochu mensi od versy ta ma tusim 105cm.

majamat
24. júl 2013

@katarina6 tak pri tej vyke ti moc neporadim. ja som mala. mame tu aj vyssie mamicky, ktore ti mozu popisat, ako sa im tlaci BJCM.

katrenka111
24. júl 2013

@majamat
@katarina6 baby mne sa tlaci super len akosi mi je ta rucka dost uzka ale da sa na to zvyknut...ja idem teraz asi do mini GT vaham vaham strasne by som chcela Mamas and Papas Luna len nie je nikde dostat....tak asi pojdem do GT 😉

katarina6
24. júl 2013

@katrenka111 preco chces mini GT? co je na nom dobre? je tazsi nie?
Rucka vobec nie je uzka, ja mam City micro, a uplne som spokojna s ruckou 🙂.

katrenka111
24. júl 2013

@katarina6 no mne je uzka dost aj mužovi ale to je ok, no chcem skusit GT na zimu🙂 aj nad microm som rozmyslala ale to ma malu striesku asi moc nie?

tehula
24. júl 2013

@katarina6 odfotim vecer, ked budem doma, ale nejdem to zatial davat na kocik, takze len tak mimo kocika odfotim.

katarina6
24. júl 2013

@katrenka111 ja mam nove micro! 😀DD tam je obrovska strecha ako pri mini! 🙂 taketo:
http://www.target.com/p/baby-jogger-city-micro-...
Je uplne super, vobec netreba kupovat mini, staci toto, ale je tam chrbtova cast velmi makka, tzn. ked tam dam malu ma skoro 2 roky, tak je tam akoby v sieti take ohnute to je trochu 🙂. ale ma tam fakt kopec miesta vyspi sa tam.....
no a potom este by som negativum dala na tu cast pri nohach to cierne je nekvalitna latka tak sa to strapati.... inak je to super sikovny kocicek lahky, obrovska strecha, dve okna zhora 🙂 kolesa pekne s dezenom nie su uplne hladke. dobre ide. 🙂

ja fakt nechapem ako vam moze byt rucka uzka? 😀DD snazim sa si to predstavit..... zeby ste boli nejaky velmi siroki ludia ci ako? 😀DD mate velke svaly? 🙂 je uplne v pohode 🙂.....

@tehula preco to nechces dat na kocik ? no posli som zvedava ako to vyzera.

tehula
24. júl 2013

@katarina6 lebo zatial som to neriesila, nekocikujeme sa uz dlho a asi to tam nahodim, az ked budem kocik onedlho predavat.

majamat
24. júl 2013

@katarina6 ten city micro vyzera fajn. vsak je dost podobny city mini. u nas asi nie je v predaji. nevidela som ho.

katarina6
24. júl 2013

@majamat no veru na SK sa city micro nepredava velmi a ak aj je tak velmi draho.... ale je to velka chyba, lebo je to totalne super alternativa na sikovnu buginu na leto - kvalitnu konstrukcne, a aj kopec priestoru pre dieta, ide to az do uplneho lahu no fakt parada a aj cena super - teda len v usa 145 USD nas stal, ale ano len ak sa da doviezt z usa..... u nas je to predrazene....
na city mini je lepsie polstrovanie pevnejsie, a este je tam ta sietka pri hlave, tam sa da odokryt to ked je v lete teplo to je dobra vec, to na micro nie je.... a kolesa su mensie ale terenne, co som si vsimla maju dezen, lepsi nez pri city mini.

katrenka111
24. júl 2013

@katarina6 ja som vyšia tak asi preto neviem....no ten vyzera inak super tento micro som nevedela že ma taku striesku....

ernuska296
25. júl 2013

@dazdovka ty fasa moc dakujem za info!!! akoze nam sa to trha uz na druhej strane ale akoze posielat len tak kocik a nic z toho a byt vyse mes bez kocika sa mi nechce...citala som manzelovi te ake to je cele smiesne a fakt kvalita rucky je na prd velke!!!!!!!!!!!!! vrrrr zajtra tam call a on vie urobit aj mega krik tak som velmooo zvedava ze ako pochodime my!!!!! dam info ok?

A kocky poradte mi prosim kde sa daju zohnat nejake pekne a cenovo v pohode podlozky do BJG?? vdaka

renisco
25. júl 2013

@ernuska296
kočárek používám víc jak rok (s přestávkama samozřejmě, a s rukojetí zatím vůbec žádný problém nemám)... ŤUK ŤUK ŤUK...

ernuska296
25. júl 2013

@renisco bud rada mna to tak stve!!!!!strasne zle sa to drzi ked ta guma sa trha:/

tehula
25. júl 2013

@ernuska296 ja som si nechala usit u jednej pani v CR

ernuska296
25. júl 2013

@tehula mozes mi pls poslat link? ma na vyber z viacero latok?dlho si na nu cakala?chcela by som tu dlhsiu dufamze sedi v kociku...si spokojna?my mame jednu ale cez tie pasy nesedi ../

renisco
26. júl 2013

@ernuska296 je pravda, že se ta guma kroutí - hlavně na těch krajích, ale já ji dost často přetáčím zpět...
mám raději pěnové rukojeti, ta guma mi nesedí, ze začátku mě z toho dokonce červenaly a svrběly dlaně, teď už je to v poho...

mmiirrkkaa
26. júl 2013

@ernuska296 hodne holek si nechavalo sit ruzne vlozky na ivemababy

slavkath
28. júl 2013

necitala som vsetky prispevky, ale zachytila som len nieco o strieskach na BJ mini city, ze nemaju okienka...ja mam fialovy a modry modely 2012 a strieska ma 2 okienka. Doniesla som ich z usa, maly svoj pouzil iba na letisku, na spinkanie, lebo je vysoky a tento bol akurat, mal pohodlie. Ak by niektora maminka zhanala kludne predam.

radusiq
28. júl 2013

@ernuska296 ako dlho ti ta guma vydrzala? bo ja som kupila city mini od ruky, povodnymi majitelmi kupeny v r. 2008 a rucku mal ok, aj u nas bola uplne ok az do chvile kym sme nedosli na slovensko (byvame v UK) a nedali ho do rozhoruceneho kufra auta, vtedy praskla vlastne hned. Pisala som do Baby Jogger UK minuly tyzden, novu gumu mi vraj poslu za 10 libier vratane postovneho...

slavkath
28. júl 2013

@katka282 ..ahoj Katka...este zhanas BJCM? mam bledo modry model 2012...pouzity 3x...

katka282
28. júl 2013

@slavkath Zdravím, dobre som pochopila, že predávate city mini modry?

katka282
28. júl 2013

@slavkath Akurat som vám písala, no zhánam, síce som chcela pôvodne sivý a nový, už čakám na jeden e mail z e shopu, ale ak by bol ten vás v super stave,tak by som ho i vzala...K.

slavkath
28. júl 2013

@katka282 je uplne novy, pouzity iba 2-3 x...poslem detailne foto...

katka282
28. júl 2013

ok, budem rada , nemáte i madlo náhodou?

slavkath
28. júl 2013

@katka282 madlo nemam, kupovala som dva kociky naraz v usa tesne pred odchodom na sk...a kupila som len tacku alebo ako sa to spravne vola....nechvam malej....kde mozem poslat fotky, len okupem deticky a poslem, ok?

katka282
28. júl 2013

ok, na.... razdikova.k@gmail.com, díky moc.K.

hviezda22
28. júl 2013

@ernuska296 aj ja sijem podlžoky do baby jogger

slavkath
28. júl 2013

@katka282 dosli vam foto?

pondelnicka
29. júl 2013

@radusiq môžem sa opýtať, tú novú gumu predávajú štandardne, alebo len ako reklamáciu??? Poviem pravdu, nemám chuť sa dohadovať tu na SK, či mi to uznajú ako chybu výrobku, tak by som si ju kúpila... Len tu som v žiadnom obchode nenarazila na náhradnú gumu na rúčku... 😒