icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

mojong
31. aug 2013

@majamat mala som doma taku zo spodu pogumovanu akoze sustakovinu (len vyzera trochu krajsie 🙂 tak som si spravila taky navlek na striesku na gumku aj nanoznik hadam vydrzi,....ako strieska samotna by mala zniest nejaky dazdik ale ked ju rroztvorim a pozriem odspodu proti svetlu vidno ze niekde ma nejake nedostatky uz.... tak snad to zvladneme takto.....no nad pulom som rozmyslala tiez len v "mojom" obchode kde nakupujem ho nemaju a cez net sa to moc neoplati jedine ze by som objednala toho viac....na to momentalne nemam.....uvidime ak nie, budem zas improvizovat

majamat
31. aug 2013

@mojong my sme raz zazili riadny lejak a nemali sme so sebou plast. strieska vydrzala a premokla az ked bol kocik zlozneny, mokry v aute. takze nieco urcite vydrzi. ja som mala tu latku - pul ( znamena to, ze je laminovana polyuretanom ) a usila som si podlozku do kocika. resp taky podsedak. mala som aj ztu plachovinu a tu som si nasila na chranic matraca a dobre som urobila. mala to ma v posteli. akurat vcera sa chcela napit a ked som jej podala flasku avent a zacala pit, tak som zacula, ze jej to nejak hrkoce a zachvilu som len pocula, ako sa voda leje na postel. tak som neskoro vecer este plachtu prezliekala. dnes som jej aj obliecky prezliekla a ma cistu postel.

mojong
31. aug 2013

@majamat jj pul ako material poznam lebo vsak mame plienky aj som s nim uz robila ale aby som z neho sila plastenku neviem, uvidim ako to vyjde s tym co mam.

majamat
31. aug 2013

@mojong hej, aj ja mam zopar plienok. plastenku nie, len nanoznik a pod to dat inu latku. len mi to napadlo, ako moznost. ja som si usila do kocika taky podsedak. z jednej strany je pul a z druhej je kosrd a v strede mam klasicky podsedak na stolicky. taky tenky a lacny. nechcela som komplet podlozku, len som potrebovala ochranit kocik, keby sa mala pocikala.

lenka1108
31. aug 2013

baby rozmyslam ze predam city mini 5/2013 vo farbe sand... dala by som k nemu madlo, plastenku a organizer... urcite budem lutovat...ale ked ja som chora na kociky :(((

jaaanicka46
4. sep 2013

@lenka1108 za kolik prodavate? A je to 4 kolka?

lenka1108
4. sep 2013

@jaaanicka46 za 230e.a je to 3 kolka.

svirky
10. sep 2013

@lenka1108 dobry den,citam,ze budete mam na predaj BJ...dalo by sa vidiet nejako to foto??? dakujem,Zuzana

jemi
12. sep 2013

Neprodávate někdo korbičku na City mini? Měla bych zájem

tehula
14. sep 2013

Babule, ak by ste niektora mali zaujem o na mieru sity nepremokavy nanoznik na city mini, tak mi ostal ruzovo cierny s Hello Kitty, rozzipsovava sa z oboch stran. Mam aj identicku na mieru robenu podlozku do city mini ruzovu s Kittynou, je tam aj otvor na ten pas, ktorym sa sklada kocik.

pavlinan
15. sep 2013

Mám na prodej nánožník na City Mini GT. Nepromokavý, šedý, po obou stranách zipy. Šitý na míru. Mám dva a oba nevyužijeme, proto prodávám.

erika1985
29. sep 2013

KOUPÍM MADLO!!! Máte někdo a nepotřebujete?

erika1985
29. sep 2013

Náš miláček s nánožníkem a taškou Pinkie.

erika1985
29. sep 2013

Náš miláček s nánožníkem a taškou Pinkie

majamat
29. sep 2013

@erika1985 to vyzera vyborne.

erika1985
29. sep 2013

@majamat díky díky 🙂

erika1985
30. sep 2013

Madlo jsem sehnala nové za super cenu 488kč a pošta zdarma. Levněji to snad ani nešlo 🙂

majamat
30. sep 2013

kupila som si streoj, aj by som si nieco na kocik usila, len rozmyslam, ci sa mi to vobec oplati, kedze uz chodime s kocikom menej. mala uz bude mat v zime 3r, aj ked povozi sa este rada, hlavne, ked ideme do ochodu.

izina9
30. sep 2013

@erika1985 Nemáš ho náhodou z Funbaby?Já mám madlo u nich objednané a zaplacené už od 17.září a stále čekám,až mi ho pošlou. 😠 Minulé pondělí psali,že okamžitě odesílají a nic se neděje,tak doufám,že dnes dorazí.

erika1985
30. sep 2013

@izina9 Ano, přesně tam... A jejda... Tak to není moc pozitivní zpráva. Dívala jsem se, že mají skvělé hodnocení e-shopu, tak jsem s žádným problém nepočítala... ☹

izina9
30. sep 2013

@erika1985 Já to nechápu,madlo opět nedorazilo.Co mě zaráží,že na jejich stránkách už je skladem pouze v Brně a v Ostravě ne,přitom z Ostravy mi ho minulé pondělí měli odesílat 😨 No nic,tak já se jdu opět ozvat.

majamat
30. sep 2013

@erika1985
@izina9 uff, no drzim palce. my sme tak mali probemy s postelou pre malu. ja som nastastie kocik kupila as madlom. no uz vtedy boli asi nejake problemy, lebo jedna mamicka zhanala, kedze jej ho nedodali priamo s kocikom ( aj ked ho chcela) a mala s tym problemy.

erika1985
30. sep 2013

@izina9 já si s něma dnes volala a prý nejpozději ve středu odesílají a určitě do pátku bude na mé adrese. Že čekali na dodávku od dodavatele. A to že měli skladem znamenalo, že už mají na ně zájemce... tak snad se dočkáme.

izina9
30. sep 2013

Tak už je to v pořádku,teď mi paní volala,že jim přišlo z té Ostravy poškozené a nové přijde kurýrem hned zítra 🙂 Kde ho vzali tak rychle nevím 🙂

@majamat Na kočárek s madlem bych čekala dlouho a já už měla Snapa prodaného a potřebovala jsem nutně jezdit 🙂 Rozhodla jsem o nákupu a dodání do obchodu v našem městě a za to mám velkou slevu na nánožník Pinkie,který mně vyšel na 300,-Kč.Jinak mám stejný kočárek jako ty a jsem moc spokojená.

majamat
30. sep 2013

@izina9 viem, ze tieto lepsie znacky predavaju akekokolvek prislusenstvo zvlast, ale aspon to madlo mohli ku kociku dat. ved to si berie vacsina mamiciek a vela ma taketo problemy. paci sa mi, ked ma kocik aj nejaku vybavu, ale kedze tieto kociky su oblubene, mozu si to dovolit, predavat zvlast.

izina9
30. sep 2013

U nás se prodává i s madlem za 5990,-Kč(myslím tedy city mini trojkolku),ale nebyl dlouho skladem ☹ Před BJ jsem měla kočárek s příslušenstvím v ceně,ale za tři měsíce šel na reklamaci.Raději jsem připlatila peníze navíc.

majamat
30. sep 2013

@izina9 u nas som si to mohla kupit hned s madlom. ku kazdemu kociku ho mali, ale obcas nastali aj nejake problemy s madlom.

jaaanicka46
30. sep 2013

Holky,jaký je rozdíl mezi city mini 4 kolekce 2012 a 2013 ?Děkuji

izina9
1. okt 2013

@erika1985 Tak madlo je už doma 🙂 Jsem ráda,že se to nakonec rychle vyřešilo.

izina9
1. okt 2013

@jaaanicka46 Tak přesně rozdíly nevím,ale u kolekce 2011 a 2012 si holky stěžovaly na popraskané rukojeti.Doufám,že nová je v tomhle vylepšená 😉