Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@mojong my sme raz zazili riadny lejak a nemali sme so sebou plast. strieska vydrzala a premokla az ked bol kocik zlozneny, mokry v aute. takze nieco urcite vydrzi. ja som mala tu latku - pul ( znamena to, ze je laminovana polyuretanom ) a usila som si podlozku do kocika. resp taky podsedak. mala som aj ztu plachovinu a tu som si nasila na chranic matraca a dobre som urobila. mala to ma v posteli. akurat vcera sa chcela napit a ked som jej podala flasku avent a zacala pit, tak som zacula, ze jej to nejak hrkoce a zachvilu som len pocula, ako sa voda leje na postel. tak som neskoro vecer este plachtu prezliekala. dnes som jej aj obliecky prezliekla a ma cistu postel.
@mojong hej, aj ja mam zopar plienok. plastenku nie, len nanoznik a pod to dat inu latku. len mi to napadlo, ako moznost. ja som si usila do kocika taky podsedak. z jednej strany je pul a z druhej je kosrd a v strede mam klasicky podsedak na stolicky. taky tenky a lacny. nechcela som komplet podlozku, len som potrebovala ochranit kocik, keby sa mala pocikala.
baby rozmyslam ze predam city mini 5/2013 vo farbe sand... dala by som k nemu madlo, plastenku a organizer... urcite budem lutovat...ale ked ja som chora na kociky :(((
@lenka1108 za kolik prodavate? A je to 4 kolka?
@jaaanicka46 za 230e.a je to 3 kolka.
Neprodávate někdo korbičku na City mini? Měla bych zájem
Babule, ak by ste niektora mali zaujem o na mieru sity nepremokavy nanoznik na city mini, tak mi ostal ruzovo cierny s Hello Kitty, rozzipsovava sa z oboch stran. Mam aj identicku na mieru robenu podlozku do city mini ruzovu s Kittynou, je tam aj otvor na ten pas, ktorym sa sklada kocik.
Mám na prodej nánožník na City Mini GT. Nepromokavý, šedý, po obou stranách zipy. Šitý na míru. Mám dva a oba nevyužijeme, proto prodávám.
KOUPÍM MADLO!!! Máte někdo a nepotřebujete?
Náš miláček s nánožníkem a taškou Pinkie.
Madlo jsem sehnala nové za super cenu 488kč a pošta zdarma. Levněji to snad ani nešlo 🙂
kupila som si streoj, aj by som si nieco na kocik usila, len rozmyslam, ci sa mi to vobec oplati, kedze uz chodime s kocikom menej. mala uz bude mat v zime 3r, aj ked povozi sa este rada, hlavne, ked ideme do ochodu.
Tak už je to v pořádku,teď mi paní volala,že jim přišlo z té Ostravy poškozené a nové přijde kurýrem hned zítra 🙂 Kde ho vzali tak rychle nevím 🙂
@majamat Na kočárek s madlem bych čekala dlouho a já už měla Snapa prodaného a potřebovala jsem nutně jezdit 🙂 Rozhodla jsem o nákupu a dodání do obchodu v našem městě a za to mám velkou slevu na nánožník Pinkie,který mně vyšel na 300,-Kč.Jinak mám stejný kočárek jako ty a jsem moc spokojená.
@izina9 viem, ze tieto lepsie znacky predavaju akekokolvek prislusenstvo zvlast, ale aspon to madlo mohli ku kociku dat. ved to si berie vacsina mamiciek a vela ma taketo problemy. paci sa mi, ked ma kocik aj nejaku vybavu, ale kedze tieto kociky su oblubene, mozu si to dovolit, predavat zvlast.
U nás se prodává i s madlem za 5990,-Kč(myslím tedy city mini trojkolku),ale nebyl dlouho skladem ☹ Před BJ jsem měla kočárek s příslušenstvím v ceně,ale za tři měsíce šel na reklamaci.Raději jsem připlatila peníze navíc.
Holky,jaký je rozdíl mezi city mini 4 kolekce 2012 a 2013 ?Děkuji
@jaaanicka46 Tak přesně rozdíly nevím,ale u kolekce 2011 a 2012 si holky stěžovaly na popraskané rukojeti.Doufám,že nová je v tomhle vylepšená 😉

@majamat mala som doma taku zo spodu pogumovanu akoze sustakovinu (len vyzera trochu krajsie 🙂 tak som si spravila taky navlek na striesku na gumku aj nanoznik hadam vydrzi,....ako strieska samotna by mala zniest nejaky dazdik ale ked ju rroztvorim a pozriem odspodu proti svetlu vidno ze niekde ma nejake nedostatky uz.... tak snad to zvladneme takto.....no nad pulom som rozmyslala tiez len v "mojom" obchode kde nakupujem ho nemaju a cez net sa to moc neoplati jedine ze by som objednala toho viac....na to momentalne nemam.....uvidime ak nie, budem zas improvizovat