icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

mojong
12. aug 2013

@radusiq dik este uvidim ako to bude v praxi mozno si s tym muz poradi ak bude treba a aspon to posunie vyssie :P
no u nas uz bude tusim 9.v poradi.......takze.....mala som britax b agile4, .....super len nosnost nesplnala limit.....preto dufam ze aj bjcm bude fajnovy....

mojong
12. aug 2013

@radusiq inak rozmyslam ze ak nekopem do golfiek.....no uvidime....🙂

monkalm
14. aug 2013

ahojte, tak sa vítam v klube BJCM maniačok 🙂 včera nám došlo GTčko čierno-čierne, predtým sme mali šedo-kriklavozelený Tako Laret, tak je to riadny rozdiel. Chcem si dať ušiť doň nejakú pestrú podložku a chcem aj poťah na striešku, nech je trošku oživený kočíček 🙂 .. viem, že šije na sashe konvalinka, ale neviem či by mi aj poťah na striešku ušila ... neviete ešte o niekom? ...ináč boli sme ho včera večer prevetrať a poviem vám jedna báseň, fakt som nečakala také super ovládanie, šla som s ním aj na poľnú cestu a som milo prekvapená. MM samozrejme skeptický, že čo to za mini kolieska, že to ten starý mal všetko to, čo tento a že mu viac vyhovoval. No a skončila som 😀 ale to nevadí, šak on si zvykne 😀

renisco
14. aug 2013

@monkalm a já dnes GT odesílala o dům dál 😢 😢 😢 😢

monkalm
14. aug 2013

@renisco a prečo? či už ho nevyužívate?

renisco
14. aug 2013

@monkalm pouze z toho důvodu, že už jsou malé 3 roky, poputuje do školky a už nebyl víceméně několik měsíců využitý. nechávala jsem ho ještě kvůli prázdninám, kdyby náhodou byl nějaký delší výlet, ale prázdniny končí, tak šel o dům dál.
Ze začátku jsem ho nenáviděla, chtěla jsem ho poslat zpátky, ale na zimu byl super, a vlastně na kterékoliv období byl bomba...

monkalm
14. aug 2013

@renisco a prečo nenávidela? čo ti na ňom vadilo? mne jedine to, že si na rúčku nemôžem zavesiť tašku, teda neviem, myslím, že by sa mi mohol prevážiť dozadu.

renisco
14. aug 2013

@monkalm byl celkově hodně vysoko - jak sedačka, tak i rukojeť (i když jsem si ji nastavila níž, tak už jsem ji neměla v rovině, ale dolů a sjížděla mi ledvinka (organizer) - já měla vždy nižší kočárky a trvalo, než jsem si na to zvykla. a taky - nesnáším trojkolky, taky trvalo, než jsem si zvykla. a když jsem si na to všechno zvykla, tak už malá tolik nejezdila... a rukojeti jsem vždy měla pěnové, ta guma mi vadila do poslední chvíle - svědily mi z ní ruce...
myslím, že se nepřeváží - těžiště má dobré. akorát možná bude taška zavazet, když se dá zádovka do lehu. já měla vždy jen tu ledvinku, ta ničemu nezavazela...
našila jsem si do něj spoustu vložek, vykrojených, molitanových, tak jsem nemusela používat ani pásy a vložka nesjela, držela jak přibitá... nepásala jsem teda v žádném kočárku... upravila jsem si zádovku tak, abych tam mohla přivázat i fusak, a co jsem ocenila hodně, tak nánožník v madle. v zimě jsem vůbec nepoužívala zateplený, stačil ten šusťák - nehledě na to, že jsem ho měla pořád při ruce... no dalo se s ním krásně čarovat s tím kočarem...

katrenka111
14. aug 2013

@renisco
@monkalm babule aj ja budem zajtra pozajtra nova majitelka mini GT all black sa tesim a som hroooozne zvedava ked je taký chvalami ospevovaný.... no ked nebude vyhovovat tak co,predam a kupim Lunu ale myslim že budem spokojna, dufam teda....

monkalm
14. aug 2013

@katrenka111 no mne sa teda páči, zajtra ideme konečne vyraziť do mesta, nie len tu po dedine sa premávať 😀 ja som už zohnala aj osôbky, kt. by mi ušili veselý poťah na striešku a podložku a aj návlek na madielko, no teším sa ako malé decko 🙂 a si už predala ten BJ 4kolku?

katrenka111
15. aug 2013

@monkalm už je rezervovaný dnes, zajtra ide daaaal....
a kto to sije,myslis že aj strieska by sa dala dat usit napis viac info....dik

renisco
15. aug 2013

@katrenka111 tak konečně, jo?
na stříšku se vyprdni - stačí vytunit uvnitř.... tuším se ani vyvléct povlak z té konstrukce nedá, je to snýtované...
já mysllím, že budeš spokojená. se mi na něm stejně nejvíc líbilo to, že i po roce byl pevný, nerozvyklaný, kola jak nové, potah jak nový... což u některých jiných se to říct nedá ani po měsíci používání

katrenka111
15. aug 2013

@renisco velmi som vahala este nad M&P Luna ale nakoniec vyhral moj oblubený baby Jogger...tak dufam že budem spokojna.... no uvidim možno si necham doplnky Elodie a na jar možno vymenim.... 😉

renisco
15. aug 2013

@katrenka111 já lunou moc nejezdila, BJ byl více v kurzu a je vhodný jak na zimu, tak i na ostatní období, což Luna pro mě nebyla... jasně - doplňky zatím nechej 😵

mojong
15. aug 2013

baby mna by este zaujimalo ci ste mali niektora bjcm aj hlboku korbu odskusanu, ak ano tak iba original alebo pasuje aj nejaka ina?

majamat
16. aug 2013

@mojong toto by zaujmalo aj mna. ak by sme sa raz rozhodli pre druhe, neviem, ci kupit novy kocik, alebo staci len hlboka vanicka a utosedacka.

mojong
16. aug 2013

@majamat ved prave ja by som to urcite nejak riesila lebo je skladnejsi ako nas "terenak" do auta a neviem si predstavit ako by som vopchla nas kocik do nasho mini kufra pri 2 detoch a 2 dospelych v aute ked ho teraz nosievame tak ze korba na prednej sedacke a spodok v kufri.....takze pride mi to ako spravna alternativa ak by bolo niekedy druhe....len zas by som nerada vyhodila peniaz za origos drahu vanicku ak tam pasuje ina lacnejsia rovnako dobre.... takze Niekto piste! :P

majamat
16. aug 2013

@mojong myslim, ze malo mamiciek to pouzivalo. skor tie na city select, ale na CM asi malo. ani v bazaroch sa moc nevyskytuju a to myslim na tie original a nie este nieco lacnejsie. neviem ako to je s tymi vanickami, ale na CM je nejaka za 120e a na selekt je tusim aj za 80e, len ci pasuje aj na tento, to neviem. a lacnejsie nejake nahrady to uz vobec neviem, ci existuje.

majamat
16. aug 2013

inak tu je fotka, ako vypada ta orignal na konstrukcii http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11371320&ta...

majamat
16. aug 2013

tak su na CM za 120, za 180 a CS je aj do 80. ak tie drahsie pasuju na CM aj na CS, tak tato lacnejsia by mohla tiez pasovat na CM, ale to by si si to musela asi u predajcu over. pozri http://www.maderna.sk/katalog/product/9716/

mojong
16. aug 2013

@majamat diky moc, ja budem mat 4 kolkovu verziu tak by to vyzeralo hadam lepsie 😀 uvidime este mam britax vanicku doma tak skusim ci nahodou nesadne potom dam vediet 🙂

majamat
17. aug 2013

@mojong skus, vsak su to podobne kociky, aj ked ten sposob uchytenia moze byt iny. vyzera to sice divne s vanickou, ale vanicka je na kratke obdobie. mne dr. hned ani nedoporucovala chodit von, takze sme boli az ked mala dcera skoro mesiac. aj to sme zacinali len vozenim sa v aute. cez leto by to bolo ine, len ona je januarova. a ked mala 4,5m zacala mi nenormalne vrieskat, ked som ju dala do vanicky. v 5m sme kupili taky lacny golfac a ked som ju do neho polozila, zrazu uplna pohoda. ona proste chcela vidiet von. takze vanicka bola pouzivana len 4m.

mojong
17. aug 2013

tak s bjcm nic nebude,.....neznasam taketo veci a to som sa tak tesila....kurnik sopa...

majamat
17. aug 2013

@mojong a coze?

mojong
17. aug 2013

@majamat ech nic, bude ale aj pojde rovno dalej,....

mariuskaa
18. aug 2013

@monkalm hovoríš o tomto kočíkom ze si nemôžeš zavesil tasku?
Pozri na toto ja mám tieto ako sa to povie? Po anglicky je to mommy hook. Mám z každej strany čiže 2 a zavesil všetko na to.

mariuskaa
18. aug 2013

Prave som našla veľa fotiek celebrít s kočíkom

monkalm
18. aug 2013

@mariuskaa viem, že existujú tieto háčiky, len som sa obávala, keď zavesím tašku, kt. nosím cez plece okolo celej rúčky, aby sa mi kočík neprevážil, ale už som vyskúšala a bolo to v pohode, akurát, keď som dala malú do lahu, tak som musela dať tašku dolu ...

majamat
18. aug 2013

@monkalm ja som to tak dlho nenosila, ale uz si to tak aj ja zavesim a tiez pohoda.

mariuskaa
18. aug 2013

Inak ja som nedávala toľko fotiek tých istých musím povedat adminovi.