Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
mohol by mi niekto napisat ci ma tento kociar kolesa nafukovacie alebo plastove? A rukojet je nejako polohovatelna? Predpokladam, ze vyskovo sa nastavit asi neda, co? Dakujem!
dakujem za odpoved, asi budem musiet najst obchod kde ho maju a ist ho omrknut osobne ;)
A bola ste snim spokojna?tie nozicky nevadilo ze neboli uplne vodorovne?
Ja ho holky mam - double - jako sourozenencky a nemuzu si ho vynachvalit. Vejde se do vsech dveri, vytahu atd. Je delany na standartni siri dveri. Ma hodne prostoru v kosiku dole a dokoupili jsme k nemu drzak na piti, klice atd.. co se vesi na drzatko a i taska se na nej vejde. Co taky bery jako velkou vyhodu, ze kazda bouda se da zavrit/otevrit zvlast, nektere maji jen jednu a kdyz jedno dite spi a druhe chce koukat tak by to neslo.
Ahojte baby mate niekto štvorkolku?...ako ste spokojne...?
Prosím Vas da sa otočať korba?...alebo len v smere jazdy diky...
mam ho doma v 4 kol. verzii,. ...mal ist hned prec....poviem vam iba tolko vyskusala som lebo mi to nedalo,.....predam radsej vsetky kociky ale tento ostava.....
Ahoj,chtěla bych se zeptat majitelek BJ City mini v trojkolové verzi.Jak zvládá kočárek zimu,dá se v pohodě jezdit sněhem,třeba se zaaretovaným kolem?A co terén?Váhám mezi čtyř a trojkolkou.Potřebuji ho už jenom na zimu.Díky
@izina9 ja bezne s nim jazdim krizom cez kopec po vychodenom chodniku. cez blato nie. to som skusila raz a trpko som to olutovala 😝 a to este nebolo az take hrozne to blato. v zime sme s nim jazdili a po vyslapanom snehu je to v pohode. urcite s lepsimi kolesami by bola jazda asi hladsia, ale da sa s nim. najhorsi je poloroztopeny sneh - ta brecka na chodnikoch a tiez cerstvo napadnuty sneh, hlavne ked ho je vela. no prvu moznost som zazila asi 2x, na druhy den to bolo vzdy uz tak roztopene, ze uz sadalo, len ten prvy den, ked sa zacal topit to bola hroza. a ten cerstvy sneh sice nic moc, ale vacsinou vzdy sme natrafili skor na vyslapany chodnik, takze to bolo tiez asi len 1x. prakticky za takychto podmienok ma problem vacsina kocikov. jedna mamicka, ktora vystriedala cez 20 kocikov sa vyjadrila, ze do snehu nepasuje ziadny kocik, iba sanky. 😵
inak dost zalezi aj na tom, kde byvas. keby byvam v meste, ta,m boli chodniky ovela lepsie, takze tam by sme problemy nemali asi vobec ziadne. ja byvam na dedine, aj ked je dost velka - skoro ako male mestecko a tu sa kolkokrat ani neodhrnaju chodniky.
Díky moc za odpověď.Bydlíme ve městě,ale když napadne sníh,tak to kolikrát stojí za to.Synovi budou v listopadu dva roky a váží něco kolem 13kg.Čtyřkolka by samozřejmě byla asi do sněhu lepší,jenomže je těžší a taky dražší ☹ Tyhle kočárky se mi vždycky moc líbily.Nakonec jsem koupila Valco Snap4 , přemýšlím že ho prodám a pořídím BJ.Přijde mi kvalitnější.No ještě zajdu do obchodu,vyzkouším a pak se rozhodnu.
viem ze niekde vo fore by som to nasla ale nemam tolko casu a ani nalady hladat a kedze uz idu dazdivejsie dni polozim otazku: aka plastenka pasuje na bjcm 4kolku? dakujem 🙂
@dadulienka ja osobne som spokojná veľmi,mala uz ma cez 2roky,kupovala som ho dosť neskoro,ale neľutujem.otočiť sa proti smeru nedá,ale ma 2okienka na strieske,tak vidno.ľahký,skladny a nemálo podstatne,páči sa mi aj dizajnovo. Ak dačo chceš vedieť,kľudne napíš.
@mariuskaa nanoznik??? :D http://www.emitex.cz/nanozniky/

@monkalm ja mám z obidvoch strán. Haciky!!! Čiže mám dva. Na nakupovanie super! A aj na kabelku. Nedávam tam niečo hrozne ťažké!