Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Babule,poradte prosim ,existuje nejaky univervarzalný nanožnik co ozaj sedi BJ CM?? Dakujem za každu radu
@tatranocka Já si kupovala od PINKIE tento http://www.pinkie.cz/nanoznik-big-monkey.html. Zatím jsme ho měli na kočárku jednou a sedí dobře.
@izina9 Dakujem si pokladik..pekny dnik zelam
Holky, máte některá dvojčátka a Baby Joggera? Přemýšlím nad koupí kočárku Baby Jogger City Mini GT double, nabízí mi ho jedna paní téměř nepoužitý a musím se tento týden rozhodnout ☹
Baby, ktorá máte háčiky na rukoväti, aby ste si tam mohli zavesiť tašku, kde ste ich kupovali? lebo neviem ktoré by boli najlepšie. Ďakujem
baby s pinkie taskami mohla by ste mi niektora prosim hodit rozmery - prip nejake blizsie foto clenenia, mozno by som sa pokusila podobnu spiskat, lebo ma uz stve ze vsetky co mame su nafigu....
tak tasku uz mam, teraz mam inu otazku, mozno sa dockam odpovede, pasuje plastenka elodie details na bjcm?
@izina9 dakujem za radu ved prave drahe je to, aj ked pekne ale asi zas nieco budem nutena zmajstrovat doma, aj kabelu som zvladla tak mozno prespekulujem strechu lebo mi zateka teda riadne, hmm.... len som chcela nieco vzorovane a krajsie ako cierne......nuz na nieco pridem dakujem este raz len ste ma utvrdila v tom ze je to somarina :D
Maminky, nechystate se nektera prodat BJCM v barve pro chlapecka?
Dekuji, uz mame ;)
ahojte, rozmyslam nad city mini GT 😉 aj ked maly uz bude mat zachvilku 3 roky, takze uz ho asi tak casto nevyuzijem, nevadi 😉 Ale chcem sa opytat bab, ktore mali moznost vyskusat aj GT aj City mini 3kolku, ze aky je rozdiel v "tlaceni". Ja som uz asi pred rokom skusala trojkolku City mini a nekupila som ju, lebo sa mi zdalo, ze treba moc zaberat pri tlaceni, nebolo to proste ono, tak sa chcem opytat, ci GT ide lepsie 🙂 a ci stoji za to dat o 100 euro viac, ci su tie kolesa fajn aj trosku do horsieho terenu a tak. Dakujem pekne 🙂 PS: maju ho teraz v akcii za 300 e, tak velmi uvazujem 🙂
@zipsy ja som mala aj klasicku trojkolku aj BJCM GT - to mam inak na bazare v super stave .. ak by si chcela.. rozdiel v tlaceni isto je, tento sa manevruje urcite lepsie, zvlada v pohode aj sneh, aj pieskove plaze aj teren. zo vsetkych kociarov co sme mali sme GT-cko mali najradsej...
Baby, aké má city mini kolesá? Gumené či plast??

@izina9 super, mě psali, že pošlou během tohoto týdne, tak snad se taky dočkám 🙂. A jste s madlem spokojení? My jsme ho půl roku neměli, malou jsem pásala, ale přes zimu to bude přes fusak a zimní bundu složitější, tak doufám, že to vyřeší to madlo a nebudu ji muset pásat 🙂